rafraf24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, μια gigabyte gxt 260 0c. Συγκεκριμένα όταν πάω να παίξω ένα παιχνίδι μετά από περίπου 10-15 λεπτά παγώνει λίγο η εικόνα και μετά από λίγο το παιχνίδι "σέρνετε" σαν να έχω μια geforce mx. Αυτό το κάνει σε κάθε παιχνίδι και σχεδόν σε κάθε screen saver. Κοίταξα και θερμοκρασίες και είναι νορμάλ πάνω από 70-72 βαθμούς δεν ανεβάζει ποτέ. Έχω συνδέσει και τις τροφοδοσίες σωστά οπότε δεν ξέρω τι άλλο ποια να υποθέσω. Καμιά βοήθεια ή πρόταση ρε παιδιά? Ευχαριστώ.
stm00192 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πες μας και το υπολοιπο σύστημα και κυρίως το τροφοδοτικό σου!! Την θερμοκρασία πως την μέτρησες ??? κατεβασε το furmark και πες μας μετά από κανένα 5 λεπτο τι θερμοκρασίες έχεις! Επίσης δοκίμασε ένα unistall reinstall τους drivers αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό!
Chrisad Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 θερμοκρασίες cpu κοίταξες; το πρόβλημα ξεκίνησε τελευταία ή από τη στιγμή που έβαλες την κάρτα; Δοκίμασες απεγκατάσταση και εγκατάσταση drivers;
rafraf24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πες μας και το υπολοιπο σύστημα και κυρίως το τροφοδοτικό σου!!Την θερμοκρασία πως την μέτρησες ??? κατεβασε το furmark και πες μας μετά από κανένα 5 λεπτο τι θερμοκρασίες έχεις! Επίσης δοκίμασε ένα unistall reinstall τους drivers αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό! Το psu είναι ένα enermax 525w. Η cpu (core 2 q6600) είναι με την μαμίσια ψύχτρα και ανεβάζει ως 60 βαθμούς. Το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από 3 σκληρούς δίσκους, 1 dvd rw, 1 bd-rw, tv tuner, wifi pci internal card, μητρική abit ix38 gt guad, 4 gb ram ocz 800αρες).\ Την θερμοκρασία την μέτρησα με το ati tool και το everest.
stm00192 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ΓΜΤ και πόνταρα στο τροφοδοτικό... μέχρι που είδα ENERMAX πολύ χλωμό να τα έφτυσε το ENERMAX!! Δοκίμασε αυτό πυ σου είπα με τους Drivers!
pcos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 δεν βλέπω να έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό αλλα πάλι με όλα αυτά που έχεις πάνω... τη CPU την έχεις κάνει overclock? δοκίμασε να αφαιρέσεις τους δίσκους kai τις PCI κάρτες και κανε δοκιμες
caution Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Clear install τους latest driver και furmark για τα temps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.