De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 70 δις ευρώ χρωστάει η γερμανία προς την Ελλάδα Αν κάποιος έχει ασχοληθεί με το θέμα ας μας δώσει τα φώτα του.Δε το διάβασα ακόμη αλλά η αφορμή ήταν η άποψη ενός θείου μου "Οτι η Γερμανία εφόσον μας χρωστάει δε θα πρεπε να μιλάει κ να το παίζει ιστορία" Και όταν ρώτησα μου είπε για ένα υπεργαλαξιακό πόσο σε ΤΡΙΣ.Κάτι σαν αποζημίωση για την κατοχή της καταστροφές υπό τον όρο ότι η Γερμανία πρέπει να είναι ενωμένη για να γίνει.Αν είναι τόσο μεγάλο χρέος δε νομίζω να γίνει γαργάρα... Επειδή κα το φόρουμ αυτό φαίνεται να αποτελεί κοινότητα ατόμων που έχουν ιδεολογία τον φασισμό,δεν πρέπει να ισχύει κάποια τέτοια συνθήκη,τουλάχιστον όχι με τόσα λεφτά.
Lucifer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 α) Γελάω με τα nazi zombies και τον karl rupert kroenen στα στατιστικά. β) Καμιά επίσημη (κρατική) πηγή παίζει; Δε βρίσκω παράλογο να ισχύει η φάση γενικά, αλλά δεν βρίσκω και απίθανο όλα αυτά τα χρέη να σβήστηκαν όταν η χώρα επανενώθηκε 50 χρόνια μετά την πτώση του ράιχ και πόσο μάλλον μετά την είσοδο αμφότερων χωρών στην ΕΟΚ όπου λογικά θα έπεσαν υπογραφές που τα προέβλεπαν αυτά.
EKTELESTES Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Πριν απο 10-15 χρόνια κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι θα πλήρωναν επιτέλους οι Γερμανοί και θυμάμα ότι υπολόγιζαν όλοι στο χωριό μου τις καταστροφές που είχαν υποστεί σε σπίτια κλπ για να δηλωθούν κάποια ποσά ζημιάς. Τελικά;; Όσο τα είδατε εσείς τα χρήματα άλλο τόσο τα είδαμε κι εμείς.
Lucifer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Παρεμπιπτόντως, οι Βενετοί, οι Οθωμανοί κτλ χρωστάνε; Επίσης ο δήμος Σπάρτης στο δήμο Αθηναίων;
freedubus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ΛΩΛ! 'Οχι οι Οθωμανοί δε χρωστάνε τπτ, πατσίσανε για τον Τρωικό πόλεμο.
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Τα σλαβικά φύλα νομίζω δεν χρωστάν(μ)ε τίποτα.
Garnele Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Πως, μεγάλα πουστράκια, αλλά ήταν Βυζάντιο τότε, αλλιώς θα τους είχαμε πάρει και το σώβρακα.
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αν κάποιος έχει ασχοληθεί με το θέμα ας μας δώσει τα φώτα του.Δε το διάβασα ακόμη αλλά η αφορμή ήταν η άποψη ενός θείου μου "Οτι η Γερμανία εφόσον μας χρωστάει δε θα πρεπε να μιλάει κ να το παίζει ιστορία" Και όταν ρώτησα μου είπε για ένα υπεργαλαξιακό πόσο σε ΤΡΙΣ. Χωρίς παρεξήγηση ακόμα κι αν είναι αλήθεια ότι μας χρωστάει η Γερμανία ο θείος σου το πήδηξε με το ΤΡΙΣ. Δεν μπορεί το χρέος μας να είναι 220 δις και να ζητάμε αποζημιώσεις τρις. (εκτός αν μιλάς για δραχμές) Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω κατά πόσο στηρίζονται, πολλά έχουν ακουστεί για τις γερμανικές αποζημιώσεις και τα ποσά διαφέρουν κατά καιρούς. Έχει ακουστεί επίσης ότι και καλά κάναμε γαργάρα τα χρέη της Γερμανίας για να έχουμε την στήριξη της στις διαδικασίες ένταξης σε ΕΕ και ΟΝΕ αλλά η αυτή η δήλωση δεν μου κάνει και πολύ έγκυρη. Εγώ την κράτησα σαν συνωμοσιολογική φήμη. Έριξα όμως ένα μικρό γελάκι εδώ: Μόνο η εγγραφή αυτών των βεβαιωμένων οφειλών στον Προϋπολογισμό, θα εκμηδένιζε αυτόματα το έλλειμμα, θα δημιουργούσε πλεόνασμα και θα εξυπηρετούσε (πλήρωνε) και ένα μέρος από το Δημόσιο Χρέος, αλλάζοντας την οικονομική εικόνα της Ελλάδος, [b']μετατρέποντάς τη, σε μια από τις πιο υγιείς και δυναμικές οικονομίες της Ευρώπης![/b] :lol: Που τα βρίσκουνε οι κερατάδες...
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 70.000.000.000 / 300 = 233.000.000 ο καθενας!!!! και καθονται;;;
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 70.000.000.000 / 300 = 233.000.000 ο καθενας!!!! και καθονται;;; Φαντάζεσαι να σκάσει μούρη ο κάθε από τους 300 και να ζητήσει από την Μέρκελ 70.000.000.000? Να 'χουν χάρη που είναι γυναίκα και δεν έχει πρόχειρα να τους δείξει..
pournaras Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Τι δηλαδη, δε θα τα παρουμε; Φτου και παραγγειλα ηδη το νεο Cayenne.
pappous_soulis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Και αλήθεια να'ναι, τα τρία θα πάρουμε, αλλά δε το λέμε. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ 14-12-2009 μ.Χ. Ευτυχώς που το διευκρίνησαν γιατί μπερδεύτηκα.
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Επίσημη θέση της Ελλάδας δεν υπάρχει για το θέμα?
apd453 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 εμένα ο πάππους μου είχε πει πως είχε πέσει μια βόμβα από τους Γερμανούς πολύ κοντά στο πατρικό σπίτι και από το οστικό κύμα έσπασε μια λάμπα πετρελαίου, ένα κούφωμα(μαζί με το τζάμι) και το χειρότερο από όλα στράβωσε το μαγκάνι που βάζανε τα κάρβουνα. Αποτέλεσμα... το βράδυ πάγωσαν από το κρύο και ο πατέρας μου (που τότε ήταν μικρό παιδί) μάζεψε πίον στις αμυγδαλές. Το κρύο ήταν τόσο πολύ που ο παππούς μου είχε πει πως του είχε γίνει τόσο δα μικρό. Τότε στους γιατρούς είχαν δώσει 34563τρις δραχμές και 49870τετράκις εκατομμύρια για τις υπόλοιπες ζημιές (λόγο πληθωρισμού). Να πω ακόμη εδώ πως εκείνη την εποχή ήταν και πολύ δύσκολο να βρεις τζαμτζή. Είχαν πολύ δουλειά και δεν προλάβαιναν. Έτσι με τον καιρό από το κρύο δημιουργηθηκαν σταλαγμίτες στις μύτες τους από τις μύξες και δεν τολμούσαν να κυκλοφορήσουν από ντροπή (και ψυχική οδύνη δηλαδή) Τι λέτε? Να το τραβήξω μέχρι τα ευρωπαϊκά δικαστήρια η τσάμπα θα ταλαιπωρηθώ? Ξέρει κανένας κανένα δικηγόρο μένταλισμ? Τέλος να πω ότι έχω κρατημένες όλες τις αποδείξεις από τα έξοδα που έγιναν. Ευτυχώς τότε δεν υπήρχαν ταμειακές με θερμικό χαρτί γιατί μετά από τόσα χρόνια δεν θα φαινόταν τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.