Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μικρόφωνο στα XP

nikosgeorg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα μία κάμερα CRYPTO CME2 η οποία είχε μέσα HEADSET. Την κάμερα την αναγνωρίζει κανονικά και ο ήχος από το headset επίσης δουλεύει κανονικά. Δεν μου αναγνωρίζει όμως το μικρόφωνο... Πάω στο Πινακας Ελέγχου/Ήχοι ομιλία και συσκευες ήχου/ηχοι και συσκευές αναπαραγωγής και από εκει στις ιδιότητες. Στην στήλη "ηχογράφηση" η επιλογή ειναι απενεργοποιημένη και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω, ενώ η στήλη "Mic" είναι ενεργοποιημένη και με υψηλή ένταση.

Η κάρτα ήχου μου είναι η VIA AC 97 και έχω κατεβάσει το "VIA Vinyl AC'97 Codec Combo Driver 7.0b".

Έχω απελπιστεί! Καμία ιδέα????

Δημοσ.

μήπως το mic σου εχει κανα κουμπι οπως και το δικο μου? (on-off)

το εχεις βαλει στην ροζ θυρα?

για δοκίμασε το microfono σε κάνα αλλο pc μήπως και ειναι ελαττωματικό...

και καλωσόρισες στο forum!

Δημοσ.

Δεν έχει on-off και το έχω βάλει στη ροζ θύρα. Λες να είναι ελαττωματικο? Γιατί όμως δεν μου εμφανίζει τις δυνατότητες στην ηχογράφηση?

Δημοσ.

ποπο τελείωσα

λιπον στο θεμα μας

επιδί εχω να χρησιμοποιήσω win xp κανα χρόνο παω να το κοιτάξω στο αλλο pc μου και θα δω

---------- Προσθήκη στις 13:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:18 ----------

εχεις προσθετη καρτα ηχου ή ενσοματομενη?

---------- Προσθήκη στις 14:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:26 ----------

εχεις κανει test hardware??

start>control panel>sound,speech,and audio devises>sound and audio devises στην καρτελα voice πατας test hardware

(τα windows xp μου ειναι στα αγγλικα...)

Δημοσ.

Η κάρτα ήχου μου ειναι ενσωματωμένη νομίζω (πως το βλέπω για σίγουρα?)

Δοκιμή έκανα. Δεν ανεβαίνει η ένδειξη της έντασης στο μικρόφωνο, ούτε και ακούω την φωνή μου. Στο τέλος όμως μου λέει ότι το υλικό λειτουργεί σωστά...

Δημοσ.
Δοκίμασέ το τότε και σε κανένα άλλο pc...αλλιώς λογικά είναι ελατωματικό.

σωστός...;)

για να δεις αν ειναι ενσοματομενη .

αν ειναι πανω πανω η καπου στην μεση δλδ πανω στην μητρικη (καθετα)

αλιως αν μπορεις να το ανοιξεισ το pc και υπαρχει κατω κατω στην μητρηκη μια οριζοντια καρτα στην οποια συνδέετε το mic τοτε δεν ειναι ενσωματωμένη

Δημοσ.
sshot6b.jpg

sshot7x.jpg

...Τα ρέστα μου.

άσε ρε σι μιλάμε κόψιμο ...:cry: (συγκαικε ο κολος μου)

ειχαν περασει 39 λεπτα και δεν το καταλαβα???

Δημοσ.

γ@μ0 τα μαθηματικα μου...

δλδ 1ωρα και 39 λεπτα...

τωρα τελευτεα περνανε γρηγορα οι ωρες...

---------- Προσθήκη στις 17:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:12 ----------

Να τι χρειάζεται λοιπόν ένα netbook με μεγάλη αυτονομία... :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

καλο!

φαντασου να ελεγα οτι θα κανω πολυ ωρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...