Προς το περιεχόμενο

Αντρική VS Γυναικεία Απιστία

dark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H apistia den sygxoreitai... Kai otan to eteron imisi pidixtei me allon/alli einai apistia. Den exei malakies tou typou somatiki apistia kai psyxiki/egkefaliki apistia...

Oso gia *** toy typou: an me agapaei de me peirazei na paei na pidixtei me opoion/opoia thelei" e oxi den einai etsi...

Mporei na eimai me to zori 18 alla se kapoia themata exo apopsi... Kalos i kakos...

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Guerriero4:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote Narayan:</font><hr> Το έχω σκεφτεί αρκετά το συγκεκριμένο θέμα...

Μπορώ να πω πως δεν θα με πείραζε καθόλου η απιστία σε μια σχέση, αρκεί η κοπέλα να το έκανε επειδή το ήθελε η ίδια και όχι για να με πληγώσει. Μάλιστα θα μπορούσα ταυτόχρονα εγώ να είμαι πιστός σαν σκυλί.

Σας φαίνεται υπερβολικό; Για σκεφτείτε το λίγο, είστε σε μια σχέση με ένα άτομο για το οποίο νοιάζεστε πραγματικά. Δεν θα θέλατε να είναι ευτυχισμένο ανά πάσα στιγμή, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε πως πρέπει να πληγωθείτε εσείς; Θα μπορούσατε ποτέ να υπάρξετε τόσο ανιδιοτελείς; Στο κάτω κάτω δεν έχει και τόση σημασία η σωματική απιστία όσο η ψυχική. Θα άντεχα να γνωρίζω πως μια κοπέλα με απατά σωματικά, αν ήταν ειλικρινής μαζί μου για αυτό και γνώριζα πως υπάρχει κάποιος βαθύτερος λόγος για τον οποίο είναι μαζί μου. <hr /></blockquote>

As tou riksei kapoios ena kouba nero na sunelthei!!!! :D :P

Gia na min tin kourazeis kiolas, bres tis kai gomeno, gia na einai xaroumeni kai na eisai kai esu xaroumenos.

</font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr />

Θα μπορούσατε ποτέ να υπάρξετε τόσο ανιδιοτελείς;<hr /></blockquote>

Mallon toso [censored] ennoeis..

Diladi ta pisteueis auta pou grafeis?? Posi plusi egefalou sou exei kanei, sta foraei, esu eisai pistos kai sou aresei kiolas.

Apo kati tetoia pernoun tharos..

Kai kati allo, an tin apatas esu, auti tha einai pisti, upakoi kai tha kounaei katin oura tis opws esu?? :P <hr /></blockquote>

Φυσικά και τα πιστεύω, δηλαδή για να θεωρείσαι άντρας πρέπει τη γυναίκα να την έχεις δεμένη με αλυσίδα; Είπα είμαι πρόθυμος να της δώσω παραπάνω ελευθερία από το συνηθισμένο. Εσύ μπορεί να μη θέλεις, να έχεις την απαίτηση να σου είναι απόλυτα πιστή. Οπώτε εξήγησε στην κοπέλα σου -αν έχεις- πως δεν θα ανεχτείς τέτοιου είδους συμπεριφορά από μέρους της και άμα γουστάρει μένει μαζί σου. Η δική μου άποψη διαφέρει και δεν καταλαβαίνω γιατί "από κάτι τέτοια παίρνουν θάρος", λες και έχουμε να κάνουμε όχι με μια σχέση αλλά με τον Ελληνοτουρκικό διάλογο.

Τέλος, επειδή μπορώ να προσφέρω αυτές τις ελευθερίες δεν σημαίνει πως "μου αρέσει" κιόλας. Είναι μια υποχώρηση που κάνω για την σύντροφό μου, αν είχες ποτέ σχέση θα γνώριζες πως αυτές βασίζονται στις αμοιβαίες υποχωρήσεις από τα δύο μέλη ώστε να υπάρχει αρμονία. Δεν με ενδιαφέρει τι θα έκανε η κοπέλα αν απατούσα εγώ, γράφω μόνο τι θα έκανα εγώ. Ούτε τίθεται θέμα να της βρω γκόμενο εφόσον η σχέση δεν έχει άλλου είδους πρόβλημα. Όπως έγραψα σε προηγούμενο post, αν σε ενοχλεί το "κέρατο" δεν μου πέφτει λόγος, αλλά όχι να αντιμέτωπίζουμε τη σχέση σαν αυτή του δεσμοφύλακα-κρατουμένου, με τον πρώτο να ορίζει αυστηρώς τις ελευθερίες του δεύτερου.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote mindtrapper:</font><hr> H apistia den sygxoreitai... Kai otan to eteron imisi pidixtei me allon/alli einai apistia. Den exei malakies tou typou somatiki apistia kai psyxiki/egkefaliki apistia...

Oso gia *** toy typou: an me agapaei de me peirazei na paei na pidixtei me opoion/opoia thelei" e oxi den einai etsi...

Mporei na eimai me to zori 18 alla se kapoia themata exo apopsi... Kalos i kakos... <hr /></blockquote>

Πολύ καλά κάνεις και έχεις άποψη, αλλά πρέπει να σέβεσαι και την άποψη των άλλων. Κι εγώ στα 18 μου κάτι παρόμοιο πίστευα, αλλά ωριμάζοντας κατάλαβα πως μια ανελαστική συμπεριφορά σε αυτό το ζήτημα μόνο πόνο και απογοήτευση προσφέρει, διότι οι άνθρωποι δεν είναι λογικές μηχανές να ακολουθούν άκαμπτους κανόνες, οι άνθρωποι είναι άνθρωποι και έχουν αδυναμίες και ατέλειες.

Όταν λέμε "απιστία" το μυαλό μας πάει στην μορφή της που περιγράφεις εσύ, όμως δεν είναι η μόνη μορφή απιστίας. Σε παραπέμπω στο post που έκανα στην προηγούμενη σελίδα όπου έχω δώσει και παράδειγμα. Στη σχέση σου μπορεί να σου αρκεί η κοπέλα να μην σε απατά σωματικά και να μην ζητάς τίποτα άλλο, αν είσαι ευχαριστημένος έτσι καλά κάνεις, δεν πέφτει σε κανέναν λόγο, σε άλλες σχέσεις όμως μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απαιτήσεις.

Θα παρακαλούσα όποιον έχει αντίθετη άποψη να σεβαστεί και τη δική μου όπως πράττω κι εγώ. Αν δεν βγάλουμε συμπέρασμα θα έχουμε τουλάχιστον συμφωνήσει ότι διαφωνούμε :)

Δημοσ.

Sygnwmh,alla giati an kapoios zhtei kati na mhn to psa3ei ston an8rwpo pou exei dipla tou alla na koita3ei allou ??? Kai an pragmatika skeftontai o enas ton allon den ti8etai kan 8ema apistias...An8rwpoi eimaste (symfwnw Narayan),dhladh exoume myalo kai skepsh (kai kardia epishs),oxi zwa...Peite me opws 8elete,alla sthn periptwsh ths apistias koitame mono ton eauto mas kai kanenan allon...

Δημοσ.

Naravan αυτο που δεν μπρω να καταλαβω ειναι πως θα μπορεις να ξερεις οτι η κοπελα σου το εκανε απλα γιατι ηθελε και οχι για καποιο αλλο λογο ?

Θα το συζητησετε το θεμα θα μου πεις και πραγματι σου λεει κατι τετοιο (οτι δηλ. το εκανε γιατι απλα ηθελε) μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δεν το εκανε για καποιο αλλο λογο η οτι δεν θα το ξανακανει?

Δεν εχω κανει τις απειρες σχεσεις στην ζωη μου (μαλλον το αντιθετο) αλλα εχω καταλαβει οτι αν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη δεν γινεται τιποτα....αλλα και παλι, ποτε δεν μπορει να ειναι τυφλη....

Και για να πω και κατι αλλο στην τελευταια σχεση μου εφαγα κερατο απο την πρωην με τον κολλητο μου (double score) το θεμα δεν ειναι στο κερατο αλλα στον πονο ....το πως αισθανομουν εγω μετα απο αυτο και το τι σκευτομουν....αν ειναι να γινει το κακο και ενω εχεις δικιο χαμενος βγαινεις γιατι δεν νομιζω να κερδισα τιποτε αλλο εκτος απο εμπηρεια....ναι?

Δημοσ.

Absolut D καταρχάς έχεις τη συμπάθειά μου επειδή έχεις περάσει αυτήν την εμπειρία, είναι αρκετά σκληρό πιστεύω να νιώθεις ότι βάλλεσαι από δύο μέτωπα ταυτόχρονα και δυστυχώς το έχω περάσει κι εγώ, χωρίς να έχω κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή μου (μάλλον το αντίθετο ;) ).

Αν μου πει η κοπέλα ότι το έκανε μόνο για να ικανοποιηθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό λέει την αλήθεια, απλά επειδή αν ήθελε να με πληγώσει θα έβρισκε άλλη δικαιολογία που θα με ενοχλούσε. Θα μπορούσε να πει π.χ. ότι δεν είναι ευτυχισμένη μαζί μου, ότι φταίω εγώ που την παραμελώ, ότι δεν μπορώ να την ικανοποιήσω σεξουαλικά και αναγκάστηκε να στραφεί αλλού κλπ. Πάνω απ' όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης όπως γράφεις κι εσύ, στο τέλος ή θα καείς ή θα βγεις κερδισμένος.

Δημοσ.

Gia pes tous re man edw sto UK gia to poso tin exoune akousei sterwofonika oles sxedon oi patsavoures kai to paizoune dives...Katevainoune prwteyousa kai tsimpoukwnontai me ta gomenakia pou paizoun...Tin myth tous na tin shkwnoune sto xwrio tous...Proove me wrong...Toulaxiston sto Manchester etsy htan to pio megalo pososto... <hr /></blockquote>

Exeis apolito dikio kai edw sto wolverhampton ta idia skata einai, alla auti einai i agglia..

Oso gia ton allo ton tupo, to nayaran ti na peis...

Den prokeite na katalabei, toulaxiston tou euxomai na

pernaei kala stis sxeseis tou me autes tis apopseis pou exei..

Δημοσ.

Aaa..Mias kai anafer8hke to 8ema "empeiriwn", mou fainetai oti kapou stis meres mas exoume tautisei thn empeiria me thn synexh allagh syntrofwn...

Mporw na sas diavevewsw oti mporeite-mporoume na apokthsoume apeires-yperoxes empeiries me ena kai mono atomo sto pleuro mas...

Δημοσ.

Kati pou exw pei gia plaka alla goustarisa 100% se kati feministries files mou palia sto sxoleio...

"Oi gynaikes 8eloune eley8eria kai aneksarthsia apo tous antres, ta idia dikawmata...alla ama ginei h stravh...TA GYNAIKOPAIDA prwta prwta tin pouleyoune kai afhnoun tous M@l@kes na vgaloun to fidi apo tin trypa"...

LOL...

Δημοσ.

Narayan said :

Είναι μια υποχώρηση που κάνω για την σύντροφό μου, αν είχες ποτέ σχέση θα γνώριζες πως αυτές βασίζονται στις αμοιβαίες υποχωρήσεις από τα δύο μέλη ώστε να υπάρχει αρμονία <hr /></blockquote>

Σε ορισμένα πράγματα δεν υπάρχουν παραχωρήσεις. Οι σχέσεις πρέπει να είναι από πλαστικό (δηλαδή να μπορούν να λυγίζουν και να γίνονται παραχωρήσεις και να υπάρχει ανεκτικότητα) και όχι από σίδερο (δηλαδή αδιαλλαξία). Το θέμα είναι ότι ακόμη και το πλαστικό αν το παραζορίσεις σπάει! Φυσικά αν την παραχώρηση την κάνει και εκείνη για σένα τότε πάω πάσο. Εσείς αποφασίσατε να μην οριοθετήσετε τη σχέση σας. Γιατί μόνο και μόνο η απόφαση που παίρνει κανείς να δεσμευθεί με έναν άνθρωπο είναι απόφαση που από μόνη της βάζει κάποια όρια. Τώρα αν το βλέπεις διαφορετικά.....no comments!

αλλά όχι να αντιμέτωπίζουμε τη σχέση σαν αυτή του δεσμοφύλακα-κρατουμένου, με τον πρώτο να ορίζει αυστηρώς τις ελευθερίες του δεύτερου.<hr /></blockquote>

Όπως ανέφερα και λίγο πιο πάνω μόνο και μόνο η λέξη σχέση οριοθετεί κάποια πράγματα όχι μόνο για την περίπτωση που μιλάμε (τις σχέσεις των δύο φίλων) αλλά και οπουδήποτε αυτή χρησιμοποιείται. Έτσι λοιπόν όταν αποφασίζεις να πεις ότι έχεις σχέση τότε από μόνοι τους μπαίνουν κάποιοι περιορισμοί. Και όταν αυτοί οι περιορισμοί μπαίνουν επειδή εμείς οι ίδιοι από αγάπη και μόνο τους βάζουμε, τότε δεν είναι κατάργηση της ελευθερίας μας αλλά η επέκταση της. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά έτσι είναι. Ορισμένα πράγματα είναι αυτονόητα (εκτός αν και τα δύο μέρη της σχέσης θέλουν να επαναπροσδιορίσουν τη φύση της). Έτσι λοιπόν η κοπέλα μου, μένει πιστή σε μένα (με τα ελαττώματα που έχω και τα προτερήματα τα οποία όμως προσπαθώ να διορθώνσω όχι επιδή μου το απαιτεί εκείνη αλλά για να γίνω εγώ καλύτερος και απέναντι στον εαυτό μου αλλά και από αγάπη για εκείνην) επειδή με αγαπάει και όχι επειδή αισθάνεται φυλακισμένη. Το αυτό συμβαίνει και με μένα. Και το αγαπώ δεν είναι κάτι που τελειώνει τόσο εύκολα. Δεν είναι κάτι που περνάει έτσι απλά από τη ζωή μας. Είναι πολύ πιο βαθύ από ότι νομίζουμε (πολλοί) και δεν λέγεται έτσι απλά. Τα σώματα έλκονται και αυτό είναι φυσικό αλλά αυτό δεν είναι αγάπη. Υπάρχει κάτι πολύ πιο πνευματικό στην αγάπη. Σε μια σχέση κανένας δεν παίζει το ρόλο του δεσμοφύλακα. Οι δεσμοί από μόνοι τους δημιουργούνται και υπάρχουν (και είναι πολύ δυνατοί όσο εμείς τους δυναμόνουμε με την ίδια την καλλιέργεια της σχέσεις). Είναι συναισθήματα. Αν αυτοί δεν δημιουργούνται τότε η σχέση δεν είναι σχέση αγάπης αλλά σωματική επαφή και έλξη καθαρά. Τίποτε πιο πάνω δεν δημιουργήθηκε. Είτε επειδή δεν ταιριάζουμε (λογικό και αυτό, δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους) είτε επειδή εμείς οι ίδιοι δεν θέλαμε να τους δημιουργήσουμε και δεν επενδύσαμε στη σχέση μας.

οι άνθρωποι είναι άνθρωποι και έχουν αδυναμίες και ατέλειες<hr /></blockquote>

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο στην παραπάνω άποψη. Είμαστε όλοι άνθρωποι και ως άνθρωποι ατελείς και γεμάτοι αδυναμίες. Έχουμε όμως τη δυνατότητα αυτές τις αδυναμίες να τις γνωρίσουμε όπως να ξέρουμε και τις ατέλειές μας. Έτσι λοιπόν έχουμε τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε το τέλειο και να μειώσουμε στο ελάχιστο τις αδυναμίες μας επειδή ακριβώς ξέρουμε και γνωρίζουμε ποιες είναι. Έχουμε μυαλό και σκέψη και κρίση και δεν είμαστε ζώα. Έχουμε συνείδηση και αισθήματα. Με όλα αυτά τα όπλα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Έχουμε τους άλλους ανθρώπους που μπορούν να μας στηρίξουν και να μας ενισχύσουν αν χρειαστεί στον πόλεμο των αδυναμιών μας και στην προσπάθεια τελειοποίησής μας. Έχουμε τον Θεό (για όσους πιστεύουν σε αυτόν, όσοι δεν πιστεύουν ας μη λάβουν υπόψη τους αυτή την πρόταση) να ενισχύσει την απόφασή μας και με τη βοήθειά Του να καταφέρουμε κάτι.

Έτσι λοιπόν αν συνεχίζουμε να έχουμε τις ίδιες αδυναμίες και ελαττώματα και τις ίδιες ατέλειες που ξέρουμε ότι έχουμε αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε επειδή δεν προσπαθούμε αρκετά να τα καταπολεμήσουμε όλα αυτά είτε επειδή μας αρέσει ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να τα καταπολεμήσουμε.. Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει το βάρος της επιλογής του...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote W.A.Mozart_(jr.):</font><hr>Σε ορισμένα πράγματα δεν υπάρχουν παραχωρήσεις. Οι σχέσεις πρέπει να είναι από πλαστικό (δηλαδή να μπορούν να λυγίζουν και να γίνονται παραχωρήσεις και να υπάρχει ανεκτικότητα) και όχι από σίδερο (δηλαδή αδιαλλαξία). Το θέμα είναι ότι ακόμη και το πλαστικό αν το παραζορίσεις σπάει! Φυσικά αν την παραχώρηση την κάνει και εκείνη για σένα τότε πάω πάσο. Εσείς αποφασίσατε να μην οριοθετήσετε τη σχέση σας. Γιατί μόνο και μόνο η απόφαση που παίρνει κανείς να δεσμευθεί με έναν άνθρωπο είναι απόφαση που από μόνη της βάζει κάποια όρια. Τώρα αν το βλέπεις διαφορετικά.....no comments!<hr /></blockquote>

Κοίτα μπορεί να μην το γράφω, αλλά όταν κάνω αυτήν την παραχώρηση στη σχέση κατά βάθος θα ήθελα να κάνει και η κοπέλα το ίδιο για μένα. Όχι επειδή θα χρειαστεί ποτέ να υπάρξω άπιστος, αλλά επειδή μια τέτοια χειρονομία θα έδειχνε καλή θέληση και από την πλευρά της κοπέλας για τον αλληλοσεβασμό ανάμεσα στους δυό μας. Ξέρεις τι εννοώ, σαν τις μικρές υποχωρήσεις που γίνονται και από τις δύο πλευρές σε μια υγειή σχέση, π.χ. όταν ο ένας θέλει να βγούνε για σινεμά ενώ ο άλλος θέλει να κάτσουνε σπίτι και να δουν ταινία και τελικά κάποιος υποχωρεί, ή όταν ο ένας ακούει ένα είδος μουσικής που ο άλλος δεν αντέχει, όμως το ανέχεται επειδή θα ήταν μικροπρέπεια να παραπονεθεί. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί ο καθένας μας να εκλάβει το σεξ με την ίδια ελαφρότητα όπως τις παραπάνω περιπτώσεις.

Δημοσ.

Den mporoun oloi. Ego toulaxiston de mporw giati theorw to sex kati parapanw apo somatiki epafi. Einai kati pou kano me tin kopela mou kai mas aresei, pername kala, erxomaste pio konta ktl. Otan kaneis apistia simainei oti den pernas kala me ton allo kai de sou aresei to na to kaneis mazi tou. Entaxei de tha me peiraze na mou to elege ayto katamoutra i kopela mou kai na kaname kati gi'ayto i stin teliki na xorizame alla otan paei me kapoion allo piso ap'tin plati mou akoma kai an mou to pei meta niothw prodomenos apo ayti tin elipsi eilikrinias. Kai i eilikrinia einai basi mias ygeious sxesis. Mi mou peis: ma irthe kai mou eipe ti ekane ara itan eilikrinis. Den itan, allios tha sto elege prin to kanei.Akoma kai an den to eixe prosxediasei, afou to ekane simainei oti kati tin enoxlouse i enallaktika oti einai tsoularia kai den axizei na syzitame gia tetoies periptoseis. An tin enoxlouse kati sti sxesi tha mporouse na brei diexodo me ton syzitisei mazi sou kai oxi na se apatisei. Fisika ayta isxyoun kai antistrofa...

Δημοσ.

Φίλε BrwmogazoS

Δεν απάντησα δυο μέρες τώρα στο post σου για δυο λόγους.

Ο πρώτος είναι καθαρά υποκειμενικός και εξηγούμαι.

Τα γρίκλις. Νοιώθω επιεικώς αποστροφή για αυτό το είδος «γραφής» καθώς μου είναι πολύ δύσκολα στην ανάγνωση. Τόσο δύσκολο που μερικές φορές τα προσπερνώ δίχως καν να τα διαβάσω.

O δεύτερος λόγος ήταν της «αναμονής».

Περίμενα αν κανείς θα ακολουθήσει την προτροπή σου όταν καλούσες εμμέσως τους φίλους άυπνους να πάρουν θέση λέγοντας για τον υποφαινόμενο «Mhpws stin oikogeneia sou h Mhtera sou einai to Panw Xeri?Den kserw...poly fiministh?(8igmeno)se kovw(ektos kai an mono se emena exeis perasei afthn thn entypwsh kai eimai entelws la8os...perimenw kai to input allwn insomniac safto) και θα εξέφραζε άποψη περί της αφεντιάς μου.

Κατά την άποψή μου, επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ μπορούμε να στοιχειοθετούμε κανόνες βασιζόμενοι σε προσωπικές εμπειρίες και να τις υιοθετούμε καθολικά, αφού οι εμπειρίες άλλων υποκειμένων από εμάς, μπορεί να καταλήγουν σε διαφορικά συμπεράσματα από τα δικά μας.

Η ανθρώπινη συμπεριφορά μπορεί να διαφοροποιείται από το ένα φύλο στο άλλο, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να πει με ασφάλεια ότι η αγάπη, η πίστη, η ειλικρίνεια, τα ντόμπρα λόγια, είναι αποκλειστικά και μόνο, προσόν του ενός ή του άλλου φύλου.

Ξέρεις τι λένε οι γυναίκες για την αντρική απιστία;

Δεν με πειράζει που μίλησες για την μητέρα μου με έρπουσα απαξίωση (Mhpws stin oikogeneia sou h Mhtera sou einai to Panw Xeri;), ούτε που με «κόβεις» για φεμινιστή (δεν ξέρω αν ΚΑΙ αυτό αποτελεί μομφή από μέρους σου.)

Και δεν με πειράζει γιατί είσαι μόνο 21 χρονών.

Όταν περάσουν άλλα τόσα χρόνια ίσως καταλάβεις ότι οι προσωπικές εμπειρίες ή εμπειρίες φίλων δεν δίνουν ασφαλή τσιτάτα περί της ψυχοσύνθεσης των ανδρών ή των γυναικών.

Στα 21 μου κι εγώ περίπου τα ίδια έλεγα, επειδή τα κορίτσια που μου άρεσαν και επιθυμούσα μπορεί να «γούσταραν» το μισά αγόρια της τάξης μου, αλλά εγώ ως εκ θαύματος...βρισκόμουν στα άλλα μισά αγόρια...

Ή επειδή η πρώην «κοπέλα» μου, τελικά με «άφηνε» για τον πέντε χρόνια μεγαλύτερό μου, που ως εκ θαύματος πάλι, είχε αυτοκίνητο, δουλειά και εξοχικό με τζάκι στην Σαλαμίνα...

Ή επειδή μετά το γυμνάσιο (λύκεια δεν υπήρχαν τότε) είχαν «δει» πολλά τα μάτια μου στο μπαρ που δούλευα περιστασιακά.

Υ.Γ1 Δεν είναι ανάγκη να ξέρουμε προσωπικά κάποιον ώστε να εκφράσουμε έστω και με «yfaki» όπως λες άποψη και κριτική σ αυτά που γράφει. Μας αρκεί το κείμενό του.

Αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω μιας και έχεις (εσύ ή οι φίλοι σου) τις κατάλληλες και επαρκείς εμπειρίες, ποια είναι τα «laika pleon pragmata» και οι «diaxronikes ekfraseis» που «den vghkane apo to tipota»];

Υ.Γ2 Για να ικανοποιήσω την περιέργειά σου, τα λεγόμενά μου, ΔΕΝ πηγάζουν από τις πολλές προσωπικές μου εμπειρίες καθώς στερούμαι πολλαπλών εμπειριών.

Αλλά μήπως για να μιλήσω για τον καρκίνο στον προστάτη, πρέπει να βιώνω την επάρατο ασθένεια;

Εξίσου φιλικά

Ηλίας

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...