PraetorianGR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Χαιρεταί πριν κανά 3 μηνο αγόρασα νέο pc μαζί με την οθόνη LG W2361V-PF TFT Monitor 23'' http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-23-W2361V-PF.htm .Πρόσφατα παρατήρησα ότι υπάρχει ένα καμένο πιξελ στο κέντρο της οθόνης(προς τα δεξια).Γίνεται να ζητήσω να μ την αλλάξουν τώρα?Ξέρω ότι σ την αλλάζουν για 0 πίξελ αλλα δεν είμαι σίγουος αν ισχύει πλέον(δλδ μετά απο 3 μήνες και όχι τον πρώτο καιρο)
clockwork Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Χαιρεταί πριν κανά 3 μηνο αγόρασα νέο pc μαζί με την οθόνη LG W2361V-PF TFT Monitor 23'' http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-23-W2361V-PF.htm.Πρόσφατα παρατήρησα ότι υπάρχει ένα καμένο πιξελ στο κέντρο της οθόνης(προς τα δεξια).Γίνεται να ζητήσω να μ την αλλάξουν τώρα?Ξέρω ότι σ την αλλάζουν για 0 πίξελ αλλα δεν είμαι σίγουος αν ισχύει πλέον(δλδ μετά απο 3 μήνες και όχι τον πρώτο καιρο) Το ρωτας κιολας; και βεβαια να ζητησεις να στην αλλαξουν/διορθωσουν, τι την εχει την εγγυσηση αλλωστε; Οταν λες καμενο, ειναι σιγουρα καμενο; γιατι καμια φορα κολλανε.
PraetorianGR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καμένο 100%.Το τσέκαρα μετα απο ρεσταρτ,διάφορα χρώματα,εφαρμογέσ κτλ.Η μάυρη κουκίδα εκει. θενξ για το ινφο
clockwork Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 προχωρα τοτε κανονικα, παρε τηλεφωνο στο μαγαζι για τα περαιτερω... Α και αν ειναι δυνατον οταν θα επιστρεψεις το μονιτορ, στειλτο με ολα τα παρελκωμενα ( μπορει να λεω μπαρουφες) ας ενημερωσει καποιος που ξερει...
tempo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ενημέρωσε μας.....ενδιαφέρει ένα φιλαράκι μου άλλα νομίζω και όλους μας
orck Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 προχωρα τοτε κανονικα, παρε τηλεφωνο στο μαγαζι για τα περαιτερω... Α και αν ειναι δυνατον οταν θα επιστρεψεις το μονιτορ, στειλτο με ολα τα παρελκωμενα ( μπορει να λεω μπαρουφες) ας ενημερωσει καποιος που ξερει... On site δεν εχουν; Εαν ναι τοτε θα ερθει τεχνικος τους να την παραλαβει.
PraetorianGR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Θα τους πάρω αύριο τηλ(σήμερα είναι των φωτων)και θα σας ενημερώσω
islas canarias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ολοκαινουρια lg 23'' (μοντελο 2361), με κολλημενο πιξελ με το που την ανοιξα! στο τηλεφωνο πλαισιο/LG φιλικοτατοι ειπαν θα περασει καποιος να την παρει και να μου δωσουν αλλη. βλεπουμε...
orck Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το κακο ειναι οτι θα σου φερουν μια αλλη επισκευασμενη.
epivitor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το κακο ειναι οτι θα σου φερουν μια αλλη επισκευασμενη. Αν η καινουργια δουλευει κανονικα δε βλεπω πουθενα κανενα κακο ? Και επειδη δηλαδη θα ειναι επισκευασμενη τι εγινε ? Αυτο ειναι το καλο με την LG, για 3 χρονια εχεις ησυχο το κεφαλι σου απο καμμενα pixels. Απορω γιατι δεν το εχει κανει ακομα η Samsung.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 το κάνει αλλά όχι σε όλες τις χώρες, μία από αυτές και η Ελλάδα...
islas canarias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το κακο ειναι οτι θα σου φερουν μια αλλη επισκευασμενη. αυτο πως μπορουμε να το ξερουμε σιγουρα εαν δηλαδη ειναι καινουρια ή επισκευασμενη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 λογικά η οθόνη θα έχει κάποιο κρυφό menu με ώρες λειτουργίας
islas canarias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ξερει κανεις πως το κοιταμε αυτο το θεμα? κοιταξα λιγο γκουγκλ δε βρηκα ακρη!
orck Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Απλα ειχε ακουστει παλιοτερα σε μερικους που τους ειχαν φερει επισκευασμενη, οτι ειχε οπτικα σημαδια εξωτερικα και δεν θελαν το επισκευασμενο μοντελο. Τριχες εαν θες την γνωμη μου, ειναι δυσκολο να υπαρχει οντως σοβαρο προβλημα και να μην ειναι κολημα του ιδιοκτητη. Το ελληνικο ερωτηματικο ειναι το συμβολο ; το αγγλικο ερωτηματικο ειναι το συμβολο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.