Al3k0s Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα.Υπαρχει το εξής θέμα.Θέλω να συνδέσω την Τηλεοραση με τον Υπολογιστη οχι ομως για να την εχω για δεύτερη οθόνη,αλλα να κρατάω ας πούμε κάποιες σειρές που μου αρέσουν στο σκληρο.Εχω και Nova.Η Τηλεόραση είναι Phillips με scart με τον όγκο απο πίσω οχι LCD.2005 μοντελο 32' ή κάπου εκεί. Εάν τώρα ξέρει κάποιος τροπο αν ξέρει και προγραμμα θα ήμουν ευγνώμων
isay Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Χρειάζεσαι tv tuner ή κάρτα εισόδου σήματος. Αν ακόμα σε ενδιαφέρει ψάξε για tv tuner
mitsosk2000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Αυτο που εννοει ο φιλος απο πανω ειναι πως δεν μπορεις να παρεις την εικονα της τηλεορασης σου και να την γραψεις απο το pc γιατι απλα η τηλεορασεις δεν εξαγουν εικονα...Καλυτερα να παρεις μια καρτα τηλεορασης (δεν ειναι ακριβες) για να μπορεις να γραφεις αυτα που θελεις με το bonus να βλεπεις και τηλεοραση απο το pc σου...
washcloud Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ...και mpeg 4 για να είσαι έτοιμος πω ρε τρελλέ συνονόματε, εφτά ώρες μου πήρε να καταλάβω τί εννοούσες. Τεσπα Αλέκο, όπως σου ήδη είπαν, ξέχνα την σκέψη να "εκμεταλλευτείς την εικόνα που λαμβάνει ο τηλεοπτικός σου δέκτης". Αυτό που χρειάζεσαι είναι μία "κάρτα τηλεόρασης". Ανάλογα το βαλάντιό σου, υπάρχουν για PCI θύρες, για USB θύρες, και γενικά με καμμιά 20άρα ευρώ κάνεις δουλειά.
caution Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 DVB-T w/ H.264/MPEG-4 AVC - ήμουν σκληρό αγόρι πριν... δεν μιλούσα πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.