Cristina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 αναρωτηθήκατε ποτέ τί μπορεί να έγινε...; On My Birthday
Marcos_Aurilius Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Εγώ ξέρω τι έγινε (και μάλιστα την ωρα που γεννήθηκα). ʼνοιγαν οι κάλπες των εκλογών του 1981. Τότε βγήκε ο Παπανδρέου...
mazda Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Γεννηθηκα 17-05-1451 ναι ναι καλα διοβασες 1451.... Εκλεισα τα 551α γενεθλια μου πριν 7 μηνες. Εχει αλλαξει πολυ ο κοσμος αλλου καλα αλλου κακα... Γεννηθηκα στην Παταγονια και την ημερα της γεννησης μου εγινε τρομακτικος σεισμος..σκοτωθηκε πολυς κοσμος.
pios? Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Egw thn mera/wra pou genithika epiase 13arh o pateras mou alla den eixe polla lefta
Cristina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Btw, στα δικά μου γενέθλια (4/1/78) δεν έγινε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ... Νιώθω πως δεν επηρέασα στο ελάχιστο την ιστορία...
nodreams.ct Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Σε πιασα! Θες να μας πεις να μην ξεχασουμε να σου πουμε χρονια πολλα αυριο ε???
wert Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Χριστίνα να τα εκατοστήσεις..... Μεγάλη να γίνεις κλπ κλπ κλπ κλπ..... Αύριο κερνάς έτσι; :grin: :grin: :grin:
BrwmogazoS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Ok...24 Fevrouariou to 1981...otan gennh8hka egine o megalos seismos...Gennh8hka ston seismo ekeino to vrady xwris plaka...Synfwna me anafores tis mhteras mou hmoun parathmenos se ena paggo afou oi nosokomes tin ekanan lamogia afou xest***n panw tous mazi me enan allo pitsirika...Mhpws htan kanas insomniak? Lete na mas mperdepsan
Gabriel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 15 Ιουνίου 1977,δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν βλέπω να έγινε τίποτα... Χρόνια πολλά για αύριο Cristina.
tempo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 δυστυχώς δεν εγινε καποιο μεγάλο γεγονός την ημέρα της γέννησής μου. Πάντως έστειλα mail σε αυτόν/αυτήν που έφτιαξε τη σελίδα και μου υποσχέθηκε ότι σαν μεγάλο γεγονός θα βάλει τη γέννησή μου. Ξέρετε τώρα μου ζήτησε συγνώμη, δεν θα το ξανακάνει και άλλα τέτοια Χριστίνα Χρόνια Πολλά!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Cristina:</font><hr> αναρωτηθήκατε ποτέ τί μπορεί να έγινε...; On My Birthday <hr /></blockquote> Πολυ καλο!!!! Εμενα μου βγαζει στις 18/4/1958 οτι "1958 LES PATTINSON ROCK BASSIST (ECHO & THE BUNNYMEN-HEAVEN UP HERE)" Τι να σημαινει???? Χριστινα Χρονια πολλα αλλα και καλα!!!
Cristina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 HA! Και ήλπιζα να μην το προσέξει κανείς Αλλά, ευχαριστώ όπως και να ΄χει... Βέβαια δεν είναι ευχάριστο γεγονός... Αλλά έχει και τα καλά του! Τις ευχές σας Σας περιμένω για κέρασμα...
madsc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Χρόνια Πολλά στη συνομήλικη. "Σας περιμένω για κέρασμα..." => στείλε κανένα σοκολατάκι με pm, γιατί το Beyond The Vail δεν ξέρω που είναι ... sc
Gabriel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Όλοι οι 25άρηδες εδώ μαζεύτηκαμε? Μπράβο,μπράβο. Εγώ θέλω τούρτα και όχι σοκολατάκι,γενέθλια γαρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.