Προς το περιεχόμενο

MSN: Μου εμφανιζει οτι δεν ειμαι στην λιστα επαφων τους ενω μου μιλανε κανονικα

Fanis24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και καλη χρονια να εχετε ολοι σας. Εχω το Msn discovery το οποιο σου επιτρεπει να βλεπεις αν εισαι στην λιστα επαφων του αλλου. Μου εχει συμβει σε 2 απο τα τελευταια ατομα που περασα να μου εμφανιζει πως δεν ειμαι στην λιστα επαφων τους. Το θεμα ειναι οτι καθε φορα που κανω Login και με βλεπουν μου μιλανε κανονικα πραγμα που σημαινει οτι με εχουν κανονικα στις επαφες τους. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φτιαει η για το πως μπορω να το διορθωσω ωστε να ειμαι σιγουρος για καποια αλλα ατομα? Μπορει να φταιει η εκδοση του Msn που χρησιμοποιουν τα αλλα ατομα αν και δεν νομιζω να οφειλετε σε κατι τετοιο?

Δημοσ.

Δοκίμασε με έναν φίλο σου (εμπιστοσύνης) να σε κανει block(αποκλεισμό επαφής) να δείς πως θα το δεχτεί το δικό σου πρόγραμμα.

Δημοσ.

Το εχω ηδη δοκιμασει :P

Οταν με κανει block δεν εμφανιζει τπτ.

Οταν με κανει delete τοτε τον εμφανιζει οτι δεν με εχει στην λιστα του.

Το θεμα ειναι οτι τα 2 ατομα που λεω σιγουρα δεν με εχουν διαγραψει το εχω δει αλλα παρολα αυτα το μνμ ειναι ιδιο παντα :(

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.Μετά από ένα σύντομη αναζήτηση φαίνεται ότι είναι λίγο προβληματικό πρόγραμμα.Προσοχή αν προσπαθήσεις να το απεγκαταστήσεις γιατι σε αρκετοί δεν μπορούσαν να μπούν καθόλου στο msn μετα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου θα το ψαξω και εγω οσο μπορω.... μπορει να εχει συμβει και να ξερει και κανενας αλλος ..... σε ευχαριστω πολυ και παλι για τον χρονο σου :)

Δημοσ.

Οχι δεν το ειχαν παλαιοτερα εγκατεστημενο κατα 99%. Οσο αναφορα το προγραμμα δουλευει μια χαρα σε ολα τα αλλα θεματα. π.χ. εχει την δυνατοτητα να σου λεει αν καποιος ανοιξε παραθυρο συνομιλια με εσενα ανεξαρτητως αν θα σου μιλησει ο αλλος η οχι. και καθε φορα που μου μιλαει καποιος μ δειχνει μνμ οτι ανοιξε παραθυρο αυτος. Βασικα ξερετε ποια ειναι η απορια μ? Ακομα και αν δεν το δω μεσα απο το discovery , το κλασσικο msn οταν παω στις επιλογες και εμπιστευτικοτητα να δω ποιοι με εχουν στην λιστα τους αυτα τα δυο ατομα δεν ειναι μεσα στην λιστα. Αλλα παρολα αυτα οπως προειπα με εχουν σιγουρα στην λιστα και θελω τουλαχιστον να ξερω αν ειναι απλα αναξιοπιστο ακομα και το ιδιο το Msn μεσα απο τις επιλογες του η αν μπορω να κανω κατι για να το διορθωσω

Δημοσ.

δεν το έχω χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα , αλλά προφανώς και σου εμφανίζει ότι υπάρχει στην λίστα που λες του ίδιου του μσν. Δεν θα το βρίσκει κάπως αλλιώς δηλ.

Τώρα γιατί δεν σου εμφανίζει αυτούς τους δύο...δοκίμασε αφού λες πως ήταν οι δύο λαστ , να κάνεις αdd ενα δικό σου τεστ account να δεις αν θα εμφανιστεί στην λίστα . Τουλάχιστον αν δεν το βγάλει και αυτό θα ξέρεις πως έχει φάει κάποιο κόλλημα το μσν γενικά , και δεν εξαρτάται από κάτι που έχει κάνει ο άλλος χρήστης

Δημοσ.

Για να μην τα μπερδεύουμαι...το msn δεν έχει καμία σχέσει με το Discovery

Το Discovery δουλεύει "παρασιτικά" επάνω στο msn.

Ως χρήστης μιλάω...να ξέρεις πως τραβάει πολλά κολήματα.Τσέκαρε την έκδοσή σου αλλιώς κάνε pin τις επαφές σου ώστε να μην σου βγάζει συνέχεια ότι σε έχουν διαγράψει...το θέμα είναι ότι ίσως σε βοηθήσει μερικές φορές που υποψιάζεσε εσύ κάπιον...

Επίσης έχει και άλλες πολλές καλές λειτουργίες...ψάξε το αρκετά!!! ;)

Δημοσ.

Τις λειτουργιες που περιεγραψες,και αλλες ακομα,τις εχει και το messenger plus που και αυτο δουλευει "συμπληρωματικα" πανω στο msn, αλλα οσο να'ναι ειναι πιο αξιοπιστο..

Και σε μενα μου εδειχνε απο μια επαφη οτι δεν ημουν στη λιστα του, ενω μου ειχε κανονικα πρωτος μηνυμα. Και συνεχισε ακομα να λεει οτι δεν βρισκομαι στη λιστα του. Αρα μαλλον καποιο κολλημα να τρωει το messenger..

Δημοσ.
Τις λειτουργιες που περιεγραψες,και αλλες ακομα,τις εχει και το messenger plus που και αυτο δουλευει "συμπληρωματικα" πανω στο msn, αλλα οσο να'ναι ειναι πιο αξιοπιστο..

Και σε μενα μου εδειχνε απο μια επαφη οτι δεν ημουν στη λιστα του, ενω μου ειχε κανονικα πρωτος μηνυμα. Και συνεχισε ακομα να λεει οτι δεν βρισκομαι στη λιστα του. Αρα μαλλον καποιο κολλημα να τρωει το messenger..

Δεν είναι κόλιμα του msn αλλά του Discovery...απλά έχει κάπιες μικροαλλαγές με το Plus..που ανάλογα με το τι θες να κάνεις για άλλους είναι ασήμαντες και για άλλους πολύ σημαντικές.

Επίσεις όλη υ υπόθεση αυτών των προγραμμάτων βρίσκεται άλλου..και όχι στο monitoring..όπιος με έπιασε ;) :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...