Προς το περιεχόμενο

dell vs lenovo

xarilas11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ακριβώς σε προβληματίζει? Τα 3gb (για την ακρίβεια 3.5gb) είναι ο ουρανός για τα 32bit λειτουργικά και κατα την γνώμη μου είναι υπεραρκετά για το 90% των εφαρμογών. Αν θελεις ο υπολογιστής σου να βλέπει πάνω από 4gb θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις 64bit εκδόσεις των windows 7.

Δημοσ.
Τι ακριβώς σε προβληματίζει? Τα 3gb (για την ακρίβεια 3.5gb) είναι ο ουρανός για τα 32bit λειτουργικά και κατα την γνώμη μου είναι υπεραρκετά για το 90% των εφαρμογών. Αν θελεις ο υπολογιστής σου να βλέπει πάνω από 4gb θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις 64bit εκδόσεις των windows 7.

τα vista και τα 7 μια χαρα βλεπουν 4 giga μνημη σε 32 bit λειτουργικο.

θα παιρνα το dell για 2 λογους

1. http://ark.intel.com/Product.aspx?id=37006 πολυ γρηγορος επεξεργαστης

2. Εγγύηση 2 έτη On Site Next Business Day

• Super Moderators
Δημοσ.

αλλά δεν τα αξιοποιούν, αξιοποιούν μέχρι 3-3.5gb...FACT!

μην τα ξαναλέμε υπάρχουν άπειρα topics που έχουν γίνει τέτοιες συζητήσεις...

Δημοσ.

Αναγνωρίζουν 4gb ram αλλά δεν μπορούν να την εκμεταλλευτούν. Απο τα 4gb μόνο τα 3.5gb μπορούν να χρησιμοποιηθούν...και για να είμαστε ακόμη πιο ακριβείς μόνο τα 3.25+gb!!!

Για όποιους θέλουν κάτι παραπάνω από τα 3.25gb τα 64bit είναι μονόδρομος.!!!!

Δημοσ.

και τα υπολοιπα τα δεσμευει η gpu συνηθως οποτε ουτε γατα ουτε ζημια. και φυσικα εχω μια ενσταση για τα 64 bit γιατι τα πολλα πραγματα δεν παιζουν και δεν τρεχουν αρκετες λυσεις παρακαμψης ασφαλειας πολλων γνωστων προγραμματων.

---------- Προσθήκη στις 00:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:14 ----------

Αναγνωρίζουν 4gb ram αλλά δεν μπορούν να την εκμεταλλευτούν. Απο τα 4gb μόνο τα 3.5gb μπορούν να χρησιμοποιηθούν...και για να είμαστε ακόμη πιο ακριβείς μόνο τα 3.25+gb!!!

Για όποιους θέλουν κάτι παραπάνω από τα 3.25gb τα 64bit είναι μονόδρομος.!!!!

καλα μην βαρας ετσι και αλλιως στο μυνημα σου ελεγες οτι βλεπει οχι αξιοποιει.

• Super Moderators
Δημοσ.

από το Πάσχα μέχρι και τώρα σε 64bit windows, ουδέποτε είχα πρόβλημα ασυμβατότητας με κάποιο πρόγραμμα

Δημοσ.
σε αυτο το μυνημα
Δημοσ.

δες πλαισιο και μουλτιραμα καλυτερα και με 2 χρονια εγγυηση, για να μην τρεχεις μετα αν (χτυπα ξυλο)

Δημοσ.
από το Πάσχα μέχρι και τώρα σε 64bit windows, ουδέποτε είχα πρόβλημα ασυμβατότητας με κάποιο πρόγραμμα

σε προγραμματα σελιδοποιησης, εικονικους εκτυπωτες και μερικα ακομα προγραμματα (ακομα ψαχνω σοβαρο defragment) ειχα προβλημα και αναγκαστηκα να τρεξω μερικα στο παλιο λαπτοπ με 32 bit 7αρια

Δημοσ.

καλα μην βαρας ετσι και αλλιως στο μυνημα σου ελεγες οτι βλεπει οχι αξιοποιει.

Σορρυ αν φάνηκε έτσι...εγώ προσπάθησα να το κάνω πιο σαφές αν και είναι ανυπόφορα αυτονόητο ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η αξιοποιήσιμη μνήμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...