vagelas13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καλησπερα εχω ενα presario 2100 compaq HP ειναι της κορης μου ξερω ειναι παλιο απλα ειχα ενα σκληρο απο το αλλο λαπτοπ και θελησα να τον βαλω σαυτο αλλα οταν παω να κανω φορματ μου βγαζει μαυρη οθωνη .Δευτερο προβλημα τωρα πηρα μια μνημη σαν αυτη που εχει δηλαδη DDR kingston 512 η δικια του ειναι infinion 256 DDR οταν την εβαλα δεν την αναγνωριζε πηγα την αλαξα νομιζοντας πως ειναι χαλασμενη αλλα παλι τιποτε τωρα τις εχω μεσα και τις 2 και κανω φορματ να δω στο τελος θα τη δει(φορματ θα εκανα ετσι κι αλλιως) καμια λυση? Γ*******τομου εκλισε αποτομα μολις τελειωσε τη διαμορφωση
caution Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δεν σε ρωτάω αν προσπαθείς με την μπαταρία... στο install του win τι σφάλμα βγάζει; Απλά σβήνει; To νιώθεις να ζεσταίνεται υπερβολικά;
washcloud Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μία απ' τις περιπτώσεις για τo RAM module, είναι η μητρική να μην έχει δυνατότητα αναγνώρισης πέραν των 256MB ανά module. Tσεκάρεις το manual της (αν όχι σε βιβλιαράκι, φαντάζομαι το βρίσκεις online) και βγάζεις συμπέρασμα. Για το "φορμάτ", τα λες "μπερδεμένα", κι απλά αναρωτιέμαι μήπως μετά την αντιγραφή στον σκληρό δίσκο, των (προσωρινών) αρχείων εγκατάστασης των Windows, για να γίνει η εγκατάσταση (αν φτάνεις σε αυτό το σημείο), "κολλάει" το μηχάνημα και απλά θέλει restart με το power-on κουμπί, βγάλσιμο το δισκάκι των windows, αναμονή για να ξεκινήσει η εγκατάσταση χωρίς αυτό, και όταν το ζητήσει το ξαναβάζεις.......
vagelas13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Την στιγμη που τελειωσε η διαμορφωση του δισκου και πριν αρχισει η εγκατασταση εκλεισε σαν να κοπηκε το ρευμα ενοητε οτι το ειχα στη μπριζα με τη μπαταρια μεσα το απογευμα θα προσπαθησω ξανα και θα σας πω τι εγινε, αλλα γιατι με τον αλλο δισκο μια φορα εφτασε στην εγκατασταση μετα απο 5-6 προσπαθειες και πανοτε δεν προχωραγε εμεινε με μαυρη οθονη αν καποιος ξερει να τα κανω ολα απ την αρχη και ναι το καταλαβα να ζεσταίνεται λιγο παραπανω γιτι ο ανεμηστηρας δουλευει στο φουλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.