computeras13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Ασχολούμαι με μια εργασία αυτή την περίοδο και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα προσπαθώντας να περάσω δεδομένα σε ένα uitable από ένα αρχείο που διαβάζω. Για να εξηγήσω καλύτερα θα πω οτι το αρχείο μου έχει 8 στήλες μια εκ των οποίων είναι string. Εκεί είναι που αντιμετωπίζω και το πρόβλημα. Πιο κάτω είναι αυτό που διαβάζω. >data = Columns 1 through 4 [9254x1 int32] [9254x1 int32] [9254x1 int32] [9254x1 int32] Columns 5 through 8 [9254x1 double] [9254x1 double] {9254x1 cell} [9254x1 int32] Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι στην 7η στήλη την οποία θέλω να μετατρέψω και αυτή σε μορφή του τύπου [] και όχι {}. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω αυτό;! Έχω μπερδευτεί λίγο με τα cellfun και διάφορες άλλες συναρτήσεις που έχω δοκιμάσει αλλά δεν έχω αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφερα είναι να το φέρω σε μορφή [9254x2 char] αλλά έλα όμως που εγώ θέλω να είναι χ1 και όχι χ2... Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ πολύ όποιον ασχοληθεί με το θέμα.
computeras13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ναι αλλά παίζει να κάνω κάτι λάθος... Η εντολή που δοκίμασα είναι αυτή: cell2mat(data(7)) αλλά μου βγάζει το ακόλουθο σφάλμα: Cannot support cell arrays containing cell arrays or objects.
computeras13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μιας και δεν βλέπω καμία απάντηση ας το θέσω αλλιώς. Μπορεί κανείς να μου δώσει ένα κομμάτι κώδικα που να διαβάσει strings από ένα αρχείο και να τα εμφανίζει σε ένα uitable??? Συγκεκριμένα θέλω τις εντολές που θα επιτρέψουν να εμφανιστεί στο uitable το string. ---------- Προσθήκη στις 19:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:22 ---------- Never mind. Έβγαλα άκρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.