NIKITHEOD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα, κατα κυριο λογο θα ηθελα να ρωτησω για να δωσω το grundstufe...ποια βιβλια με τεστ εχετε να μου προτεινετε??????ή και οποιο αλλο γνωριζετε περι γραμματικης,συντακτικου,λεξιλογιου και τετοια..... ευχαριστω....
Garnele Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Διαβάζεις μόνη, χωρίς καθηγητή; (αν όχι, γιατί δεν ρωτάς εκείνον Εγώ -πριν 7 χρόνια βέβαια- έκανα το πινγκ πονγκ 3 στο Zertifikat. Τώρα Βλέπω ότι στις τάξεις του B1-Β2 δίνουν, στο Goethe τουλάχιστον, το e.m. Για βιβλίο με τεστ στο συγκεκριμένο επίπεδο δεν μπορώ να σε βοηθήσω, έχω παρόλα αυτά σημειωμένα κάποια σάητ που μπορείς να κάνεις ονλαην εξάσκηση των γερμανικών σου, ανεξάρτητα επιπέδου, αν θέλεις. Γραμματική καλή και χρήσιμη και για τα επόμενα επίπεδα αν σκοπεύεις να συνεχίσεις είναι η Übungs Grammatik Λεξιλόγιο θα το βρίσκεις από λεξικά (υπάρχει το PONS, το οποίο είναι και ονλαην επίσης) και πάντα σε σχέση με τα κείμενα που θα διαβάζεις, το να πάρεις το γλωσσάρι δε θα σε βοηθήσει ουσιαστικά, ενώ αν είναι να δώσεις λεφτά για να πάρεις λεξικό πάρε ένα καλό -το μεγάλο PONS ας πούμε. (/φανγκερλ)
Wavemaster Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 για γραμματική προτείνω Klipp und Klar, mit Lösungen - Übungsgrammatik Grundstufe Deutsch in 99 Schritten περιέχει και τις απαντήσεις,προσφέρεται για αυτοδιδασκαλία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.