Προς το περιεχόμενο

προβλημα με laptop

annakihlia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με θα τρελαθω.Εχω εναν φορητο υπολογιστη,ολοκαινουργιο,τριων ημερων,και σημερα οταν πηγα να τον κλεισω ελεγε εγκατασταση ενημερωσεων.Και ειχε 31 ενημερωσεις κι εκανε ακριβως μιαμιση ωρα για να τις εγκαταστησει.Το προβλημα ομως ειναι πως αφου τελειωσε αυτη η διαδικασια και πηγε να ξαναανοιξει, τωρα γραφει στην οθονη:προετοιμασια για ρυθμιση παραμετρων των windows,μην απενεργοποιησετε τον υπολογιστη σας, κι ειναι ετσι κολλημενο για πανω απο μια ωρα.Και τον εκλεισα απο το κουμπι και τον ξανανοιξα μηπως ξεκολλησει και παλι τα ιδια.Τι θα κανω?Εγινε κατι??Βοηθηστε με....

Δημοσ.

οχι απλα αστο να ολοκληρωσει την διαδικασια ενημερωσης. και μην το κλεινεις απο το κουμπι οταν κανει αυτη την δουλεια. θα θες φορματ μετα.

Δημοσ.

Τίποτα το ανησησυχιτικό αν και η διάρκεια που λες ειναι αρκετά μεγάλη. Λογικά ο υπολογιστής σου εχει vista και να εγκαθιστά κάποιο service pack.

Επίσης δεν ειναι απαραίτητο να εγκαθιστάς όλες τις προαιρετικές ενημερώσεις αλλά ότι κρίνεις ότι είναι απαραίτητο.

Δημοσ.

windows 7 εχω κι επιτελους ανοιξε.Παντως για να ανοιξει πηγα μεσω ασφαλους λειτουργιας,αλλιως δε γινοταν.Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.

Δημοσ.

Καλησπερα...

Μην σε πιανει ΠΟΤΕ πανικος για θεματα λογισμικου...εχε μονο μια καβατζα τα αρχεια σου(φωτο-εργασιες)μουσικες ταινιες προγραμματα τα βρισκεις...

Ολα φτιαχνουν...το hardware ποναει...

Δημοσ.

οπως σου ειπε ο φιλος gagarin μην σε πιανει πανικος,πιστευω οτι ηταν φυσιολογικο να σου κατεβασει τοσες ενημερωσεις την πρωτη φορα,μην σε προβληματιζει αυτο,δεν θα κατεβαζει τοσες εημερωσεις συνεχεια,απο εδω και περα θα ειναι πιο αραιο το φαινομενο των update,απλα να εχεις καπου φυλαγμενα πχ σε καποιον εξωτερικο δισκο,τα αρχεια σου(φωτο-μουσικη κλπ)οποτε σε περιπτωση φορματ να μην χασεις τιποτα:-)

Δημοσ.

το θεμα ομως ειναι πως τωρα με τα windows 7 δε βαζουν το σιντι με το λογισμικο,οποτε πως θα κανω φορματ?Δεν καταλαβα που μου εξηγησαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...