c-max Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Επειδη εχω ακουσει διαφορα τι γνωμη εχετε για τα ασυρματα ποντικια οταν παιζετε παιχνιδια;Δουλευουν καλα; Εχετε να προτεινετε καποιο;
LuciferX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Οχι και τοσο καλα.Το G7 ειναι απο τα καλα ,αλλα δεν κυκλοφορουσε Ελλαδα οταν ηθελα να τοα αγορασω.Επισης το Mamba λενε οτι ειναι κορυφη στα ασυρματα.
vasilis19 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 εχω ενα logitech μια χαρα λειτουργει,πολυ καλη αποκριση.Σκεφτομαι να ανεβω κατηγορια και ναπαρω αυτο τωρα http://www.plaisio.gr/Peripherals/Input-Devices/Mice/Logitech-Mx1100-Laser-Wireless-910-000720.htm η γνωμη μου ειναι να παρεις ασυρματο,ξεμπερδευεις και απο τα καλωδια,οσο για τις μπαταριες μια φορα το 2μηνο αλλαζω μια ΑΑ.
LuciferX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Kαι εγω που με ειχε βολεψει,ετσι ελεγα Βασιλη,αλλα τελικα το ιδιο πραμα ειναι.Ποτε δεν ενιωσα το ενσυρματο.Σαν ασυρματο το χειριζομαι και με καλυτερες επιδοσεις.Παρε ενα MX518 που ειναι και φτηνο.Εγω εχω το Logitech G500 εξισου καλο ,αλλα ακριβο ~65 ευρω...
randy1989 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/Input-Devices/Mice/Logitech-MX-Performance-Wireless-910-001116.htm Ότι καλύτερο είχα σε ποντίκι. Επαναφορτιζόμενο με ΑΡΙΣΤΗ λειτουργία και λειτουργεί και σε γυαλί. Πάρτο και δεν θα μετανιώσεις για το 100αρικο. Ε'ιχα πολλά ασύρματα που μια κολούσαν , μια δεν έπαιζε το στικάκι τους, αλλά αυτό είναι κορυφή. Δεν έχει κολήσει π[οτέ και με τίποτα. Έχει on-off για να το απενεργοποιείς όταν δεν είσαι στον υπολογιστή και ποιότητα Logitech.
NewProject Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 συμφωνω απολυτα με τον Lucifer .... και ειδικα αμα το θες για παιχνιδια το ενσυρματο ειναι μονοδρομος
panchociv Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/Input-Devices/Mice/Logitech-MX-Performance-Wireless-910-001116.htm Ότι καλύτερο είχα σε ποντίκι. Επαναφορτιζόμενο με ΑΡΙΣΤΗ λειτουργία και λειτουργεί και σε γυαλί. Πάρτο και δεν θα μετανιώσεις για το 100αρικο. Ε'ιχα πολλά ασύρματα που μια κολούσαν , μια δεν έπαιζε το στικάκι τους, αλλά αυτό είναι κορυφή. Δεν έχει κολήσει π[οτέ και με τίποτα. Έχει on-off για να το απενεργοποιείς όταν δεν είσαι στον υπολογιστή και ποιότητα Logitech. Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα μαζί σου, το συγκεκριμένο ποντίκι συγκεντρώνει πολλά κορυφαία χαρακτηριστικά όπως (μαζί με αυτά που αναφέρεις) το μικροσκοπικό δέκτη που το καθιστά ιδανικό για laptop. Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ δουλεύει σε γυαλί. Συγκεκριμένα, το γραφείο μου έχει γυαλί πάχους 15mm και παρ'ότι θα έπρεπε με βάση τα λεγόμενα της εταιρείας να δουλέυει απροβλημάτιστα, παρ'όλα αυτά αρνείται πεισματικά να λειτουργήσει. Ακόμη χειρότερα δεν λειτουργεί σωστά και σε ξύλινες επιφάνειες οι οποίες είναι γυαλιστερές. Παρουσιάζονται και σε άλλους αυτά τα προβλήματα ή μήπως πρέπει να το στείλω για έλεγχο ?
mitsakos_18 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/Input-Devices/Mice/Logitech-MX-Performance-Wireless-910-001116.htm Ότι καλύτερο είχα σε ποντίκι. Επαναφορτιζόμενο με ΑΡΙΣΤΗ λειτουργία και λειτουργεί και σε γυαλί. Πάρτο και δεν θα μετανιώσεις για το 100αρικο. Ε'ιχα πολλά ασύρματα που μια κολούσαν , μια δεν έπαιζε το στικάκι τους, αλλά αυτό είναι κορυφή. Δεν έχει κολήσει π[οτέ και με τίποτα. Έχει on-off για να το απενεργοποιείς όταν δεν είσαι στον υπολογιστή και ποιότητα Logitech. και εγω αυτο εχω και ειναι αψογο....σε ξυλο δουλευει μια χαρα σε γυαλι δεν εχω δοκιμασει....παντως με εχει βολεψει πολυ με τις διαφορες λειτουργιες...
panchociv Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 και εγω αυτο εχω και ειναι αψογο....σε ξυλο δουλευει μια χαρα σε γυαλι δεν εχω δοκιμασει....παντως με εχει βολεψει πολυ με τις διαφορες λειτουργιες... Το δοκίμασες σε καμία "περίεργη" (γυαλιστερή) επιφάνεια για να δείς πώς αποκρίνεται ? Δοκίμασέ το αν μπορείς σε γυάλινη επιφάνεια (με πάχος τουλάχιστον 4mm με βάση τα λεγόμενα της εταιρείας) και πές μας τις εντυπώσεις σου
randy1989 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Το δοκίμασες σε καμία "περίεργη" (γυαλιστερή) επιφάνεια για να δείς πώς αποκρίνεται ?Δοκίμασέ το αν μπορείς σε γυάλινη επιφάνεια (με πάχος τουλάχιστον 4mm με βάση τα λεγόμενα της εταιρείας) και πές μας τις εντυπώσεις σου Φίλε εμένα δουλεύει τέλεια σε γυαλί 5mm και σε ξύλο. Δεν ξέρω τι έχει το δικό σου. Ίσως να το πήγαινες να το κοιτάξουν???
@topos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μχ 620 απο μενα... Πραγματικα μια απο της καλυτερες αγορες που εχω κανει σε pcοειδη... Εναμιση χρονο τωρα, πιανει σε αποσταση 4,5-5μετρα ανεξαρτητως το που βρισκετε ο δεκτης του,το οπτικο του πιανει σε ολες τις επιφανειες εκτος απο γυαλι... Παρα πολυ βολικο στο χερι,καλο βαρος και το μονο που εχει χρειασετει ειναι εαν σετακι μπαταριες στον χρονο...
panchociv Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Φίλε εμένα δουλεύει τέλεια σε γυαλί 5mm και σε ξύλο. Δεν ξέρω τι έχει το δικό σου. Ίσως να το πήγαινες να το κοιτάξουν??? Μάλλον πρόκειται περί ελλατωματικού προιόντος, δεν εξηγείται αλλιώς . . . Διότι και το τελευταίο software έχω και σχετικά φορτισμένες μπαταρίες έβαζα . . . Έχει κανείς σας εμπειρία από το after sales service της εταιρείας ? Είναι καλύτερα να το επιστρέψω στα Multirama απ'όπου το αγόρασα ή να στείλω κάποιο e-mail στην εταιρεία πρώτα ?
karakatsanisg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Αυτό τι λέει για 8.80;;;; http://www.skroutz.gr/s/57652/Labtec-Wireless-Laser.html Δεν βλέπω διαθεσιμότητα;;;
@topos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Γενικοτερα τα labtec προιοντα(mouse,ηχεια,κτλ) ειναι αρκετα αξιοπρεπη για budget αγορες,προσωπικα θα τα βαζα ενα σκαλι πανω απο sweex,trust κτλ αλλα αντιστοιχα 1-2 σκαλια κατω απο logitech.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.