tpelek Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ας υποθέσουμε ότι έχω έναν φάκελο με 5000 αρχεία Υπάρχει εύκολος τρόπος να δημιουργώ zip ή rar αρχεία για κάθε 1000 αρχεία ή για κάθε 50mb από αρχεία , αλλά να αρχεία zip η rar να είναι ανεξάρτητα όχι όπως στο winrar , όταν κάνεις split το rar σε αρχεία στο μέγεθος που θες αλλά δεν το θέλω αυτό γιατί πρέπει να έχεις μετά όλα τα αρχεία μαζί για να πάρεις όλα τα αρχεία.
kinq1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω αν αυτό είναι που θες, αλλά στο winrar, στο παράθυρο με τις επιλογές συμπίεσης, στο tab "Αρχεία" έχει την επιλογή "Κάθε αρχείο να συμπιεστεί σε ξεχωριστό αρχείο συμπίεσης". Αυτό σου βγάζει τόσα .rar αρχεία, όσα είναι και τα προς συμπίεση αρχεία. Κάθε αρχείο .rar περιέχει ένα ξεχωριστό αρχείο από αυτά που έβαλες να συμπιεστούν. δηλ. από τα αρχεία file1.ext, file2.ext, file3.ext... filen.ext θα δημιουργηθούν τα αρχεία file1.rar, file2.rar, file3.rar... filen.rar που το καθένα θα περιέχει ένα ξεχωριστό αρχείο.
tpelek Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Όχι δεν θέλω κάτι τέτοιο γιατί έτσι θα δημιουργήσω 5000 αρχεία rar , αυτό που θέλω είναι να φτιάξω 5 αρχεία zip ή rar που να έχουν μέσα 1000 για παράδειγμα αρχεία το καθένα, αλλά κάποιος εύκολα γιατί να κάθομαι να επιλέγω κάθε φορά 1000 αρχεία να τα κάνω συμπίεση και μετά τα επόμενα 1000 κτλ, είναι πολύ χρονοβόρο.
random Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 κατι που βρήκα στα γρήγορα, ελπίζω να μπορεις να το συνεχίσεις το παρακάτω script σε γλώσσα vbscript (νομιζω δουλεύει στα win χωρις καποια προσθηκη), μεταφέρει απο ενα φακελο ΤΕΣΤ1 τα πρωτα 1.000 αρχεία, σε ενα αλλο φακελο ΤΕΣΤ2 > on error resume next dim fso:set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject") dim f1,f2, folder1,folder2,count,file folder1 = "c:\test\" folder2 = "c:\test2\" set f1 = fso.GetFolder(folder1) count = f1.Files.count if count > 1000 then count = 1000 end if for each file in f1.files if count > 0 then file.move folder2 end if count = count -1 next δεν το έγραψα εγώ, το βρηκα εδώ http://dev.thatsit.net.au/samples/wsh/thatsit/fso/copyfiles.aspx θελει μια προσθηκη, ωστε μετα απο καθε μεταφορά, να εκτελει μια εντολή σαν την παρακάτω μεσα στο φάκελο ΤΕΣΤ2 πχ. WINRAR A -DF c:\test3\archive1.rar c:\test2\*.* (συμπιεζει οτι εχει ο τεστ2 -δηλαδη τα 1000- και τα σβηνει) και να μπει σε μια λούπα, ωστε να επαναλαμβανεται η διαδικασία, όσο υπάρχουν ακόμα αρχεια στον Τεστ1. http://dev.thatsit.net.au/index.aspx
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Αν έχεις τα αρχεία χωρισμένα σε φακέλους και επιλέξεις Files->Put each file to seperate archive, τότε θα σου κάνει τόσα rars όσα και οι φάκελοι. Νομίζω είναι η πιο απλή λύση
tpelek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 @random Ευχαριστώ πολύ , θα το δοκιμάσω και θα σας πω το αποτέλεσμα. Αν τα βάλει σε φακέλους μπορεί μετά να γίνει εύκολα ο κάθε φάκελος rar όπως λέει ο micos000. Ευχριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.