Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα αναγνώρισης κάμερας από pc

tdrakon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια canon 750i.Αγόρασα μια PCI card.Την έχω συνδέσει και όλα φαίνονται εντάξει στην διαχείριση συσκευών.Συνδέω την κάμερα με καλώδιο firewire 4/6 και η κάμερα δεν αναγνωρίζεται.(Έχω περάσει το λογισμικό της canon)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Που προσπαθείς να αναγνωρίσεις την κάμερα;

Δοκίμασες στο Windows Movie Maker;

Αλλιώς δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα Video Edit (μοντάζ) όπως Premiere, Pinnacle, Sony Vegas κτλ.

Δημοσ.

Δεν αναγνωρίζεται ούτε απ'τον υπολογιστή.

---------- Προσθήκη στις 11:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:00 ----------

Χρειάζονται ειδικοί drivers για την κάρτα; Στο cd αναφέρει drivers αλλά δεν υπάρχουν πουθενά.

Δημοσ.

Οι κάρτες firewire δεν θέλουν drivers σε XP και πάνω. Μόνο μέχρι 98/2000.

Αν πας στο Movie Maker και επιλέξεις Εισαγωγή->Από ψηφιακή βιντεοκάμερα, ενώ έχεις συνδεμένη την κάμερα, τι σου λέει;

Δοκίμασε με το DVCap και το Exsate DV Capture.

Πρέπει να έχεις συνδεμένη την κάμερα και να την έχεις στο Play.

Μια ερώτηση, στον πίνακα ελέγχου->συσκευές έχει τίποτα με ερωτηματικό;

Δημοσ.

Oλα τα προγράμματα λενε οτι δεν υπάρχει συνδεδεμένη κάμερα

---------- Προσθήκη στις 18:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:19 ----------

Δεν υπάρχει κάτι στην διαχείρηση συσκευών στον πίνακα έλέγχου.

Δημοσ.

καλησπερα για να μην ανοιγω αλλο topic εχω ενα παρομοιο προβλημα ,καταρχην εχω τα windows 7 συνδεω την καμερα μια minidv μεσω fireware και ενω μεχρι προτεινως ηταν ενταξει τωρα μου γραφει οτι δεν μπορει να εγκαταστησει τους drivers και ενω την βλεπει μου βγαζει το γνωστο κιτρινο θαυμαστικο,μπορει να προτεινετε καποια λυση γιατι εχω απελπιστει...:cry::cry:

Δημοσ.
Oλα τα προγράμματα λενε οτι δεν υπάρχει συνδεδεμένη κάμερα

---------- Προσθήκη στις 18:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:19 ----------

Δεν υπάρχει κάτι στην διαχείρηση συσκευών στον πίνακα έλέγχου.

Υπάρχει εγκατεστημένος ελεγκτής IEEE 1394 στις συσκευές;

Αυτό είναι το τελευταίο που μπορώ να σκεφτώ.

Το επόμενο είναι να ελέγξεις το καλώδιο, μήπως και έχει πρόβλημα. Αν μπορείς να το δοκιμάσεις κάπου αλλού ή να πάρεις ένα άλλο καλώδιο.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
>Υπάρχει εγκατεστημένος ελεγκτής IEEE 1394 

στις συσκευές;

Αυτό είναι το τελευταίο που μπορώ να σκεφτώ.

Το επόμενο είναι να ελέγξεις το καλώδιο, μήπως και έχει πρόβλημα. Αν μπορείς να το δοκιμάσεις κάπου αλλού ή να πάρεις ένα άλλο καλώδιο.

σε μερικες μητρικες τoχει στο BIOS

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...