ribo7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Λογικά θα έχει ειπωθεί ξανά αλλά δεν έχω βρει κάποια λύση.. Όταν ανοίγω το msn στο pc μου, μου πετάει παράθυρα για να κάνω add επαφές άσχετες! Με περίεργες e-mail διευθύνσεις και προφανώς δεν τις προσθέτω. Έχει κολλήσει κάτι το msn μου? Το έκανα uninstall και install ξανά αλλά τα ίδια. Επίσης, στα Options>Privacy, στη λίστα αποκλεισμού, αυτές οι επαφές υπάρχουν και δεν μπορώ να τις διαγράψω!Κάνοντας δεξί κλικ πάνω σε μια επαφή, το "Delete" είναι αχνό. Έχετε να προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ!
isay Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Απλά συνέχισε μα αρνείσαι τα αιτήματα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
ribo7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Φίλε isay δε νομίζω να είναι καλή λύση αυτή.. Και είναι εκνευριστικό (πλέον σε κάθε sign in δέχομαι τουλάχιστον μία πρόσκληση) αλλά και δεν είναι και ασφαλές..
derasto Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δεν παιζει προβλημα,botακια ειναι που εχουν βρει απο καπου το email σου και σε κανουν add,απλα μην τα δεχεσαι. Αμα εχεις κανα crappy πισι/virtual machine κανε ενα add να δεις τι θα σου πει.
Billys636 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 μου ετυχε και σε μενα μονο μια φορα, και πατησα αποδοχη χωρις να υποψιαστω.. και ηταν μια γκομενα που μιλουσε αγγλικα, και απαντουσε κανονικα,δεν ελεγε τα ελεγε στημενα. Και μετα απο λιγα δευτερολεπτα,ελεγε να παω να τη δω σε ενα site για να μιλησουμε απο βιντεο ,και κατι αλλα που δεν προλαβα να τα διαβασω,επεσε block και delete.
ribo7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον? Θα πάψει κάποια στιγμή? Αν και δε νομίζω ότι είναι υπαρκτές διευθύνσεις.. Αλλά δεν ξέρω πως να βρω τι φταίει.. Δοκίμασα και το Spy bot & Destroy..
mantas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δοκιμασε το malware bytes,σε ενα γνωστο μου που το εκανε αυτο τα καθαρισε και δεν εβγαλε ξανα κατι,επισης μου ερχοταν αυτα τα botακια μεσω του γνωστου μου.
kage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 αν θυμαμαι καλα καπου στον λογαριασμο hotmail/live δηλωνεις αν θελεις να φαινετε το mail σου στην λιστα τους. αυτη που ειναι και καλα για να βρισκεις φιλους με κοινα ενδιαφεροντα. αλλιως ψαξε στο google το mail σου και καντο Edit σε οποια σελιδα το βρεις
Waldo_Vrs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον? Θα πάψει κάποια στιγμή?Αν και δε νομίζω ότι είναι υπαρκτές διευθύνσεις.. Αλλά δεν ξέρω πως να βρω τι φταίει.. Δοκίμασα και το Spy bot & Destroy.. Έχει τύχει σε ένα φίλο ακριβώς το ίδιο..σε εκείνον είχε κολίσει κάτι στον υπολογιστή του και με το Webroot Spysweeper το μπλόκαρε και σταμάτησε. Λογικά κάνε ένα καλό διαγνωστικό τέστ με κάποιο καλό anti malware & anti virus και θα λυθεί το πρόβλημα. Επίσης αν και δεν είμαι σίγουρος...για δοκίμασε να βάλεις μέσα το msn plus ή Discovery. Αυτά έχουν επιλογές όπου μπορείς να μπλοκάρεις επαφές και να μην σε κάνουν add. Ρίξε μια ματιά...
ribo7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Φίλε manta δοκίμασα το malwarebytes. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει έρθει καμιά πρόσκληση αφότου έκανα ένα scan. Θα δείξει.. Με google search φίλε kage δε βρήκα κάπου το e-mail μου. Αν και το πρόβλημα υπάρχει και όταν μπαίνω msn και από άλλο pc. Άρα ίσως είναι θέμα e-mail και λογαριασμού. Έχω και το msg Plus!Live αλλά δεν έχω βρει κάποια επιλογή που να μπλοκάρει επαφές.. Thanks anyway..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.