isay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 μου το εκανε δωρο ο ξαδελφος της μανας μου στα γενεθλια μου Να του πεις να σε πηγαίνει πιο συχνά
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 καλα ευχαριστω θα παρω καπιον απο τους σκληρους που μου προτινατε(αυριο) το κουτι μου ειναι ανοιχτο (home theater) να εβαζα καμια λαμπα μεσα?? κσερετε αυτες τις μπλε... τα λεμε το βραδυ
Praetorianos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Πάρε μια κολώνια, ένα βιβλίο, ένα scarf, κέρνα καμιά γυναικοπαρέα σφηνάκια, κάνε ένα δώρο έκπληξη στο θείο σου με τα λεφτά του, κάνε ένα δώρο έκπληξη σε κάποιον που δε σκόπευες, αγόρασε δώρο για τους Γιάννηδες κι αν τίποτα από αυτά δεν σε ικανοποιεί πες μου που μένεις αναγκαστικά και μη για να μην βασανίζεσαι κάτι θα βρω να τα κάνω.
moldovan20 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Παρε αυτον και μετα ανοιξε θεμα για το τη να παρεις με τα 8,69€
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 κατά προτίμηση απο το plaisio γιατι εκει ειμαι γραμμένος... και επίσης πάνω απο 500 gb ---------- Προσθήκη στις 21:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:30 ---------- Στη χειροτερη? δωστα σε εμενα :lol: οκ να σου διευθινση ? πλακα κανω... αυτο στην photo σου τι ειναι?? (το μπλε)
skim045 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Εδώ είσαι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Sata-640Gb-Western-16Mb-7200-Rpm-WD6400AAKS.htm. Αλλά επειδή είμαι ένα χρόνο μεγαλύτερος απο εσένα θα σου πρότεινα να βρεις κανα γκομενάκι, αν και δεν θα πάρεις σκληρό δίσκο λόγο εξόδων.
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Παίρνω σαν δεδομένο ότι πρέπει να τα φας σε pc hardware. Μάζεψε κανα φράγκο ακόμα και πάρε SSD. Καλή είναι η άπλα που νιώθεις με τα GB των HHD αλλά έναν SSD θα τον καταλάβεις σαν πραγματική αναβάθμιση. Άλλη ιδέα είναι να πάρεις τίποτα ηχεία X.1 της προκοπής εάν δεν έχεις ήδη. Δεν ξέρω αν θα σε ενδιέφερε κάποιο νέο πληκτρολόγιο/ποντίκι gaming/ασύρματο/μουράτο.
nick#18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 οκ να σου διευθινση ? πλακα κανω... αυτο στην photo σου τι ειναι?? (το μπλε) [οφφτοπικ]Για να απαντησω στο offtopic...ειναι 2 14ρια fan με μπλε led...προσεξε το λιγο...ειναι τα 2 πανω του κουτιου μου (Lancool pc k-62) [/οφφτοπικ]
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 λιπών περιγραφή του pc gt κάποιος μου το ζήτησε... windows 7 κουτί : Thermaltake Mozart VC4000 HTPC Case ram : Adata 2GB DDR2-1066 G Series Ram Kit η αλλη δεν ξερω απο που ειναι (παντως για να βαλω ram πρεπει να βαλω 64 bit...) VGA : GTX 260 (μετά από 4 μήνες το βγάλανε από το plaisio .... ) CPU : AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz hard drive : (εχω 2 ενα με 100 και ενα με 300 και τα δυο Western Digital) απο 4 partition εχω ακομα 13+35+6+15=69gb 2 dvd r/w psu: chieftec gps 500ab a ηχεια screen 17' το ποντίκι το πήρα πριν μια εβδομάδα και το πληκρολογιο το εχω απο το παλιο μου pc ξεχασα να πω στη περιγραφη οτι εχω βαλει και μια καρτα ηχου.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [οφφτοπικ]Για να απαντησω στο offtopic...ειναι 2 14ρια fan με μπλε led...προσεξε το λιγο...ειναι τα 2 πανω του κουτιου μου (Lancool pc k-62) [/οφφτοπικ] καλα το καταλαβα στην αρχη αλλα δεν ήμουν σίγουρος ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- σε Solid State Drives θα εχω ταχητητα αλλα απο χωρητικότητα...€€€ 250 gb 550 ευρο??? 512 gb 1.649,00 € ???? καταλαβαίνω οτι εχουν μεγαλη ταχύτητα αλλά... δεν θέλω να αγοράσω ssd πιο ακριβό απο το pc μου! καταρχας θα μπενει στην mobo μου?? (σε sata ii) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- να επερνα μια ψυχτρα?? ενα ups? ενα σκληρο? ή.... να διακοσμούσα το κουτί μου με κάνα ανεμιστήρα LED
hackerW32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 αλήθεια πως μετράμε ένα ανεμιστήρα του pc??? διαγώνια κάθετα.... (δεν έχω ασχοληθεί με ανεμιστήρες για αυτο ρωτάω...)
akisk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Τη διάμετρο μετράμε : P Και "διαγώνια" και "κάθετα" το ίδιο βγαίνει. MAGIC
M@ROUD@S Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Τη διάμετρο μετράμε : PΚαι "διαγώνια" και "κάθετα" το ίδιο βγαίνει. MAGIC Απλα θεος :lol:
lionheart75 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Είναι τετράγωνοι.... σου λέει κάτι? Aσε τα pcιά και άρχισε το διάβασμα. Βλέπω το pc στο δρόμο τελικά. (just joking )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.