jimsakpt3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, ο πατέρας μου έχει ένα παλιό laptop και χάλασε το ανεμιστηράκι του με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται πολύ γρήγορα και να κλείνει... Επειδή δεν μπόρεσα να βρω για να το αλλάξω και στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι αν βρουν θα μου κοστίσει πάνω από 100€ σκέφτηκα το εξής... Αν έχω μόνιμα μια βάση από αυτές που έχουν ανεμιστηράκια θα λειτουργεί κανονικά ή θα υπερθερμαίνεται πάλι?
kng Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Σε ποιο ανεμιστηράκι αναφέρεσαι; Εαν εννοείς αυτό της ψύκτρας του επεξεργαστή, δεν νομίζω να πετύχεις τιποτα με αυτο που θες να δοκιμάσεις. Εαν αναφέρεσαι σε καποιο ανεμιστηράκι για το κουτί (αμφίβολο να κλείνει απο τέτοια υπερθέρμανση), τοτε ναι, ίσως και να πετύχει. Όπως και να εχει εξέτασε την αναλογία κόστους οποιασδήποτε ενέργειας σε σχέση με τις δυνατότητες του υπολογιστή και της χρηστικότητας του.
jimsakpt3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 του επεξεργαστή πρέπει να είναι είναι ένα toshiba satellite 4-5 χρόνων... δεν ξέρω ακριβώς το μοντέλο ( και δεν το έχω μπροστά μου για να κοιτάξω )
katsikoula Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 του επεξεργαστή πρέπει να είναι είναι ένα toshiba satellite 4-5 χρόνων... δεν ξέρω ακριβώς το μοντέλο ( και δεν το έχω μπροστά μου για να κοιτάξω ) ε τοτε (δεν ξερω κατα ποσο θα σου αρεσει αυτο που θα ακουσεις) πετα το κ αγορασε καποιο αλλο! ή μπορεις να αλλαξεις μονος σου τον ανεμιστηρακι (με 10 ευρω το πολυ)
isay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ε τοτε (δεν ξερω κατα ποσο θα σου αρεσει αυτο που θα ακουσεις) πετα το κ αγορασε καποιο αλλο!... Αν είναι πενταετίας, σίγουρα δε τραβάει και για πολλά, εκτός αν το Linuxaki κάνει πάλι το θαύμα του. ...ή μπορεις να αλλαξεις μονος σου τον ανεμιστηρακι (με 10 ευρω το πολυ) Κατσικούλα, εξαρτάται από το laptop. Στα καινούργια toshiba δεν φτάνεις τόσο εύκολα στο ανεμιστηράκι (ούτε για εσωτερικό καθάρισμα)
turist Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πες μας το μοντέλο για να ξέρουμε γιατί μιλάμε.
gepafav Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πέντε χρονών? Είναι παλιό. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στην εγχείριση του. Κατέβασμα εγχειριδίου λειτουργίας - διάλυσης κατασκευαστή από διαδίκτυο, κατσαβίδια ωρολογοποιού και μεγαλύτερα και πολύ υπομονή και οργάνωση με τα parts και τις βίδες που θα βγάλεις. Αφού το λύσεις και φτάσεις στον ανεμιστήρα δες το part number που πιθανόν γράφει επάνω ρίξε το στο διαδίκτυο και θα βρεις το ανταλλακτικό και εάν πλέον έχεις κουράγιο αγόρασε το και εγκατέστησε το με την αντίστροφη διαδικασία. Καλή αποκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.