johnbond Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί το θέμα να ήταν λίγο χαζό αλλά οι απαντήσεις σας ήταν μακραν χαζότερες..Τι μ@@@@ς του λέτε του παιδιού; Αφού γουστάρει υπολογιστές γιατί να τα ξοδέψει σε ρούχα ποτά και γκόμενες; Εφόσον χρειάζεσαι αποθηκευτικό χώρο πάρε το δίσκο.. Αλήθεια,τι χρήση κάνεις στον υπολογιστή σου;
pabou13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 60 ευρω μονα ψαχνουν επρεπε να ειναι ο τιτλος Περα απο την πλακα θα σου προτεινα να μαζεψεις λιγα χρημματα ακομη και να πας σε ssd.. (ή κρατα τα για τυχον μελλοντικες αναβαθμισεις) Το ειπαμε....δωστα σε εμενα .... περαν της βλακειας χαλασε τα καπου εκτος απο pc....δεν ειναι αναγκη να τα χαλασεις ολα μαζι... Οπου θελει θα τα ξοδεψει το παιδι τα λεφτα του, οτι τον ευχαριστει. Για pc τα θελει, εκει θα τα ξοδεψει.. (αρκει να ειναι για κατι που θα του φανει χρησιμο) Μην το παιδευουμε και πολυ το θεμα
isay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί το θέμα να ήταν λίγο χαζό αλλά οι απαντήσεις σας ήταν μακραν χαζότερες..Τι μ@@@@ς του λέτε του παιδιού;Αφού γουστάρει υπολογιστές γιατί να τα ξοδέψει σε ρούχα ποτά και γκόμενες; .... Έλα ντε! Πως είναι δυνατόν να γίνεται σύγκριση μεταξύ υπολογιστών και "λοιπών"; Ανεπίτρεπτο "λοιπών" = ρουχα, ποτά, γκόμενες, ένα καφέ να δούμε κόσμο, ένα βιβλίο, μια βόλτα στο μουσείο Ακρόπολης, κλπ κλπ. Γενικά καλό θα ήταν να το κλείνουμε το θέμα γιατί από ένα κουτό ερώτημα, έχουν βγει 7 σελίδες!
hackerW32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί το θέμα να ήταν λίγο χαζό αλλά οι απαντήσεις σας ήταν μακραν χαζότερες..Τι μ@@@@ς του λέτε του παιδιού;Αφού γουστάρει υπολογιστές γιατί να τα ξοδέψει σε ρούχα ποτά και γκόμενες; Εφόσον χρειάζεσαι αποθηκευτικό χώρο πάρε το δίσκο.. Αλήθεια,τι χρήση κάνεις στον υπολογιστή σου; ευχαριστώ για την υποστήριξη games έχω καμιά 50αρια (και όχι μικρά games...) αλλά δεν τα πολύ-παίζω. πιο πολύ ασχολούμαι π.χ. με το hardware format , μ@λ@κιες... over-clocking (από το καλοκαίρι όταν αποφάσισα να πάρω καλή κάρτα γραφικών gt μπορεί να μην έπαιζα πολύ αλλά όταν παίζω , θέλω τα γραφικά να είναι full. ) α και τώρα τελευταία με css gt χρειάζεται στα 2 site που έχω (ειδι πρικος το οποίο σχεδίασα και .... ένα sexshop μεσώ Internet):X:X α κάνω και πειράματα στο παλιό pc (hardware )dld πήρα την ψυχτρα cpu από έναν αρχαίο pc και του έδωσα ρεύμα μέσο της θήρας που δίνει το psu για μονάδα δισκέτας και την έβαλα πάνω στο hdd και από 40 βαθμούς πήγε 29-30! μετά το έβαλα και στο καινούριο μιας και δεν έκανε booom το άλλο.... και δεν νομίζω το θέμα να ήταν τόσο χαζό πια! απλώς έχω 60 ευρώ και ήμουνα σε δίλημμα... hdd , fan led ,ups... τελικά διάλεξα hdd ευχαριστώ και πάλι μην το ανοίξεις. μα το άνοιξες παρόλο που σου είπα να μην το ανοίξεις τώρα ξέρεις ότι έχεις μπλέξει άσχημα μα σε προειδοποίησα να μην το ανοίξεις τώρα ότι σου λέω θα πρέπει να το ανοίγεις το οποίο θα ισοδυναμεί με ένα ναι οκ? μου δίνεις όλα σου τα παιχνίδια? ,τα λεφτά σου και να σε φωνάζω μαλάκα? για σου μαλακα! το ξέρεις ότι απομένουν άλλα 346 τέτοια μηνύματα ?? 345 344 343 342 343 344 396 35..... delete all your personal files? and your xxx collection? lol είσαι γενναίος λοιπόν επειδή έγινες λίγο βαρετός σε αφήνω 1 η ώρα το βράδυ δεν είχα τι να κάνω και καθόμουν και έγγραφα μαλακίες είδες τι παθενεις αν έχεις insomnia.... windows 7 for ever σε προκαλώ να γράψεις κάτι πιο off-topic από αυτό που έγραψα. και κάτι τελευταίο τον ανεμιστήρα στο κουτί το βάζουμε έτσι ώστε να φυσάει προς τα εξω , ετσι??(ή εδώ και ενα χρονο το εχω αναποδα??)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.