lakosta Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα σας και Χρονια πολλα σε ολους! Οταν ειμαι σε καποια θεση μεσα στα εγγραφα μου(πχ τα εγγραφα μου/downloads/compressed...) και αρχιζω να κανω μετανομασια καποια αρχεια-φακελους τοτε ξαφνικα μου πεταει το μηνυμα : Η εφαρμογη Explorer.EXE αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να τερματισει η λειτουργια της.Ζητουμε σηγνωμη για την αναστατωση. και συνεχιζει λεγοντας πως αν θελω μπορω να αναφερω αυτο το προβλημα στην Microsoft για να λυση το προβλημα μπλα μπλα μπλα.(Εχω πατησει πολλες φορες Αποστολη αναφορας σφαλματος αλλα τιποτα δεν εχει γινει) Παντως μετα απο εκει τερματιζεται η εφαρμογη Explorer.EXE και κλεινουν οτι φακελους εχω εκεινη την ωρα ανοιχτους... Θελω επισης να σας πω πως αυτο το μηνυμα μου το πεταει παρα πολυ συχνα σε περιπτωση να μου εχει σπασει τα νευρα Ισως δηλαδη μετα απο 4-5 μετανομασιες αρχειων να το εμφανιζει!!! Εχω μεγαλη ζημια? Υ.γ Σορρυ αν επρεπε να το γραψω σε αλλο σεσιον του φορουμ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Το προβλημα εμφανιζεται σε συγκεκριμο φακελο και μονο οταν κανεις μετονομασια αρχειων μεσα σ αυτο το φακελο?Οταν κανεις μετονομασια σε συγκεκριμενο τυπο αρχειων ή γενικα σε ολα?
lakosta Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μεσα στα compressed εχω διαφορους φακελους με αρχεια βιντεο... Ειτε κανω μετανομασια καποιον φακελο εκει μεσα ειτε παω να μετανομασω τα αρχεια βιντεο μου το εμφανιζει... Δεν εχω δοκιμασει αν το κανει και σε αλλη διαδρομη μεσα στα εγγραφα μου
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 .Δεν εχω δοκιμασει αν το κανει και σε αλλη διαδρομη μεσα στα εγγραφα μου Δοκιμασε και αλλου. Αν κανεις απλα δεξι κλικ πανω τους,δημιουργει προβλημα?Αν επιλεξεις κατι αλλο εκτος απο μετονομασια,πχ αποκοπη ή ανοιγμα ειναι ολα οκ? Εχεις καποιο addon στο δεξι κλικ του explorer μηπως?
lakosta Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αλλαξα διαδρομη δημιουργοντας εναν καινουριο φακελο μεσα στα εγγραφα μου και εβαλα εκει μεσα οτι ειχα στο compressed.... Μετα απο 3-4 μετανομασιες αρχειων το εκανε παλι! Μετανομια κανω ειτε με δεξι κλικ ειτε με δευτερο αργο αριστερο κλικ πανω στο αρχειο αλλα και στις 2 περιπτωσεις το κανει.Το κανει επισης και αμα παω να κανω καποια αποκοπη ή αντιγραφη αρχειου.Ισως δηλαδη η μετανομασια να μην ειναι το προβλημα. Με το addon εννοεις τι μου εμφανιζει οταν παταω δεξι? Ανοιγμα Εξερευνηση Αναζητηση... Add to Winamp's bookmark list Enqueue in Winamp Play in winapm --------------------------------------- κοινη χρηση και ασφαλεια Add to archive... Add to "(ονομα φακελου).rar" Compressed add email Compressed to "(ονομα φακελου).rar" and email ---------------------------------------------- Scan for virus(με το εικονιδιο του αντιβιρους που εχω) ----------------------------------------------- Αποστολη προς(βελακι) Αποκοπη Αντιγραφη Δημιουργια συντομευσης Διαγραφη Μετανομασια Ιδιοτητες Αυτα ειναι οσα μου εμφανιζουν αν κανω δεξι κλικ σε εναν φακελο...
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ηλπιζα πως θα χεις καποια επιλογη στο context menu που θα ειναι η αιτια του προβληματος,αλλα απ οτι βλεπω εχεις ελαχιστα. Κανε τον κοπο να απενεργοποιησεις και αυτες του winamp,αν και σε μενα δεν προκαλουν καποιο προβλημα.Δοκιμασε γενικα να απενεργοποιησεις οτι μπορεις απο το δεξι κλικ.Στα sevenforum υπαρχει ενα topic 24 σελιδων για το θεμα,χωρις στανταρτ λυση. http://www.sevenforums.com/crashes-debugging/34826-right-click-desktop-causing-explorer-exe-crash.html Γενικα μιλαμε για video αρχεια ε?Σε οτιδηποτε αλλο πας να κανει δεξι κλικ ειναι οκ?
lakosta Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Φιλε Gi0 πρωτα απολα σε ευχαριστω που προσπαθεις να βρεις τι φτεει... Το λινκ που μου εδωσες λεει στην αρχη για Windows7 Εγω εχω XP αξιζει να το ριξω καμια ματια ή μηπως δεν θα ειναι για μενα? Και κατι τελευταιο... Αυτα τα winamp απο το δεξι κλικ πως μπορω να τα βγαλω?
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Κατα λαθος το πηρα σαν δεδομενο πως εχεις 7.Οπως και να χει μια απτα ιδια ειναι πανω κατω το προβλημα. Στο winamp-->preferences-->general preferences-->filetypes-->shell options.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.