Προς το περιεχόμενο

ποιο 13.3 ??

sotiriadisc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημέρα,

έχω δει το HP Pavilion dv3-2230ev Entertainment Touch (Core 2 Duo T6600 2.2 GHz - 13.3" TFT - Moonlight) http://www.multirama.gr/products/product?pid=0430898&catid=010200

και το Dell XPS 1330 (Core 2 Duo T7250 2.0 GHz - 13.3" TFT - Ροζ) http://www.multirama.gr/products/product?pid=0345947&catid=010200

θέλω να το πάρω στην γυναίκα μου για δώρο ...

πως τα βλέπετε? ποιο απο τα 2? χωρις να τα έχω δει λέω το Dell επειδη έχει καλύτερο επεξεργαστή .... αλλα:

+ του HP

*13.3" Widescreen TFT 1366 x 768 ( WXGA ) Touch

*Microsoft Windows 7 Home Premium

- του DELL

*13,3" TFT 1280 x 800 (WXGA)

*Microsoft Windows Vista Home Premium

κάποια αλλη ιδεα?

Δημοσ.

ειναι για δωρο αλλα λιιιιιιγο θα παίζω και εγω (download και κανενα mkv στην tv) ... για αυτο λεω για τον επεξεργαστή του dell που είναι καλύτερος... εκτός εαν και ο αλλος τα παίζει μια χαρα τα video!!

---------- Προσθήκη στις 14:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:55 ----------

ειναι για δωρο αλλα λιιιιιιγο θα παίζω και εγω (download και κανενα mkv στην tv) ... για αυτο λεω για τον επεξεργαστή του dell που είναι καλύτερος... εκτός εαν και ο αλλος τα παίζει μια χαρα τα video!!

P7450

CPU Speed -> 2130ΜΗz

FSB Speed ->1066MHz

L2 Cache -> 3MB

Technology -> 45nm

TDP -> 25W

T6600

CPU Speed -> 2200ΜΗz

FSB Speed ->800MHz

L2 Cache -> 2MB

Technology -> 45nm

TDP -> 35W

ισχύουν ? οπότε και ο 6600 καλός ειναι ??

Δημοσ.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0443416&catid=010200

δες και αυτο 2 χρονια εγγυηση 9 ωρες αναμονη αλλα δεν εχει optical drive - χτυπας ενα usb με 40-50 euro. εχει HDMI και την 4500MHD που για 1080p mkv ειναι μια χαρα 2 χρονια εγγυηση πολυ ελαφρυ και στυλατο το HP ειναι πανακριβο γι αυτα που προσφερει και δεν μπορω να καταλαβω σε τι χρειαζεται touch screen σε λαπτοπ με windows (που δεν ειναι ταμπλετ) ειδικα το δεξι κλικ...

Δημοσ.

φιλε goldeneye πολύ καλό και αυτό που λες... απο επεξεργαστή τι λέει ο Intel Core 2 Duo SU7300 ?? για τα βιντεο αρχεία κοιτάζω πιο πολύ την κάρτα γραφικών ? και οχι τον επεξεργαστή ?

οσο για το dell to xps το είδα απο κοντά και πολύ ψεύτικο μου φάνηκε ... ειδικα το πληκτρολόγιο του .. τι να πω ρε γαμωτο!!! οποτε τωρα κλείνω προς το sony ...

Δημοσ.
φιλε goldeneye πολύ καλό και αυτό που λες... απο επεξεργαστή τι λέει ο Intel Core 2 Duo SU7300 ?? για τα βιντεο αρχεία κοιτάζω πιο πολύ την κάρτα γραφικών ? και οχι τον επεξεργαστή ?

οσο για το dell to xps το είδα απο κοντά και πολύ ψεύτικο μου φάνηκε ... ειδικα το πληκτρολόγιο του .. τι να πω ρε γαμωτο!!! οποτε τωρα κλείνω προς το sony ...

μια χαρα ειναι απλα παιζει στα 1.3 για να μην εχει μεγαλη καταναλωση μπαταριας. ειναι πολυ κρυο μηχανημα και αρκετα γρηγορο (3mb cache η cpu και 4 gb ram). για τα αρχεια βιντεο ειναι χαος η κατασταση γιατι θες καρτα γραφικων με chip για HD decoding και με HDMI για να μην σκιζεις την CPU αλλα και σχετικα καλη CPU για να παιζει τα κακως κωδικοποιημενα mkv που δεν υποστηριζουν DXVA. με το sony θα εισαι μια χαρα.

και το DELL μια χαρα ειναι αλλα ειναι παλιοτερο με μικροτερη αναμονη και λιγο καλυτερη αλλα παλιοτερης τεχνολογιας GPU.

Δημοσ.

καλημέρα,

πήρα multirama και μου είπανε οτι σε 10 μέρες (ισως και περισσότερες) θα το έχουν το sony.

Βρήκα όμως στον κωτσόβολο το sony Vaio VPC-CW1S1E μέσω παζαρέματος (880€) !!!

για να δουμε τι θα δουμε ..λεω να πάω κωτσόβολο να το παζαρέψω απο κοντα

αν και τωρα βλεπω και αυτο που είπε ο φίλος flyer

Hewlett Packard ProBook 5310m [VQ469EA] Κατόπιν παραγγελίας σε 1 εργάσιμη

Intel Core 2 Duo SP9300 (2.26GHz, 6MB L2 Cache, 1066MHz FSB), 2048MB (1x2048MB) DDR3, up to 4096MB maximum memory, 320GB (7200rpm), Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD, 13.3" WXGA Anti-Glare LED-HD (1366x768), Microsoft Windows 7 Professional 32bit GR/EN, 3x Usb 2.0, Gigabit LAN 10/100/1000, WiFi, Bluetooth, 2-in-1 Media Card Reader, DisplayPort, combo stereo headphone/line out, stereo microphone in, High Definition Audio, stereo speakers, integrated microphone, WebCam 2Mpixels, Battery: 4 Cell Li-Ion, Weight: 1.7Kg

το κατάστημα Μsystems στον Νέο Κόσμο είναι αξιοπιστο??

ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Το 5310m ειναι αστερακι συνολικα... Μεγεθος, αυτονομια, επιδοσεις, ποιοτητα, τιμη... ειναι ολα σε σωστες δοσεις!

Αυτα τα νεα της Sony φαινονται ενδιαφεροντα... αν και δεν ξερω αναλυτικα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...