Andreas2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μπορείτε να μου προτείνεται;;;Υπάρχουν πολλά artificial όπως sweet n low,splenda,ασπαρτασμη...Υπάρχει και η φρουκτόζη..Μπορείτε να μου πείτε τι ξέρεται καθώς και τις γνώσεις σας;;;Σημειωτεόν ότι splenda δεν βρίσκω εδωμέσα παρά μόνο δοκίμασα σε cafe....
Apoll Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μπορείτε να μου προτείνεται;;;Υπάρχουν πολλά artificial όπως sweet n low,splenda,ασπαρτασμη...Υπάρχει και η φρουκτόζη..Μπορείτε να μου πείτε τι ξέρεται καθώς και τις γνώσεις σας;;;Σημειωτεόν ότι splenda δεν βρίσκω εδωμέσα παρά μόνο δοκίμασα σε καφέ.... Δεν υπάρχει κάποια ουσία χωρίς περιορισμούς. π.χ για τον καφέ εκτός απο splenda τα υπόλοιπα δεν κάνουν λόγο θερμοκρασίας μιάς και διασπώνται. Όμως το splenda έχει περιορισμό κατανάλωσης. Η ασπαρτάμη είναι καρκινογενής, ενώ ξεκίνησαν πάλι έρευνες πριν από δύο εβδομάδες σχετικά μιας και προκαλεί και άλλες παρενέργειες. Οπότε αν δεν θες ζάχαρι την κόβεις
Andreas2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 το θέμα είναι ότι τη ζάχαρη και το μέλι μου τα απαγόρεψε ο διατροφολόγος μου... p.s.καφέ εννοώ καφετέρια(στην Αγγλία)
insomniaK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Και μαύρη, βιολογική ζάχαρη σου απαγόρευσε;
Andreas2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ζαχαρή μέλι από όλα μου είπε φρουκτόζη αλλά και artificial δεν απαγορεύονται
Garnele Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ψάξε σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα για μέλι αγαύης. (Και αν βρεις πες μου να σου δώσω και συνταγή για την über-μαργαρίτα =ρ)
soturin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 το θέμα είναι ότι τη ζάχαρη και το μέλι μου τα απαγόρεψε ο διατροφολόγος μου... p.s.καφέ εννοώ καφετέρια(στην Αγγλία) Και γιατί (OH GOD) δε ρωτάς τον διατροφολόγο ποια είναι η καλύτερη και ρωτάς ένα τεχνολογικό forum;
Andreas2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 γιατί μου πρότεινε φρουκτόζη αλλά θέλω να ακούσω και τη γνώμη άλλων...
gf030 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Αν επιτρεπεται, ποιος ο λογος που σου απαγορεψε το μελι;
Andreas2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 όχι άλλα είναι μυστικά δίαιτας η ινσουλίνη παίζει ρόλο στο χάσιμο βάρους
gf030 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 όχι άλλα είναι μυστικά δίαιταςη ινσουλίνη παίζει ρόλο στο χάσιμο βάρους Συγνωμη, δεν ειμαι γιατρος, αλλα οποιος σου λεει οτι 2-3 κουταλιες μελι την ημερα παχαινει, ειναι απλα για κλωτσιες. Το (γνησιο) μελι δεν παχαινει, πες του χαιρετισματα.
freedubus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 To μέλι το θές για τσάγια και τέτοια ή για να το αλείβεις στη φέτα το ψωμί;
Andreas2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 τσάγια παραπάνω αλλά τρώω και ακατέργαστο ή γύρη ή πολτό καμμιά φορά...ούτε ψωμιά δικαιούμαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.