lef1985 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου κινητου,σημερα εντελως ξαφνικα η οθονη του μου διχνει τα παντα παραμορφωμενα και τεραστια γνωριζει καποιος τι μπορει να εχει συμβει?εχει νοημα να το κανω restore απ τo itunes?ευχαριστω!
yayawoot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Λογικα εχεις δοκιμασει να το ανοιξεις και να το κλεισεις ετσι?Αν δεν γινεται καντο ενα reset (πατιμενο το κεντρικο κουμπι και το hold)...αλλιως αν ειναι jailbreaked και εχεις περασει το winterboard ειναι απο εκει η ζημια..καντο ενα restart...αν οχι...πιστευω ειναι μονοδρομος το restore...δοκιμασε βεβαια πρωτα να το κανεις ενα sync με τα iTunes σου μηπως ''τουρθει και ξεκωλησει'' γιατι οπως ξερεις συμβαινει συχνα στα iPhone.. Αλλα δεν κοβω το κεφαλι μου οτι δεν υπαρχει αλλη λυση...
m3ik0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ελπίζω να σε γλίτωσα απο Restrore κάτι που είναι απίθανο Άμα κάνεις διπλό Tap στην οθόνη επαναφέρεται στην αρχική του κατάσταση..Μάλλον προκάλεσες το πρόβλημα καταλάθος ---------- Post added at 04:28 ---------- Previous post was at 03:24 ---------- ελπίζω να σε γλίτωσα απο Restrore κάτι που είναι απίθανο επειδή πέρασαν πολλές μέρες Άμα κάνεις διπλό Tap τρείς φορές στην οθόνη επαναφέρεται στην αρχική του κατάσταση..Μάλλον προκάλεσες το πρόβλημα καταλάθος κάνοντας το παραπάνω..είναι functionality υποτήθεται.. Χίλια συγγνώμη για το double post αλλά δεν έκανε αποθήκευση της επεξεργασίας απο το ipod Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.