erik25 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος από τα Windows ή αν χρειάζεται εξτρά πρόγραμμα για να κλειδώσω το ηλεκτρονικό αρχείο μου και να μην μπορεί οποιοσδήποτε να το ανοίξει. Μία σκέψη που έκανα ήταν να το κάνω .zip ή .rar και να βάλω κωδικό κάτι το οποίο ειδικά σε μεγάλα αρχεία είναι χρονοβόρο αρκετά και από ότι γνωρίζω ξεκλειδώνει πολύ εύκολα. Υπάρχει κάποια άλλη λύση?
antonl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αν στον τρόπο που λες (rar με κωδικό) βάλεις έναν καλό password δεν ξεκλειδώνει ποτέ. Μπορείς σα συμπίεση να χρησιμοποιήσεις το επίπεδο store για καλύτερη ταχύτητα. Κατά τ άλλα υπάρχουν λύσεις σαν το TrueCrypt (που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ).
flik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Απο το στόμα μου πήρε ο antonl και τις δύο λύσεις. Αν είναι αρχεία που δεν διαβάζεις πολύ συχνά, και ας είναι μεγάλα αφού με store μπαίνουν γρήγορα, η μέθοδος με το .rar σε καλύπτει. Βέβαια και το truecrypt είναι πάρα πολύ αξιόλογο πρόγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.