Προς το περιεχόμενο

Kαι το προβλημα συνεχιζεται......

panaathas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε αυτό που είπε ο Αλέξης.

Βγάλτα όλα απο πάνω και άσε μόνο cpu και mobo με το 4pin και 24pin φυσικά και δές αν κάνει post.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

cpu χλωμό. Το πιθανότερο psu (άλλωστε το mobo είναι καινούργιο).

Δοκίμασε το λοιπόν σε άλλο μηχάνημα για να βεβαιωθείς πρίν πάς για rma τον cpu ή την μητρική.

Δημοσ.

Γιατι να φταει το τροφοδοτικο απο τη στιγμη που το εχεις δοκιμασει σε αλλο συστημα;

Τις μνημες σε ποιο slot τις εβαλες;

post-136908-129063050343_thumb.jpg

Δημοσ.

δοκιμασα και με μια μνημη σε ολες..αμα εφταιγε η μνημη θα σφυριζε,αυτο δεν ανοιγει καν..ισα ισα για ενα κλασμα δευτερολεπτου και κλεινει

Δημοσ.

Ποιές μνήμες έχεις?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:52 ----------

Η μητρική σου έχει 1 x 24-pin ATX προσαρμογέας ρεύματος και 1 x 8-pin ATX 12V υποδοχή ρεύματος.

Τα έχεις βάλει σωστά διότι δεν έχει 4pin.

9qk2hj.jpg

Δημοσ.

η ψυχτρα ακουμπαει στον cpu?

gt και εγω το εκανα στο παλιο μου pc δεν προλαβε να φορτοσει το bios και εσβισε

(εγω βασικα την ειχα βγαλει)

κοιτα αν εχει δαχτιλιες ο cpu απο κατω...

τι να πω δεν ξερω...

Δημοσ.

τις μνημες τις δοκιμασα στον ξαδερφο μου ο οποιος εχει την ιδια μητρικη και τροφοδοτικο to ιδιο με μενα απλα με 530w και 4πιν καλωδιο οποτε δεν ειναι το προβλημα εκει..τωρα το τροφοδοτικο το δοκιμασα πριν βαλω το καινουργιο συστημα αλλα το δοκιμασα 1 ορα πριν και δεν νομιζω να χαλασε τοτε..Τελοσπαντων αφου προφανως λυση δεν μπορει να βρεθει θα το παω στο πλαισιο,και χαλαλι τους θα σκασω 15 ευροπουλα να μου το βρουν το μαμιμενο το προβλημα...Παντως αμα ειναι επεξεργαστης η μητρικη και δεν μου δωσουν αλλο θα μαζεψω 10 ατομα και θα τους το σπασω

Δημοσ.

τελικα παιδια δοκιμασα το τροφοδοτικο και σε αλλο συστημα,αυτο που σας γραφω τωρα και οπως βλεπετε δουλευει μια χαρα...συνεπως το προβλημα βρισκεται στον επεξεργαστη και λογικα θα παει για εγγυηση...Και τωρα δεν εχουν τι να μου πουνε οτι το χαλασα εγω θα μου το αλαξουν ελπιζω...

Δημοσ.

Ειναι πιθανοτερο προβλημα μητρικης παρα επεξργαστη.....

Οι πιθανοτητες να εχεις καμμενο επεξεργαστη ειναι πααααρα πολυ λιγες..

Δημοσ.

Κοιτα,βλεπω τωρα τον επεξεργαστη και σε ενα σημειο ειναι ανοιχτο καφε σε συγκριση με τα αλλα χρυσα πινακια του..Ισως να εγινε κατι απο την προηγουμενγη μητρικη που ειχαν στραβωσει τα πινακια και ακουμπαγαν μεταξυ τους..Παντως σε καθε περιπτωση τη μητρικη με το που την εβγαλα απο το κουτι την εβαλα στο πυργο αποκλειεται να εχει κατι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...