panaathas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα για αλλη μια φορα,ειχα ανοιξει ενα αλλο thread τις προαλες σχετικα με ενα προβλημα το οποιο δεν λεει να λυθει..Ακουστε λοιπον το στορυ..Πηρα ενα ι5 με την UD3 και το υπολοιπο παρακατω συστημα που βλεπετε..Ετσι λοιπον εκανα την μαμακια και στραβωσα 3 πινακια στην μητρικη...Το πηγα για εγγυηση αλλα δεν το παιρνει οποτε πηρα παλι την ιδια ακριβως..Βαζω τον επεξεργαστη πανω και τα σχετικα και τιποτα..Παει να ανοιξει,ανοιγουν ανεμηστηρες και τα υπολοιπα για ενα κλασμα δευτερολεπτου και κλεινει κατευθειαν..Και ρωτω,τι φταιει; Ιδου το ερωτημα..Δεν βρισκω,τα εχω δοκιμασει ολα εκτος μητρικης και επεξεργαστη σε αλλο υπολογιστη και ολα οκ..Θα το παω αυριο πλαισιο να το δουνε...Εστω οτι φταιει το τροφοδοτικο παιρνω αλλο,αν φταιει ο επεξεργαστης(π.χ εχει καει),με την εγγυηση θα μου το παρουνε πισω η θα μου λενε βλακεις και θα πληρωνω και επεξεργαστη?? Σορρυ που σας κουραζω αλλα ειμαι ετοιμος να το πεταξω απο το μπαλκονι..Χιλια ευχαριστω
M@ROUD@S Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ΤΑ ισιωσες τα pins ή τα αφησες τσι και εβαλες πανω τον επεξεργαστη;
panaathas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ετσι τα ειχα αφησει δεν το ειχα δει τοτε..
M@ROUD@S Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ισιωσε τα...Εγω το κανω με τη μυτη ενος μηχανικου μολυβιου πολυ λεπτου...Περιμενε ομως μηπως εχει καποιος αλλος καμια καλυτερη προταση...
panaathas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δεν καταλαβες,πηρα αλλη μητρικη! την εδωσα αυτη για εγγυηση αλλα τιποτα..Και τωρα δεν ανοιγει,παει να ανοιξει,αναβουν οι ανεμηστηρες για ενα δευτερολεπτο και κλεινει αμεσως...Το μονο που με απασχολει ειναι αν θα μου δωσουν την εγγυηση σε περιπτωση που εχει προβλημα ο επεξεργαστης
M@ROUD@S Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δυσκολο να εχει καει ο επεξεργαστης...Εισαι σιγουρος για ολες τις συνδεσεις που εχεις κανει; εχεις την αναλογη εμπειρια;Την εγγυηση θα σου τη δωσουν πιθανοτατα...
Alexisssss Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Θα στον αλλαξουνε αλλα αν ο επεξεργαστης δεν δουλευε τα ανεμιστηρακια δεν θα επαιρναν καθολου μπροστα Το board θα ητανε νεκρο. Εισαι σιγουρος οτι ολα ειναι συνδεδεμενα σωστα;;; edit:Με προλαβες για πολυ λιγο :-/
panaathas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ρε εμπειρια εχω πολυ,εχω φτιαξει του κοσμου τους υπολογιστες....τωρα μου εκατσε η γκαντεμια...Αλλα με παραξενευει...ολα καλα τα εχω συνδεσει...αρα λογικα φταιει η το τροφοδοτικο η ο επεξεργαστης..ελπιζω να μου δωσουν την εγγυηση στην δευτερη περιπτωση αλλιως θα παω και θα τους μαμησω!..
M@ROUD@S Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Και με τη μητρικη δεν επρεπε να τους τη χαρισεις.Επρεπε να πεις οτι τα pins ηταν απο πριν στραβα.Αντε να αποδειξουν το αντιθετο...Και με λιγο φωνη τσαμπουκα προστασια καταναλωτη θα την επαιρνες σιγουρα...
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Κάτι έχεις ξεχάσει να συνδέσεις δεν υπάρχει περίπτωση. Το έχεις ξανακάνει είσαι σίγουρος? Για παράδειγμα έχεις συνδέσει το 4pin καλώδιο τροφοδοσίας στη μητρική? Το 24pin κουμπωμένο σωστά? (λέω τώρα... )
panaathas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Nαι σωστα τα εχω..Ετσι κι αλλιως ποσα ειναι ,2, της μητρικης..τα αλλα και να μην τα συνδεσω παλι θα ανοιγε....ε ρε γαμωτο που μπλεξαμε... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:03 ---------- Τα πινς ε οχι φαινοταν δεν γινεται να ηταν ετσι απο την αρχη...στον επεξεργαστη ομως δεν εκανα τιποτα κι αμα μου πουν τιποτα θα τους τα σπασω ολα!...και ρε παιδια ελεος 7 χρονια στο μερμετι λετε να μην εχω συνδεσει το τροφοδοτικο σωστα;
Alexisssss Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Βγαλτα ολα απο πανω και ασε μονο μητρικη και επεξεργαστη μαζι με τα ρευματα τους(το 4πινο καλωδιο και το 24αρι) και κοιτα μηπως καταφερει και φτασει στο σημειο που κανει ποστ...
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δύσκολο να είναι cpu απο τη στιγμή που έπαιζε πρίν αυτό πιστευω. Τότε μάλλον psu είναι το πρόβλημα ( ή σκάρτο κομμάτι mobo πράγμα δύσκολο). Τσέκαρε το psu σε άλλο μηχάνημα. Αλήθεια ποιο είναι?
M@ROUD@S Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Με τις μνημες τι εχεις κανει;Eννοω οτι δεν γινεται να χρησιμοποιησεις τις ιδιες.Αυτες που εχεις ειναι dd2 ενω η μητρικη παιρνει μονο ddr3...
panaathas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Οι μνημες δεν φταινε τις δοκιμασα αλλου..το psu φαινεται στην υπογραφη μου..ρε παιδια τα εχω συνδεσει μονο το 4αρι και το 24αρι σας λεω δεν ειναι κατι τετοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.