Προς το περιεχόμενο

περι hardware ζωγραφικής

apd453

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή το είχα μεράκι και παρουσιάστηκε η ευκαιρία, να κάνω μια ερώτηση On topic apd453:

Ποιά μπογιά προτείνεις για ζωγραφική εξωτερικού χώρου; να είναι πολύ ανθεκτική και κατά το δυνατόν φτηνή. Θέλω να κάνω κάτι τέτοιο:

027.jpg

Δημοσ.

Θεωρείται πλέον το μπιζάκ' διαχρονικό χρώμα για υπολογιστές; Τέλος πάντων...εγώ λέω από εδώ και στο εξής...αυτό το κόκκινο καλώδιο του sata μου χαλάει όλη την αισθητική, τα υπόλοιπα μαύρο. Ντιπ για ντιπ μαύρο. #000000 τόσο μαύρο στην RGB. =ρ

Δημοσ.
Πως να βαψω το ποντίκι μου ροζ;;;

Δύστυχος οι βαφές του εμπορίου δεν μπορούν να σε καλύψουν όσον αφορά την αντοχή στο χρόνο γιατί το ποντίκι είναι από πλαστικό και είναι κάτι που το πιάνεις με το χέρι σου πολλές ώρες την ημέρα (με λίγα λόγια έχει πολλά είδη χρωμάτων που θα πιάσουν πάνω αλλά με μικρές αντοχές). Τα εργοστάσια τύπου logitech κλπ. κάνουν πολύ μεγάλη έρευνα με ειδικές βαφές και ειδικά primers προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς μεγάλη επιτυχία (γι' αυτό και βλέπεις ότι κινητά, ποντίκια και άλλες συσκευές από επιχρωματισμένο πλαστικό γνωστών εταιριών να ξεβάφουν με τον καιρό ή με το παραμικρό ατύχημα. Τα μόνα που δεν ξεβάφουν είναι αυτά τα πλαστικά που είναι όλη η μάζα (του πλαστικού) τους χρωματισμένη με χρωστικές. Αν έχεις καλούπι για να φτιάξεις ποντίκι τέτοιες βαφές υπάρχουν στο εμπόριο.

Θα μπορούσες να κάνεις:

1.με αρκετές αντοχές χωρίς όμως να έχεις τα επιθυμητά αισθητικά αποτελέσματα (γυαλίζουν) είναι η κοινή λαδομπογιά που βάφεις τα κάγκελα.

2.με αρκετές αντοχές (εξαρτάτε και από το είδους του πλαστικού) χρώματα αυτοκινήτου (νερού είναι και αυτά πια) που επίσης είναι γυαλιστερά αλλά είναι ποιό δύσκολα στην χρήση γιατί θέλει αρκετή προεργασία (τριψίματα, primers κλπ) και να έχεις τουλάχιστον αερογράφο.

3.Με πολύ μεγάλες αντοχές το γνωστό πια «υγρό γυαλί». Αλλά δεν είναι πολύ εύκολο στη χρήση (πιθανόν να χαλάσει και το ποντίκι αν δεν είσαι πολύ προσεκτικός) και είναι εξαιρετικά γυαλιστερό.

Το hardware είναι λογοπαίγνιο βέβαια υπονοώντας καβαλέτα, τελάρα, χρώματα, πινέλα

κλπ. για ζωγραφική και διακοσμητική.

Εγώ πάντως ξέρω κάποιον που θα το εκτιμήσει δεόντως. :P

2. Το προσωπικο μου στυλ ποσταρισματος είναι ευρέως γνωστό στο insomnia, μπορεις να ανατρεξεις σε παλαιότερα μου ποστ και να το δεις.

*γκουχ-ψώνιο-γκουχ*

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...