kotlid Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παιδαι εχω το συστημα της υπογραφης και αυτην την στιγμη ειναι συνδεμενο με μια 17 tft μεσω της onboard καρτας. Θελω να συνδεσω το pc με την 26 HD tv που εχω στο δωματιο για θεαση HD υλικου. Νομιζετε οτι ειναι απαραιτητη η καρτα, θα δω διαφορα και αν γινεται καμια προταση γιατι εχω χαθει λιγο. Να σημειωσω οτι δεν παιζω καθολου παιχνιδια (μονο fm αλλα δεν νομιζω οτι εχει τις τρελλες απαιτησεις σε γραφικα) Ευχαριστω πολυ
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Σύμφωνα μ αυτό εδώ, η onboard κάρτα γραφικών σου μπορεί να επιταχύνει HD video. Οπότε εφόσον δεν ασχολείσαι με παιχνίδια, δεν έχεις λόγο ν αγοράσεις κάποια dedicated κάρτα.
M@ROUD@S Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δεν νομιζω να εχει προβλημα η ενσωματωμενη ουτε νομιζω οτι θα καταλαβεις διαφορα...Δοκιμασε το ανετα...
kotlid Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Θα το δοκιμασω αλλα μου εχει μεινει λιγο δωρο χριστουγενων και ελεγα μηπως το επενδυσω αλλα αφου λετε οτι δεν υπαρχει θεμα τοτε ακυρο!! Γ@μ@τ@ τωρα που ξοδευεις το υπολοιπο δωρο?
M@ROUD@S Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Γ@μ@τ@ τωρα που ξοδευεις το υπολοιπο δωρο? Ποσο ειναι το υπολοιπο;
kotlid Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ποσο ειναι το υπολοιπο; Γυρω στα 200 ευρω? Εχεις καμια προταση?
pcos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ξέρoλούκουμο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Intel-Postville-80GB-SSD-2-5inches-Retail.htm
kotlid Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ξέρoλούκουμοhttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Intel-Postville-80GB-SSD-2-5inches-Retail.htm μωρε λες? καλη ιδεα! Ωραι τωρα παμε στο section με τους σκληρους δισκους!!!! Ευχαριστω πολυ
M@ROUD@S Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 +1 και απο μενα.Δεν θα πιστευεις στα ματια σου... ξέρoλούκουμο :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.