harris mastro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 γεια σας παιδια!!!εδω και τρεις ημερες οταν εκτελω διαφορες λειτουργιες στο pc μου ακουγεται ενας εντονος ηχος απο τον πυργο.οταν ειναι "ηρεμος" δηλαδη οπως τωρα που γραφω δεν ακουγεται.πχ οταν παιζω καποια παιχνιδια και υπαρχει πολυ κινηση γυρω ακουγεται αυτο.ο ηχος εινα σαν καρδιογραφημα μονο που ειναι πιο δυνατος αλλα και ακουγεται πολυ πιο συχνα.τι ειναι?τι φταιει?
mavlamemos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ακουγεται σαν να "συντονιζει" κατι?Εγω το ειχα παρατηρησει αυτο απο το τροφοδοτικο μου οταν ακουγα τραγουδια και γενικα τον φορτωνα...μεχρις οτου μας αφησε χρονους!παλι καλα δεν ειχα παρατραγουδα!!!Ελεγξε το ακουστηκα να δεις αν ακουγεται αυτο
lunatic89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Κανονικα αν συντονιζει ο πυργος θα πρεπει οταν τον ακουμπας να σταματαει αυτος ο θορυβος. Αν δε σταματησει κατι αλλο παιζει.Ανοιγεις το κουτι κ προσπαθεις να εντοπίσεις την πηγή του.
harris mastro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 ναι σαν κατι τετοιο......δεν ευθυνονται τα ακουστικα η τα ηχεια η κατι τετοιο.ο ηχοςς ακουγεται καθαρα και μονο απο τον πυργο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:26 ---------- ναι σαν κατι τετοιο......δεν ευθυνονται τα ακουστικα η τα ηχεια η κατι τετοιο.ο ηχοςς ακουγεται καθαρα και μονο απο τον πυργο δεν σταματαει οταν τον ακουμπαω
mavlamemos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δεν ειπα οτι ευθυνονται τα ακουστικα αλλα να το εντοπισεις ακουστικα.να δεις απο που προερχεται ο ηχος.Επισης οταν ακουμπας το κουτι σε τιναζει?
harris mastro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 οχι και ο ηχος ερχεται απο το πισω πισω μερος του πυργου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:47 ---------- οχι και ο ηχος ερχεται απο το πισω πισω μερος του πυργου απο εκει που ερχεται ο ηχος αναβοσβηνει ενα πορτοκαλι φως αν αυτο σας βοη8αει
caution Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Tο NIC αναβοσβήνει; Δεν παίζει να ναι... Nvidia έχεις;
Alexisssss Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Κατι σφυραει Να ο ενοχος... Μπορει να σφυριζει καποιος πυκνωτης απο την μητρικη ή το τροφοδοτικο. Το πιθανοτερο ομως και αυτο που πιστεω δηλαδη γιατι μου΄χει τυχει τετοιο περιστατικο ειναι να ακουγεται ενας υψισυχνος θορυβος aka "ΣΦΥΡΑΕΙ" ο οποιος αν δεν κανω λαθος ερχεται απο την καρτα δικτυου η καποιο Modem.
o_magazatoras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Συγνώμη... >Κατ-κατ,καπ-καπ,κατ-καν,γκαπ-γκαπ
hackerW32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 εμενα στο παλιο pc μου ακουγετε κατι οταν ο cpu παει 100% ένα γρρρρρρρρρρ βασικά κρρρρρρρ με τι καύσιμο τρέχει??? βενζίνα ή diesel
dtkos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Συνήθως το πρώτο πράγμα που σφυρίζει είναι κάποιος από τους ανεμιστήρες (σίγουρα υπάρχει σκόνη μέσα). Το σύμπτωμα εμφανίζεται και εξαφανίζεται τυχαία. Όταν μάλιστα ζορίζεις το σύστημα το φαινόμενο είναι συχνότερο. Τσεκάρισε λοιπόν αν είναι ανεμιστήρας αρχίζοντας να τους καθαρίζεις (με βουρτσάκι, αέρα ..) ξεκινώντας από την κάρτα γραφικών. Σημαντική Σημ.: ΟΧΙ ΜΕ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟ ΑΕΡΑ Ή ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ θα γεμίσει υγρασία ή θα πεταχτεί κανένας ανεμιστήρας έξω.
hydro9 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Και στο δικο μου το κουτι κατι... σφυριζει, ενας ψηλης συχνοτητας διαπεραστικος ηχος, του οποιου η συχνοτητα αλλαζει οταν κανω κανενα scroll στα αρχεια η οταν φορτωνει κατι το πισι. Βαζοντας το αυτι στο κουτι, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι απο το psu, ισως και απο την μητρικη.. Τι να παιζει αραγε??
hydro9 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Στο 1ο βιντεο, του τυπου αρχιζει και σφυριζει μολις τρεχει κατι που τραβα ρευμα η γραφικων του και στο 2ο ο τυπος μας λεει να παμε πισω το hardware.. Σε εμενα προσωπικα, τον κανει συνεχεια αυτον τον ψιλο θορυβο..
nick#18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Εμενα το κανει οταν δεν ειανι αναμενο...αν ανοιξω το ups και περασει ρευμα σφυραει λιγο αλλα πολυ λιγο και μολις το ανοιξω ολα οκ...στο λεω τωρα...μηπως σφυραει ο σκληρος γιατι δουλευει συνεχεια? Στο παλιο μου pc με ενα p4i65g της asrock και ενα p4 στα 3.00 εκανε ενα σφυριγματακι καθε φορα που του ελεγες να κανει κατι "βαρυ" αλλα μονο στην αρχη....ερχοταν καπου απο το mobo και δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα τοσα χρονια που τον χρησιμοποιουσα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.