kosmasgr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ήρθε λοιπόν ο καιρός της επιδότησης , η οποία είναι 200 ευρώ και μετά από αίτημα μάλλον θα πάει στα 300 ευρώ Τι προτείνετε ? επιπλέον 300 τα δίνω οπότε περιμένω προτάσεις και αιτιολόγηση. Η σκέψη μου είναι για iphone 3GS 16gb
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ήρθε λοιπόν ο καιρός της επιδότησης , η οποία είναι 200 ευρώ και μετά από αίτημα μάλλον θα πάει στα 300 ευρώ Τι προτείνετε ? επιπλέον 300 τα δίνω οπότε περιμένω προτάσεις και αιτιολόγηση. Η σκέψη μου είναι για iphone 3GS 16gb Tι ακριβως θελεις απο ενα κινητο? Αν και για να σκεφτεσαι το iphone θα εισαι σε multimedia κατασταση, οποτε go for it
kosmasgr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Το θέμα φωτογραφία στο κινητό δεν με απασχολεί και τόσο. Και με μία αξιοπρεπή ανάλυση είμαι ευχαριστημένος. Ραδιόφωνο δεν με ενδιαφέρει. Κυρίως Multimedia και χρήση Internet. Και λίγο μόστρα. LOL
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το θέμα φωτογραφία στο κινητό δεν με απασχολεί και τόσο. Και με μία αξιοπρεπή ανάλυση είμαι ευχαριστημένος. Ραδιόφωνο δεν με ενδιαφέρει. Κυρίως Multimedia και χρήση Internet. Και λίγο μόστρα. LOL Ισχυει το παραπανω, go for it! Βεβαια αν με ιντερνετ εννοεις και αποστολη πολλων μεηλ, blogging, foruming (υπαρχει αυτο?) κλπ, σκεψου κατα ποσο θα σε βολεψει το virtual keyboard. Αν τα παραπανω δεν εχουν εφαρμογη σε σενα.... Go for it LOL
flik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πιστεύω πως και να γράφεις αρκετά, το iphone έχει μακράν το καλύτερο virtual keyboard. Μην το σκέφτεσαι άλλο.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πιστεύω πως και να γράφεις αρκετά, το iphone έχει μακράν το καλύτερο virtual keyboard. Μην το σκέφτεσαι άλλο. Nαι, σε αυτο θα συμφωνησω και εγω, ειναι οντως πολυ καλο. Αναφερομουν στα vkeyboard γενικοτερα. Προσωπικα δεν μπορω να γραψω ανετα και χωρις λαθη με κανενα..
GeorgeVls Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Με αυτες τις απαιτησεις που εχεις το iphone ειναι μονοδρομος. Καλοταξιδο φιλε μου
berica Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πάρε το iphone και μετά δεν θα θες άλλο τηλέφωνο στο εγγυώμαι!! Αυτό με την επιδότηση πως μπορώ να το αιτηθώ και εγώ?
kosmasgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ποια εταιρεία έχεις ? Εγώ με cosmote έκανα παράπονα γιατί έχω 3 νούμερα στο ίδιο πρόγραμμα και φορτώνω τους λογαριασμούς. Οταν μίλησα στο τηλεφωνικό κέντρο με κάποιον υπάλληλο του είπα ότι είναι πολύ λίγα και ότι είμαι πολλά χρόνια πελάτης της Cosmote. Και επειδή γνώριζα παλιά περίπτωση φίλου μου του πρότεινα να μου κάνει αίτημα για αύξηση της επιδότησης. Νομίζω καταχωρεί επί τόπου μία αίτηση στον υπολογιστή και σου απαντάνε μετά απο 4 μέρες στο κινητό σου για την εξέλιξη του αιτήματος. Συνήθως είναι θετική πάντως. Το να σου δώσει η οποιαδήποτε εταιρεία 100 ευρώ πάνω δεν νομίζω ότι χάνει διότι θα σε κρατήσει έτσι και αλλιώς πελάτη για άλλους 12 μήνες και θα πληρώσεις να πάρεις κάποια ακριβότερη συσκευή παρά κάποιο δωρεάν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.