bikatini Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια για ριξτε καμια ιδεα γιατι θα με τρελανει το PC εχω το εξεις προβλημα ειχα ενα logitech game pad ενσυρματο το οποιο ξαφνικα δεν το εβλεπε το PC το εβαλα και σε ενα αλλο pc τα ιδια οποτε λεω χαλασε ... Περνω ενα καινουργιο logitegh ασυρματο το συνδεω κανονικα στο πινακα ελεγχου το δοκιμαζω κανονικα βαζω να παιξω dirt 2 ξεκιναω παιζω κανονικα και μετα απο λιγο νεκρο ο δεκτης του μοχλου φενεται οτι περνει της εντολες αλλα δεν κανει τιποτα .. βγαινω παω ελεκτες παιχνιδιων στα XP οπου δεν υπαρχει τιποτα ..... βγαζω και ξαναβαζω το USB του μοχλου και το ξαναβρισκει ... εχω δοκιμασει σε διαφορα USB ... τωρα τελευταια εχει παρουσιασει και αλλα προβληματακια οπως που και που το μοντεμ ξεκινοντας τα windows πρεπει να το ξεσυνδεσω και να το συνδεσω παλι για να δουλεψει και μια φορα δεν αναψε καθολου το pc εκανα restart και ολα καλα τι φταει ?? οτι αλλο εχω βαλει επανω ασυρματο ποντικι στικακια δεν ειχα κανενα προβλημα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:17 ---------- καμια ιδεα κανεις ??
spymcc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια για ριξτε καμια ιδεα γιατι θα με τρελανει το PC εχω το εξεις προβλημα ειχα ενα logitech game pad ενσυρματο το οποιο ξαφνικα δεν το εβλεπε το PC το εβαλα και σε ενα αλλο pc τα ιδια οποτε λεω χαλασε ... Περνω ενα καινουργιο logitegh ασυρματο το συνδεω κανονικα στο πινακα ελεγχου το δοκιμαζω κανονικα βαζω να παιξω dirt 2 ξεκιναω παιζω κανονικα και μετα απο λιγο νεκρο ο δεκτης του μοχλου φενεται οτι περνει της εντολες αλλα δεν κανει τιποτα .. βγαινω παω ελεκτες παιχνιδιων στα XP οπου δεν υπαρχει τιποτα ..... βγαζω και ξαναβαζω το USB του μοχλου και το ξαναβρισκει ... εχω δοκιμασει σε διαφορα USB ... τωρα τελευταια εχει παρουσιασει και αλλα προβληματακια οπως που και που το μοντεμ ξεκινοντας τα windows πρεπει να το ξεσυνδεσω και να το συνδεσω παλι για να δουλεψει και μια φορα δεν αναψε καθολου το pc εκανα restart και ολα καλα τι φταει ?? οτι αλλο εχω βαλει επανω ασυρματο ποντικι στικακια δεν ειχα κανενα προβλημα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:17 ---------- καμια ιδεα κανεις ?? Δοκίμασε να κανείς update τους drivers του motherboard Sent from my iPhone using Insomnia.app
bikatini Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δοκίμασε να κανείς update τους drivers του motherboard Sent from my iPhone using Insomnia.app το chipset και τετoια οχι bios ?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:31 ---------- δοκιμασα σε αλλο pc το game pad και ειναι ενταξει ... εκανα update τους drivers απο chipset της ΜΒ τιποτα .. εβγαλα το ασυρματο ποντικι μπας και το επηρεαζει αλλα νομιζω οτι ειναι ασχετο αυτο εβαλα καινουργιος driver απο το game pad τιποτα κατι ακομα στην σελιδα της mb asus λεει καπου για μια νεοτερη εκδοση BIOS που ειναι για καποιο bug στα USB http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=74PPQIiEejvuIiHv εγω εχω το .702
bikatini Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 εκανα format και εστρωσε ... εβαλα και τους καινουργιους drivers τοy chipset και μεχρι στιγμης ολα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.