katsouras Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εμαθα απο ενα φιλο πως στην Ιρλανδια χρησιμοποιουσε ενας γνωστος του Skype με καποια μικρη συνδρομη και ειχε απεριοριστες κλησεις αλλα δεν μου διευκρινησε αν ηταν σε skype contacts η σε κανονικους αριθμους.Γνωριζει καποιος κατι πανω σε αυτο το θεμα?Ακουγεται ενδιαφερον αν ισχυει και αν υποστηριζεται στην Ελλαδα.
Lucifer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μιλάμε για κανονική χρήση Skype από υπολογιστή ή για χρήση από κινητό (το οποίο είναι κάτι για το οποίο δεν γνωρίζω, ούτε ξέρω καν αν υπάρχει); Αν είναι για το πρώτο, α) είσαι σε λάθος κατηγορία και β) ναι, γίνεται.
isay Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Είναι το παρακάτω. "3" είναι το όνομα της εταιρείας, οπότε άμα δεις 3 sim μην το μπερδέψεις με 3 sims
Blondeamon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Skype απο κινητο γινεται μονο αν εχεις Ιντερνετ απο ασυρματο και οχι απο τον παροχεα κινητης. Χαζοι ειναι νομιζεις? ΑΝ το επιτρεψουν θα κλεισουν ολες οι εταιριες. Π.χ εμενα στο windows mobile μου εχω κανονικα skype αλλα πρεπει να συνδεθω πρωτα σε καποιο ασυρματο.
angmar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ισχύει αυτό που ζητάει ο OP, λεπτομέρειες εδώ (μόνο για σταθερά είναι απεριόριστα.) Όσο για αυτό που λέει ο Blondeamon είναι όντως αλήθεια, αλλά σε jailbroken iphones υπάρχει τρόπος να το παρακάμψουμε.
mindtrapper Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Σωστά, σε jailbroken iPhone δουλεύει κανονικά και με 3g. Edge δεν έχω δοκιμάσει.
AlexNet Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Στην Ιρλανδία όπως και στην Αγγλία υπάρχει κινητο με ενσωματομένο skype η χρήση του οποίου είναι δωρεάν, εφόσον ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας του κινητού σου. Το προσφερεί η "3" και λέγεται "3 skypephone" . Πάντως πριν κανένα τρίμηνο έτρεχε μια προωθητική ενέργεια της "3", όπου σου έδιναν δωρεάν την κάρτα sim κ αρκούσε να την ενεργοποιήσεις σε οποιοδήποτε 3g τηλέφωνο για να έχεις δωρεάν skype.
isay Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Είναι το παρακάτω. "3" είναι το όνομα της εταιρείας, οπότε άμα δεις 3 sim μην το μπερδέψεις με 3 sims Ξέχασα το link http://www.three.co.uk/Internet_Services/Call_chat/Call_chat_service?content_aid=1220455597804
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.