the_eye Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Γράφω εγώ για το wall !!! καλά μόνος σου αντιφάσκεις. Ένα τεχτ μήνυμα χρειάζεται που να λεει : Φίλε δες εδώ http://otinanesitegiadokimi.gr/picture.jpeg
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Όταν στέλνεις mail σε κάποιον στέλνεται η δική σου IP στον άλλον, όχι του άλλου σε σένα Αλλά παρόλα αυτά αν θα είχες την καλοσύνη να μας εξηγήσεις τι σχέση έχει αυτό με την συζήτηση για το facebook θα είχε απαράμιλο ενδιαφέρον ... Εννοούσα να του στείλεις email και να σου απαντήσει. Δεν έχω την καλοσύνη.
earthworm Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 χαχαχα εντάξει άρα επιστρέψαμε στην αρχική ιδεά περί link ... που σχολιάστηκε αρκετά νομίζω ωραίος ο the_eye ---------- Προσθήκη στις 12:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:51 ---------- Εννοούσα να του στείλεις email και να σου απαντήσει.Δεν έχω την καλοσύνη. Την έχεις την καλοσύνη γιατί απάντησες... Δεν βλέπω όμως πως σχετίζεται το facebook με τα mails; Το link που έστειλες έχει οδηγίες για το πως θα κάνεις εμφανή τα headers των mails στους Yahoo, Hotmail, and Google webmailers. Χάνω κάτι;
random Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Γιατί ξεφύγατε τόσο με τις IP? στο αρχικό ερώτημα, η ip ειναι απλά το μέσο. Ο στόχος (ή φόβος του pikos2000gr), ειναι αν μπορουμε να βρουμε πάνω-κάτω την περιοχή απ' όπου συνδέεται χρηστης Fb. Οπως εχουν τα πράγματα σήμερα (γιατι αυριο με IPv6 μπορει ν' αλλαξουν πολλα), στην Ελλάδα (ετσι οπως δουλευουν εδώ οι isp, δεν ξερω εξω τι γινεται), με την ip δεν βρίσκεις κάτι χρήσιμο οσον αφορά περιοχή. Με την ip βρισκεις ISP. Μονη εξαίρεση, ειναι όσοι μπαίνουν απο το γραφείο/σχολή τους, και μόνο αν : - η εταιρεία/σχολή εχει στατική IP ή μισθωμένη (συνηθως μεγάλες εταιρείες/σχολές), - και ακόμα άν ο isp δίνει σε αυτη την ip ενα hostname που καταλαβαίνεις αμέσως σε ποιόν οργανισμό ανήκει. Γνωρισοντας που δουλεύει/σπουδάζει/διδάσκει, ξερεις και την περιοχή. Αλλα μιλάμε για ελαχιστότατες πιθανότητες να ισχύουν αυτά στον συγκεκριμένο χρήστη που εσύ σκαλίζεις. πχ. μου έχει τύχη να δώ τη δική μου ip να γίνεται resolve σε κάτι σαν : my_employer.static.my_isp.gr
the_eye Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Αυτό βγάζει και πόλη http://www.ipaddresslocation.org/ip-address-locator.php
aGka8l Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αυτό βγάζει και πόλη http://www.ipaddresslocation.org/ip-address-locator.php δεν ειναι ακριβες αυτα καρντάση.. πχ IP Address: 94.64.98.ΧΧ Hostname: ppp-94-64-98-ΧΧ.home.otenet.gr IP Country: Greece IP Country Code: GRC IP Continent: Europe IP Region: Zakinthos Guessed City: Zákinthos ενω βρήσκομαι στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου
computeras13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Λίγο άσχετο με το όλο θέμα αλλά θέλω να πω κάτι το οποίο παρατήρησα τις προάλλες στο google maps. Αν πατήσεις αριστερά που έχει μια βουλίτσα κάτω από τον σταυρό πλοήγησης σου εμφανίζει με τεράστια ακρίβεια το που είσαι. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, αυτό γίνεται πως; Έχει η google κάποια συμφωνία με τους ISP και την αφήνουν να βλέπει περιοχές των διαφόρων χρηστών ή παίζει κάτι άλλο;
pikos2000gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις σας. Το ατομο που θα τις δει πιστευω -συντομα- να αναγνωρισει οτι εκανε λαθος. Γιατι μονο ετσι μπορεις κανεις να το ονομασει αλλιως και αν ηταν ολα ηθελημενα και με μονο σκοπο την προσβολή μου. Για αλλη μια φορα σας ευχαριστώ!!
random Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ..στο google maps. Αν πατήσεις αριστερά που έχει μια βουλίτσα κάτω από τον σταυρό πλοήγησης σου εμφανίζει με τεράστια ακρίβεια το που είσαι. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, αυτό γίνεται πως; :lol: Χά!!! και καρα-lols! Δεν το ειχα δει αυτό. καλόoooo!!! ...και άχρηστο Λοιπόν, η λειτουργία εξαρτάται κατ' αρχήν απο τον browser σου: Opera και IE (χωρις Gears), δεν εμφανίζουν καθόλου τη "βουλίτσα". Chrome, και Firefox 3.5-3.6+ την εμφανίζουν αλλα οταν πατήσεις βλέπω διαφορετική συμπεριφορά. Σε Firefox, σε ρωτάει αν επιτρέπεις στο site maps.google.com να χρησιμοποιήσει στοιχεία για την τοποθεσία σου. Επίσης σε παραπέμπει σε σελίδα οπου εξηγεί πώς δουλεύει. ( ο Chrome, τσιμουδιά ) : http://www.mozilla.com/en-US/firefox/geolocation/ Εκεί λέει οτι προσπαθεί να σε εντοπίσει με 2 στοιχεία: 1) IP και 2) Wireless Access Points. 1. Όπως ήδη αναφέραμε, πάνω, η IP μόνη της δεν μπορει να δώσει την "τεράστια ακρίβεια". πχ. H ip μου, δίνει σαν τοποθεσία "Athens, Greece" γενικώς. δηλ, αντε ψάξε με μεσα σε 4 εκατομμύρια κόσμο 2. για να εντοπίσει wireless AP's χρειάζεται ασύρματη καρτα δικτύου. Αρα, αμέσως-αμέσως: α. σε σταθερούς υπολογιστές (χωρις wlan device), δεν παιζει. β. σε laptop που εκεινη τη στιγμη, δεν βρισκονται μεσα στην εμβέλεια ενος a.p, δεν παιζει. γ. αν εισαι σε εμβέλεια a.p. αλλα αυτο το AP δεν ειναι καταχωρημένο στη βάση της Google (δηλ. σχεδον ολα τα ιδιωτικά, και προς το παρόν, τα περισσότερα δημόσια ελληνικά ), πάλι δεν παίζει. Σε αλλες σελιδες της google, γράφουν και για χρήση δεδομένων GPS, και Cell-ID (πύργοι κινητής τηλεφωνίας). Ενδιαφέρουν περισσότερο κατόχους smart phones, κλπ. Πώς απενεργοποιέις οριστικά το Geolocation στον Firefox : ( ο Chrome, και εδώ ... τσιμουδιά ) * In the URL bar, type about:config * Type geo.enabled * Double click on the geo.enabled preference * Location-Aware Browsing is now disabled
aris1986 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Γιατί ξεφύγατε τόσο με τις IP?στο αρχικό ερώτημα, η ip ειναι απλά το μέσο. Ο στόχος (ή φόβος του pikos2000gr), ειναι αν μπορουμε να βρουμε πάνω-κάτω την περιοχή απ' όπου συνδέεται χρηστης Fb. Οπως εχουν τα πράγματα σήμερα (γιατι αυριο με IPv6 μπορει ν' αλλαξουν πολλα), στην Ελλάδα (ετσι οπως δουλευουν εδώ οι isp, δεν ξερω εξω τι γινεται), με την ip δεν βρίσκεις κάτι χρήσιμο οσον αφορά περιοχή. Με την ip βρισκεις ISP. Μονη εξαίρεση, ειναι όσοι μπαίνουν απο το γραφείο/σχολή τους, και μόνο αν : - η εταιρεία/σχολή εχει στατική IP ή μισθωμένη (συνηθως μεγάλες εταιρείες/σχολές), - και ακόμα άν ο isp δίνει σε αυτη την ip ενα hostname που καταλαβαίνεις αμέσως σε ποιόν οργανισμό ανήκει. Γνωρισοντας που δουλεύει/σπουδάζει/διδάσκει, ξερεις και την περιοχή. Αλλα μιλάμε για ελαχιστότατες πιθανότητες να ισχύουν αυτά στον συγκεκριμένο χρήστη που εσύ σκαλίζεις. πχ. μου έχει τύχη να δώ τη δική μου ip να γίνεται resolve σε κάτι σαν : my_employer.static.my_isp.gr Ναι παιδια εχει δικαιο!Μια απλη πληροφορια ηθελε το παιδι οχι να περασει μαθημα με δικτυα στην εξεταστικη!Ολοι αρχισατε με γενικες γνωσεις για τα ip,isp,static,dynamic κτλπ!
pikos2000gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ναι παιδια εχει δικαιο!Μια απλη πληροφορια ηθελε το παιδι οχι να περασει μαθημα με δικτυα στην εξεταστικη!Ολοι αρχισατε με γενικες γνωσεις για τα ip,isp,static,dynamic κτλπ! Δεν πειραζει φιλε μου. Και τετοιες απαντησεις ηθελα. Για να τις δουν μερικοι μερικοι που λενε οτι εντοπιζουν τον αλλον ακριβως και σε ποια πολη ειναι. Συγκεκριμενα εγω ειμαι στην Πάρο. Καποιος που ηθελε να το παιξει εξυπνος λεει οτι βρηκε με ακριβεια που ειμαι. Ελα ομως που σε οποιο σαητ βαλω την ip μου με βγαζει οτι ειμαι στην Αθηνα!!!! Οποτε τι μου λεει ο συγκεκριμενος οτι ξερει οτι εκπεμπω από Πάρο!!! Μαλλον στην φαντασια του με βρηκε!!!! Μην πω τιποτα αλλο πιο χοντρο!!!
spid_x Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καλα ρε εισαι στην Παρο και καθεσαι ασχολεισαι με τον καθε βλαμμενο στο facebook??!!!
pikos2000gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καλα ρε εισαι στην Παρο και καθεσαι ασχολεισαι με τον καθε βλαμμενο στο facebook??!!! Δυστυχώς ναι!!!
aris1986 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δυστυχώς ναι!!! Σε απειλησε κανεις και ειπε βρηκα που εισαι και θα ρθω? Εδω οταν επαιζα dota μου χαν πει οτι θα μου καψουν το σπιτι και θα μου φέρουν εναν φυλακοβιο!Επικες στιγμες!
pikos2000gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μπα αν σας πω θα τραβατε τα μαλλια σας με την ιστορια μου. Απιστευτα επιστημονικης φαντασιας!!! Αυτος που την σκαρφιστηκε στανταρ εχει τεραστια φαντασια. Μα να πεις οτι εκανα και τιποτα;;; Μια πληροφορια εδωσα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα