loudovikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Για να επιλεξω UPS πρεπει να ειναι τα ιδια Watts και παραπανω απο το τροφοδοτικο?
lkastritis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 συνηθως δεν παει με τα βατ αλλα με va δλδ. ασ πουμε εγω εχω 550w και εχω 1000 va ups πρεπει να εχεις παραπανω βατ απο το τροφοδοτικο... και οχι πιο κατω... και καλο ειναι να μην παρεισ και ισο με το τροφοδοτικο σου, γιατι θα συνδεσεις και την οθονη που ειναι και αυτη καπια βατ
loudovikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδη παω για πανω απο 650W. Ακομα ομως και αν δεν χρησιμοποιουνται? Πριν που ειχα 350W τροφοδοτικο και τωρα 650W,μονο εναν δισκο παραπανω εχω προσθεσει.
l3ft3r1s Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ναι δεν θα χρησιμοποιούνται όλα, αλλά καλό είναι να έχεις λίγο παραπάνω, γιατί αφενός θα συνδέσεις κι άλλα περιφερειακά, αφετέρου θες να σου δώσει λίγο χρόνο παραπάνω σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος. Πιστεύω για τους περισσότερους normal deskot PCs (όχι high-end pcs για power users) ένα ups 700-1000VA είναι οκ. Αν θες όμως μπορείς να μας πεις τη σύνθεση του PC σου.
loudovikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ok, το pc δεν ειναι καινουριο,σιγουρα θα γινουν αλλαγες και θα προσθεθουν και αλλα περιφεριακα. Σε σχεση τωρα με τα UPS τι διαφορα εχουν "stand by"με τα "line interactive" ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.