billmavra Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 παιδια εχω ενα φιλο που θα παει αμερικη και θελω να παρω το iphone 3gs ....στην αμερικη το iphone κανει γυρω στα 140 ευρω ενω εδω 560 περιπου...οποτε λεω να του πω να μου το παρει...παρ'ολα αυτα εχω καποιες αποριες...θα δουλευει στην ελλαδα..???...θα μπορει να μπει στο δικτυο της vodafone η οχι..?? και ακομα(περισσοτερο ενημερωτικα ) θα μπορω να το κανω να εχει ελληνικο μενου??? ευχαριστω εκ των προτερων
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Διαβασε το παρακατω,θα σου λυσει αρκετες αποριες http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271759
billmavra Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 δηλαδη ακυρο....ετσι???..ευχαριστω πολυ φιλε
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δεν θα λεγα ακυρο,απλα θα πρεπει να πας σε thethered jailbreak(αν σε βολευει) με blackrain,προκειμενου να το χρησιμοποιησεις σε αλλα δικτυα.
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δεν πρεπει να κανει συμβολαιο 2 χρονων για να το παρει?
billmavra Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ναι και εγω αυτο ηθελα να ρωτησω...δεν μου ειπες οτι το πουλανε μονο με συμβολαιο...???
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ναι και εγω αυτο ηθελα να ρωτησω...δεν μου ειπες οτι το πουλανε μονο με συμβολαιο...??? Oι αρχικες σου ερωτησεις αφορουσαν το ξεκλειδωμα του,γι αυτο και σου ειπα πως δεν ειναι και τελειως χαλια η κατασταση.Φυσικα οσον αφορα το συμβολαιο,οπως καταλαβαινεις,δεν βοηθαει την κατασταση.
Vasilisxd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Χμμμ μιας και παει Αμερικα , μόλις έχει βγει και το Google Nexus One , με περίπου 360€. Είναι Android , καλή περίπτωση
Erwdios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Εγώ που μόλις γύρισα από Αμέρικα, δεν βρήκα κανένα τρόπο να το πάρω το iphone χωρίς συμβόλαιο. Ούτε το διαμάντι "ροζ πάνθηρας" να ήταν...
billmavra Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 δηλαδη αδυνατον...καταλαβα...τι να κανουμε λοιπον...θα το πληρωσουμε...ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.