Προς το περιεχόμενο

Voip Recording Software

E-SURFER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους τους Insomniacs!!!

Χρησιμοποιώ το VoipDiscount για τις τηλεφωνικές μου κλήσεις(μέσο υπολογιστή) και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο software για καταγραφή των κλήσεων σε mp3.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Φιλικά,

Αλέξανδρος.

Δημοσ.
φίλε Αλεξανδρε, ένα post φτάνει

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=353861

Γνωρίζω! :) Απάντηση θα λάβωμεν όμως; Αναρωτιέμαι.

Ξαναπόσταρα γιατί υπέθεσα πως το thread είχε τοποθετηθεί σε λάθος σημείο του forum.Χάρικα και εγώ... Νόμιζα πως πήρα απάντηση όταν είδα πως το thread είχε reply...

Καλό Απόγευμα!

---------- Προσθήκη στις 16:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:36 ----------

Γνωρίζω! :) Απάντηση θα λάβωμεν όμως; Αναρωτιέμαι.

Ξαναπόσταρα γιατί υπέθεσα πως το thread είχε τοποθετηθεί σε λάθος σημείο του forum.Χάρικα και εγώ... Νόμιζα πως πήρα απάντηση όταν είδα πως το thread είχε reply...

Καλό Απόγευμα!

Από ότι καταλαβαίνω πάντως δια μέσο skype είναι ποιό έυκολο να γίνει αυτό που ζητάω παρά από voicediscount. Αυτό γιατί στην ίδια σελίδα του skype υπάρχουν εξειδικευμένοι recorders για το ίδιο όμως το πρόγραμμα της Skype.

Κάπου πήρε το μάτι μου το easyvoiprecorder αλλά μου φένεται μούφα. Ούτε download δεν μπορείς να κάνεις από το official site (και από το tucows που το κατέβασα, ήταν γεμάτο στα spyware κατά virustotal)...

Μάλλον χάνω τον χρόνο μου γενικά ως προς το θέμα αυτό; Ψάχνω recorder voip γενικότερα και όχι μόνο για skype πάντως.

Τα προγράμματα του recording στο Skype τι λένε από ποιότητα; Tα έχει δοκιμάσει κανείς; Έτσι από περιέργια ρωτάω (μιας και το Voipdiscount με εξηπηρετεί απόλυτα και δεν σκεύτομαι να το αλλάξω προς το παρόν τουλάχιστον)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...