pikos2000gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα παιδιά. Χρονια πολλά και καλή χρονιά να εχετε. Λοιπον μετα απο μια διαμάχη με ενα φιλο μου, εχω να σας θεσω μια ερώτηση. Υπάρχει δυνατότητα να δουμε την ip ενος φιλου μας που ειναι στο φεηςμπουκ και σε ποια περιοχή βρίσκεται την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που ειναι online; Υπαρχει δυνατοτητα για κατι τετοιο; Υπαρχει καποιο πρόγραμμα η site που να κανει αυτη την δουλειά ή είναι αδύνατο;; Καθε απαντηση αν γινεται να ειναι τεκμηριωμένη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Οχι δεν μπορείς μεσα απο το facebook να μάθεις την ip του.
alexandr0s Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει ένα τρικ που μπορείς να δεις και που μένει ακριβώς. πλάκα κάνω...
aGka8l Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 και την ip του να βρεις , δε μπορεις να δεις που είναι ακριβως..
derasto Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ooops λαθος. Αυτο. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=XP0hYUdz9ks&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=XP0hYUdz9ks&feature=related[/ame]
pikos2000gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις. κανω αντιγραφη επικολληση την url του θεματος και την στελνω εκει που πρεπει. Οχι για να μην νομιζουν μερικοι οτι ειναι και εξυπνοι λεγοντας τετοιες ανακριβειες. Ευχαριστω και παλι
pikos2000gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ναι με λιγη πονηραδα αλλα αν ψαξεις λιγο και δεις τι παιζει και τους τα πεις καταμουτρα μετα τρεχουν να συμμαζεψουν τα ασσυμαζευτα. Οχι τιποτα αλλο αλλα προσπαθουν να φορτωσουν γεγονοτα και καταστασεις σε ανθρωπους που δεν εκανα τιποτα γιατι πολυ απλα κοιτανε το συμφερον τους καποιοι επιτηδειοι. Και φυσικα αλλοι ευκολοπιστοι και τυφλοι τους πιστευουν!! Τι να πω....Ελπιζω το 2010 να τους φωτισει και να τους βαλει σωστο μυαλο
earthworm Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Με λίγη πονηράδα όλα τα μπορείς..... Υποστηρίζεις ότι γίνεται;; Πώς; Εξηγησέ μας με δυο λόγια να καταλάβουμε...
pikos2000gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ναι για πες μου και εμενα που ειμαι και ο αμεσα ενδιαφερομενος!!!!
mitsosk2000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Παιδια δεν γινεται διοτι η επικοινωνια γινεται μεσω των server του facebook και οχι απευθειας μεταξυ των χρηστων...Οποτε την ip του αλλου ξεχνα την. Επισης και την ip του να εβρισκες θα μπορουσες μονο να δεις απο ποιο κεντρο του παροχου του μπαινει οποτε και παλι δεν σε βοηθαει...
aghahowa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 πχ μπορείς να στειλεις το link μιας εικονας που εχεις σε εναν δικο σου server.
flik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Έτσι είναι (στον mitsok2000 πήγαινε). Στο msn που έχει κυκλφορήσει μέθοδος, αφορά ένα script και πρέπει να έχεις και το Msgplus. Ούτε εκεί γίνεται να μάθεις με πιο άμεσο και μη αντιληπτό τρόπο, επειδή και εκεί χρησιμοποιούντε central servers. Αλλά παλι όπως λέει ο mitsosk2000, περιοχή δεν μπορείς να μάθεις. Εγώ πχ δοκίμασα εδώ την δική μου IP, και παρότι είμαι θεσσαλονίκη μου έβγαλε Αθήνα, αφού εκεί είναι το κέντρο του παρόχου.
earthworm Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 πχ μπορείς να στειλεις το link μιας εικονας που εχεις σε εναν δικο σου server. Ναι αλλά με αυτό τον τρόπο δεν συσχετίζονται IPs με συγκεκριμένους χρήστες ... είναι απλά IPs από διάφορα άτομα που -ίσως- πατήσουν το link. Βέβαια μπορείς να το στείλεις σε συγκεκριμένα άτομα και να αναμένεις για συγκεκριμένες IPs... αλλά whatever οι (δυναμικές) IP .. άχρηστη πληροφορία.
mitsosk2000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δεν ειναι θεμα δυναμικης ip καθως υπαρχουν παροχοι που δινουν στατικη ip και οχι με πληρωμη αλλα απο μονοι τους...Ενας τετοιος ειναι η ON-Telecoms. Το θεμα ειναι αυτο που ειπε και ενας φιλος..Και Θεσσ να εισαι θα δειχνει πως εισαι Αθηνα που ειναι και το κεντρο του παροχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα