Robertox25 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 ποιο απο τα δυο βρε παιδια...? εχει κανενας εμπειρια και στα 2...? μιλαω παντα για το omnia 1....
Robertox25 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 απο ποια αποψη χαλαρα HD? αν εξαιρεσουμε την αναλυση της οθονης..... ποιο?
elise Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 τι θα κανεις με το κινητο??? για τηλεοραση θα το εχεις ή για εργαλειο???
Robertox25 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 εργαλειο βεβαια.. για τηλεοραση εχω εναν κινεζο....
basilis5 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 αν δεν αλλαξεις ρομ τοτε οπωσδηοποτε hd αν αλλαξεις τοτε σηκωνει κουβεντα
chrinsomnias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Η οθονη του HD ειναι μακραν καλυτερη απο το ομνια. Επισης εχει πολυ φοβερο GPS αν σε ενδιαφερει το οποιο λοκαρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. Εργαλειο!
m3ik0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 HD φυσικά...Απλά φοβερό.Ο,τι και να το κάνεις δεν λυγίζει με τίποτα...Το έχω ένα χρόνο το έχω σκίσει στις αλλαγές ρομ και στα Registry Hacks και δουλεύει απροβλημάτιστο.
gesamgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 HD φυσικά...Απλά φοβερό.Ο,τι και να το κάνεις δεν λυγίζει με τίποτα...Το έχω ένα χρόνο το έχω σκίσει στις αλλαγές ρομ και στα Registry Hacks και δουλεύει απροβλημάτιστο. ποια ROM εχεις τωρα? και ποια registry hacks εχεις κανει? γιατι το πηρα προσφατα και θελω να ..μαθω! για το φιλο εννοειται HD και καμμια συγκριση με το παλιο ΟΜΝΙΑ
m3ik0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ποια ROM εχεις τωρα? και ποια registry hacks εχεις κανει?γιατι το πηρα προσφατα και θελω να ..μαθω! για το φιλο εννοειται HD και καμμια συγκριση με το παλιο ΟΜΝΙΑ Τα Registry hack ποικίλουν από το έκδοση wm που έχεις..Συνήθως στης Custom Rom οι ίδιοι οι Cookers το πειράζουν και μένουν πολύ λίγα που πρέπει να κάνεις.. Άμα έχεις την μανίσια τα Hacks που πρέπει να κάνεις είναι Αυτά αλλά πάντα κρατάς και ένα Backup H rom που φοράω είναι αυτή Duttys HD Leo Holy Grail R0
gesamgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου με βοηθας στο ξεκινημα με το HD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.