Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε αν σε απειλούν απειλησέ τους και εσύ... :devil:

Πες στον "φίλο" που διαδίδει ανακρίβειες.. ότι βρήκες και εσύ την IP του, και από την IP βρήκες που μένει αυτός, οι γονείς του, η αδερφή του και η γιαγιά του στο χωριό !! Μπορεί να τρομάξει και να κόψει τις μλκιες :-D:-D

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

checkaρε π.μ.

Εγώ λέω να μην ασχοληθείς περισσότερο με το θέμα.. Ίσως γίνεται στενάχωρο αλλά από ουσία μηδέν.

Από τεχνικής απόψεως πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για να γίνουν αυτά που υποστηρίζουν οι φίλοι σου... εκτός αν το φιλαράκι σου εργάζεται στην facebook hellas (που δεν υπάρχει) και έχει πρόσβαση στην βάση δεδομένων τους... ή εκεί βρήκε τα πλούσια δεδομένα που λέει ή στα ονειρά του :lol:

Δημοσ.
checkaρε π.μ.

Εγώ λέω να μην ασχοληθείς περισσότερο με το θέμα.. Ίσως γίνεται στενάχωρο αλλά από ουσία μηδέν.

Από τεχνικής απόψεως πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για να γίνουν αυτά που υποστηρίζουν οι φίλοι σου... εκτός αν το φιλαράκι σου εργάζεται στην facebook hellas (που δεν υπάρχει) και έχει πρόσβαση στην βάση δεδομένων τους... ή εκεί βρήκε τα πλούσια δεδομένα που λέει ή στα ονειρά του :lol:

Σωστα τα λες φιλε μου!!

Δεν θα χασομερισω αλλο με το θεμα!!! ΑΡΚΕΤΑ!!!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι, αν εχεις κονε μεσα στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος μπορεις να εντοπισεις την ακριβη θεση καποιου εστω και ανεπησιμα??

Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι, αν εχεις κονε μεσα στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος μπορεις να εντοπισεις την ακριβη θεση καποιου εστω και ανεπησιμα??

Δύσκολα γιατί ο αστυνόμος πρέπει να επικοινωνήσει γραπτά με τον φορέα και να ζητήσει τα στοιχεία, τα οποία απαιτούν άρση απορρήτου (δηλαδή εισαγγελέας) και βράσε ρύζι. Αν τώρα ο χ αξιωματικός εχει πολύ καλές σχέσεις με το ψ άτομο στον ζ φορέα πάλι ειναι δύσκολο γιατί δεν θα ζητήσει τέτοια χάρη για πλάκα. Τα καλά χαρτιά δεν τα καις για ψύλλου πήδημα.

Ειναι πολύ πιο εύκολο να εχεις γερό «κονέ» στo τμήμα τεχνικών δικτύωσης στον φορέα που ανήκει η ip.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ασχετη με ολα οσα συζητάτε ...

το μονο που θέλω να ρωτήσω

ειναι εαν υπάρχει κάποιος που δίνοντας του

σε συγγεκριμένες μέρες και ώρες δ-νση ip (εξωτερικού)

θα μπορούσε να μου βρει με ακρίβεια 10-20 50 μέτρων την ακριβη δ-νση ip

και εαν ναι ποσο θα μου κόστιζε κατι τετοιο.

παιδια σορρυ αμα ρωταω βλακεια απλα ειμαι ασχετη απ την μια και καιγομαι να μαθω απ την αλλη

ευχαριστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...