paylospaylidis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Σχεδον απο την αρχη που το αγορασα κολλαγε αλα τωρα τελευταια μου εχει σπαση τα νευρα, Προκειται για το turbox ποντικι οταν το πηγα στο πλαισιο για να το ελενξουν δεν βρηκαν τιποτε και μου προτειναν να τους παω ολο το συστημα εφοσον επεμενα οτι εχει προβλημα. Τι μπορει να φταιει? Μπας και γλυτοσω το κουβαλημα. Η αποσταση απο το pc δεν ξεπερναει τα 2 μετρα το πολυ
Höfdingadrapa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ε....επαφή; Κανά mousepad; Ξέρω 'γω λέω τώρα.
sotosu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αλλες ασυρματεςε συσκευες σχετικα αναμεσα στην βαση και το ποντικι?
kafridon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Συμβαίνει αυτό μερικές φορές με τα ασύρματα γιατί και εγώ έχω.Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ είναι να : 1)Αναβαθμήσεις στους τελευταίους drivers-software 2)Έχεις αλκαλικές μπαταρίες(επώνυμες αν μπορείς) 3)Μην έχεις τον Adapter του ποντικιου μακριά απο το ποντίκι ( εγώ το τα εχω και τα δυο σε απόσταση 30 cm-αρκετά κοντά ) 4)Μην υπάρχει κατι ηλεκτρονικό ενδιάμεσα ώστε να παρεμποδίζει την μετάδοση ποντικιου-adapter και αντίστροφα(γενικά να μην υπάρχουν αρκετα αντικείμενα μεσα στην απόσταση)
jtsc21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 μηπως το εχεις πανω σε γυαλινη η ασπρη επιφανεια?
paylospaylidis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 M αρεσει που μου ειχε πει ο πωλητης οτι εχει εμβελεια 5 ??? μετρα. Απο αυτα που λετε το μονο που υπαρχει ειναι οτι το στικακι δεν βλεπει απευθειας το ποντικι δλδ οπως βλεπω το pc φατσα ειναι απο πισω δεν ξεπερναει το 1,40 ακριβως το μετρησα αλα και οταν το ειχα λιγο πισω και χαμηλοτερα τα ιδια εκανε ολα τα αλα δεν συμβαινουν αλλωστε αυτο το νοημα δεν εχει το να δινεις σχεδον τα διπλα λευτα να εχεις μια σχετικη ελευθερια ως το που θα το τοποθετησεις. Η οχι?
kafridon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μα ρε φίλε τα TURBO-X δεν είναι και από τις καλύτερες μάρκες...Εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις κανένα Microsoft...Εμένα πάντως με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο τα προΪόντα του Βασίλειου Πόρτα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.