SOWHAT Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν, αυτόν τον καιρό ψάχνομαι για κινητό...Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω... Παίρνω λοιπόν τηλ την "καλή" μας Vodafone και ρωτάω το ποσό της επιδότησής μου για κάποια μοντέλα κινητών... Προς έκπληξή μου διαπιστώνω ότι: 1. Το ποσό της επιδότησης είναι πλέον ΣΤΑΘΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, ανεξάρτητο δηλ. από την αξία της συσκευής... 2. Το ποσό είναι αρκετά μικρότερο από ό,τι ΠΕΡΥΣΙ και ΠΡΟΠΕΡΣΙ, κατά τις οποίες χρονιές είχα λάβει μεγαλύτερη επιδότηση για μικρότερης αξίας κινητά... Να σημειώσω ότι τόσα χρόνια, ο μέσος όρος των λογαριασμών μου είναι ο ίδιος περίπου...Θέλω να πω δηλ ότι αυτοί προφανώς αλλάξανε πολιτική στις επιδοτήσεις!!! ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ.... ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ 10 ΕΤΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
basilis5 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 τους παιρνεις και λες πως αν δεν σου ανεβασουν επιδοτηση φευγεις.αν δεν πας και κανεις φορητοτητα σε μια αλλη εταιρια. μετα οταν παει το σημα στην βονταφον,αυη πριν σε διακοψει σε παιρνει τηλ και σου λέει γιατι φευγετε αν ειστε δυσαρεστημενος κλπ εσυ λες πως θες το ταδε τηλ που η ταδε εταιρια στο δινει τοσο ενω η βονταφον στο δινει τοσο, αυτοι σου κανουν ροσφορα με μεγαλυτερη επιδοτηση. αν θες παζαρεεις κλπ και αν σε συμφερει να μεινεις βοντα μετα την νεα επιδοτηση,πας την ιδια μερα στην αλλη εταιρια και κανεις διακοπη φορητοτητας (συμπληρωνεις μια αιτηση απλα) η ολη διαδικασια απαιτει 2 βολτες στο αλλο καταστημα και λιγη καλη πιστη πως θα σε παρουν τηλ απο βοντα για να σε κρατησουν. ετσι ενας κολλητος μου πηρε το ip[hone απο wind παρακαλω και μαλιστα 120 ευρω φθηνοερα απο vodafone. ειναι 99,9% σιγουρο πως θα σε παρουν τηλ σαν ρομπες που ειναι να σου δωσουν μεγαλυτερη προσφορα απο την εταιρια στην οποια εισαι διατεθημενος να πας. αν το χεις το μπιρι μπιρι παιρνεις συσκευουλα δωρεαν για πλακα και μενεις στην εταιρια που εισαι με το μειωμενο μετα απο τοσα χρονια παγειο σου
xetasa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν και με μένα που είμαι συνδρομητής τους 8 χρόνια. Ενας άλλος τρόπος με λιγότερο ρίσκο (αν δεν σε πάρει τηλ. η βόδα, τι γίνεται? αλλάζεις εταιρεία αναγκαστικά?) είναι να κάνεις ηλεκτρονικά την αίτηση για ανανέωση του συμβολαίου σου όπου σου παρέχεται μια επιπλέον επιδότηση (20 ευρώ). Αν δεν σε καλύπτει αυτό τότε την κάνεις και πας αλλού. Αλλά του χρόνου θα πρέπει να την ξανακάνεις για άλλη εταιρεία, αφού όλοι τα ίδια σκ@τ# είναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.