Προς το περιεχόμενο

iPHONE 3GS απο αμερική ;;;

billmavra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα φιλο που θα παει αμερικη και θελω να παρω το iphone 3gs ....στην αμερικη το iphone κανει γυρω στα 140 ευρω ενω εδω 560 περιπου...οποτε λεω να του πω να μου το παρει...παρ'ολα αυτα εχω καποιες αποριες...θα δουλευει στην ελλαδα..???...θα μπορει να μπει στο δικτυο της vodafone η οχι..?? και ακομα(περισσοτερο ενημερωτικα ) θα μπορω να το κανω να εχει ελληνικο μενου??? ευχαριστω εκ των προτερων :-)

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα λεγα ακυρο,απλα θα πρεπει να πας σε thethered jailbreak(αν σε βολευει) με blackrain,προκειμενου να το χρησιμοποιησεις σε αλλα δικτυα.

• Moderators
Δημοσ.
ναι και εγω αυτο ηθελα να ρωτησω...δεν μου ειπες οτι το πουλανε μονο με συμβολαιο...???

Oι αρχικες σου ερωτησεις αφορουσαν το ξεκλειδωμα του,γι αυτο και σου ειπα πως δεν ειναι και τελειως χαλια η κατασταση.Φυσικα οσον αφορα το συμβολαιο,οπως καταλαβαινεις,δεν βοηθαει την κατασταση.

Δημοσ.

Χμμμ μιας και παει Αμερικα , μόλις έχει βγει και το Google Nexus One , με περίπου 360€. Είναι Android , καλή περίπτωση

Δημοσ.

Εγώ που μόλις γύρισα από Αμέρικα, δεν βρήκα κανένα τρόπο να το πάρω το iphone χωρίς συμβόλαιο. Ούτε το διαμάντι "ροζ πάνθηρας" να ήταν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...