Προς το περιεχόμενο

HOME SERVER project ερώτηση !!!

TEOKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρουσα η mini παρουσίαση που έκανες.Σε τί μηχάνημα τον έχεις στήσει και θα ήταν χρήσιμα οποιαδήποτε tips σου έρχονται στο μυαλό :-)

Δημοσ.
Πολύ ενδιαφέρουσα η mini παρουσίαση που έκανες.Σε τί μηχάνημα τον έχεις στήσει και θα ήταν χρήσιμα οποιαδήποτε tips σου έρχονται στο μυαλό :-)

Αρχικά είχε στηθεί με βασικά στοιχεία,

Mobo: Chaintech VNF4 Ultra - nForce 4 Ultra

CPU: ATHLON 64 – 2000MHz

GPU: ΑΤΙ – RADEON 6900

Στη συνέχεια “αναβαθμίστηκε” στα,

Mobo: Gigabyte GA-MA78GM-UD2

CPU: Phenom X4 9500 – 2200MHz (ο προβληματικός)

GPU: ΑΤΙ – RADEON 6900

Βασικά ο λόγος αναβάθμισης ήταν ότι ήθελα να κάνω χρήση στο συγκεκριμένο προβληματικό επεξεργαστή (Phenom X4 9500) που είχα πάρει και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στην παιχνιδομηχανή.

Ως server τώρα. Δεν χάνει τίποτα από στοιχεία (μέχρι στιγμής), δέχεται αρκετά προγράμματα απρόσκοπτα (όπως VLC, iolo, διάφορα media player). Δεν έχω δοκιμάσει αν δέχεται εγκατάσταση παιχνιδιών και τι συμβατότητα έχει (εννοείται ότι ο ρόλος του δεν είναι αυτός).

Έχει remote access από απομακρυσμένο pc, όπου μπορείς να δεις τα αρχεία σου να τα κάνεις download ή ακόμα να κάνεις upload άλλα αρχεία.

Δημιουργείς users με ότι πρόσβαση θέλεις (read, write, full access) και σε όποιο συγκεκριμένο φάκελο θέλεις.

Βασικά με έχει βολέψει ότι σε όλα τα άλλα pc έχω αφήσει μόνο από ένα σκληρό με 2 ή τρία partition το πολύ (λειτουργικό και προγράμματα) και ότι σώζω το έχω στο server με ανάλογες προσβάσεις από το κάθε pc. Κατ’ αυτό τον τρόπο δεν σκέφτομαι που έκανα κάποια δουλειά (msoffice, επεξεργασία video κλπ) διότι είναι προσβάσιμα ακόμα και στις διακοπές μου, από οπουδήποτε.

αυτά για την ώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...