kouris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας παιδια χρειαζομαι βοηθεια.....εχω τα windows 7 στο pc και οταν εκανα setup στι καμερα.....(microsoft lifecam vx-1000)(δεν ειχα κανει το msn setup ακομα) και μου ελεγε να εγκαταστισω κατι για το msn....windows live essentials νομιζω....πατησα οχι επειδη δεν το ειχα κανει setup πιο πριν....το κανω setup το msn και απο τοτε δεν μπορω να ανοιξω καμερα και στο msn λεει αυτο We couldn't start your camera device. Please check that your camera is not currently in use by another program, and then try again. Παω στις ρυθμησεις της καμερας στο μενου του msn και μου λεει we are unable to run audio and video setup....μηπως μπορειτε να βοηθησετε?
LE MAD Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Κάπως έτσι την είχα πατήσει και εγώ και ιδιαίτερα με τον ήχο σε xp.Πήγαινε στις συσκευές ήχου και αναπαραγωγής από τον πίνακα ελέγχου(αν υπάρχει στα 7) και βάλε προεπιλογή στην εγγραφή audio και φωνής την κάμερά σου.Δεν τα ξέρω τα 7 για να σε βοηθήσω περισσότερο.
kouris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ναι μα εγω δν 8ελω τν ηχο 8ελω εικονα να με βλεπει ο αλλος....καταλαβες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.