Προς το περιεχόμενο

Καμένο πιξελ Lg

PraetorianGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεταί πριν κανά 3 μηνο αγόρασα νέο pc μαζί με την οθόνη LG W2361V-PF TFT Monitor 23'' http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-23-W2361V-PF.htm

.Πρόσφατα παρατήρησα ότι υπάρχει ένα καμένο πιξελ στο κέντρο της οθόνης(προς τα δεξια).Γίνεται να ζητήσω να μ την αλλάξουν τώρα?Ξέρω ότι σ την αλλάζουν για 0 πίξελ αλλα δεν είμαι σίγουος αν ισχύει πλέον(δλδ μετά απο 3 μήνες και όχι τον πρώτο καιρο)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χαιρεταί πριν κανά 3 μηνο αγόρασα νέο pc μαζί με την οθόνη LG W2361V-PF TFT Monitor 23'' http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-23-W2361V-PF.htm

.Πρόσφατα παρατήρησα ότι υπάρχει ένα καμένο πιξελ στο κέντρο της οθόνης(προς τα δεξια).Γίνεται να ζητήσω να μ την αλλάξουν τώρα?Ξέρω ότι σ την αλλάζουν για 0 πίξελ αλλα δεν είμαι σίγουος αν ισχύει πλέον(δλδ μετά απο 3 μήνες και όχι τον πρώτο καιρο)

Το ρωτας κιολας; και βεβαια να ζητησεις να στην αλλαξουν/διορθωσουν, τι την εχει την εγγυσηση αλλωστε; Οταν λες καμενο, ειναι σιγουρα καμενο; γιατι καμια φορα κολλανε.

Δημοσ.

προχωρα τοτε κανονικα, παρε τηλεφωνο στο μαγαζι για τα περαιτερω... Α και αν ειναι δυνατον οταν θα επιστρεψεις το μονιτορ, στειλτο με ολα τα παρελκωμενα ( μπορει να λεω μπαρουφες) ας ενημερωσει καποιος που ξερει...

Δημοσ.
προχωρα τοτε κανονικα, παρε τηλεφωνο στο μαγαζι για τα περαιτερω... Α και αν ειναι δυνατον οταν θα επιστρεψεις το μονιτορ, στειλτο με ολα τα παρελκωμενα ( μπορει να λεω μπαρουφες) ας ενημερωσει καποιος που ξερει...

On site δεν εχουν; Εαν ναι τοτε θα ερθει τεχνικος τους να την παραλαβει.

Δημοσ.

ολοκαινουρια lg 23'' (μοντελο 2361), με κολλημενο πιξελ με το που την ανοιξα! στο τηλεφωνο πλαισιο/LG φιλικοτατοι ειπαν θα περασει καποιος να την παρει και να μου δωσουν αλλη. βλεπουμε...

Δημοσ.
Το κακο ειναι οτι θα σου φερουν μια αλλη επισκευασμενη.

Αν η καινουργια δουλευει κανονικα δε βλεπω πουθενα κανενα κακο ? Και επειδη δηλαδη θα ειναι επισκευασμενη τι εγινε ?

Αυτο ειναι το καλο με την LG, για 3 χρονια εχεις ησυχο το κεφαλι σου απο καμμενα pixels.

Απορω γιατι δεν το εχει κανει ακομα η Samsung.

Δημοσ.
Το κακο ειναι οτι θα σου φερουν μια αλλη επισκευασμενη.

αυτο πως μπορουμε να το ξερουμε σιγουρα εαν δηλαδη ειναι καινουρια ή επισκευασμενη?

Δημοσ.

Απλα ειχε ακουστει παλιοτερα σε μερικους που τους ειχαν φερει επισκευασμενη, οτι ειχε οπτικα σημαδια εξωτερικα και δεν θελαν το επισκευασμενο μοντελο. Τριχες εαν θες την γνωμη μου, ειναι δυσκολο να υπαρχει οντως σοβαρο προβλημα και να μην ειναι κολημα του ιδιοκτητη.

Το ελληνικο ερωτηματικο ειναι το συμβολο ; το αγγλικο ερωτηματικο ειναι το συμβολο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...