Marvellous Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αγορασα προσφατα καινουρια parts για το νεο μου pc. Τα ενωσα ολα αλλα απο την δευτερη μερα το pc κρασαρει στα καλα του καθουμενου. Το προβλημα γινεται ολο και χειροτερο οσο περνανε οι μερες. Ελεγξα τις μνημες με ενα προγραμμα και δειχνουν να δουλευουν κανονικα. Τσεκαρα απο το bios θερμοκρασιες (μιας και εχω ενα αγχος για το ποσο καλα εβαλα την θερμικη κολα μεταξυ ψυκτρας και CPU) και ειναι ολες φυσιολογικες. Τα windows ειναι αυθεντικα επισης να πω. Κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Τροφοδοτικο ειναι 520W τα οποια φαινονται αρκετα για το εν λογω συστημα..
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ποιό είναι το "εν λόγω" δεν μας είπες... Memtest bootable για αρχή
Marvellous Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ποιό είναι το "εν λόγω" δεν μας είπες... Memtest bootable για αρχή Nαι εχεις δικιο. Λοιπον ειναι: M/B Asus P5P43TD PRO GeForce GTS250 1gb Intel core 2 QUAD 8400 4gb OCZ ram 1333 To memtest τα περασε ολα κανονικα τα τεστ
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ...σε ακαθόριστες στιγμές κολλάει; Ή όταν κάνεις κάτι συγκεκριμένο; Για τρέξε ένα OCCT για temps. Ποιό είναι το τροφοδοτικό;
Marvellous Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μου ειχε κατσει απο την αρχη στο μυαλο οτι κατι δεν παει καλα με καποιο part οσον αφορα την τροφοδοσια του. Και αποτι φαινεται αυτο ηταν. Δεν ειχα συνδεσει επανω στο τροφοδοτικο τα σωστα ρευματα για τα pci xpress... Τι βλακας... Η αγωνια μου βλεπετε για να το συναρμολογησω γρηγορα ... Για να δουμε, ελπιζω να ηταν αυτο ολο!
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ...μάλλον αυτό ήταν ( δες αν έχεις βάλει και το 4pino του επεξεργαστή ) - αν πάλι κολλάει, εδώ είμαστε
Marvellous Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ...μάλλον αυτό ήταν ( δες αν έχεις βάλει και το 4pino του επεξεργαστή ) - αν πάλι κολλάει, εδώ είμαστε Οχι αυτο ειναι σωστα τοποθετημενο ... Σε ευχαριστω για τον χρονο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.