Sapounos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω ηχεία για τον υπολογιστή μου και έχω καταλήξει ανάμεσα σε 2 μοντέλα αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Αν δείτε τα λινκ από κάτω μερικοί πιστεύω ότι δεν θα είχατε κανένα δείλημα. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502000 και http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=920923&ext=skroutz Τα πάνω είναι πιο φτηνά έχουν καλή ισχύ είναι και 7.1 αλλά από ποιότητα και ανθεκτικότητα δεν ξέρω τι γίνεται. Για τα κάτω η ισχύς φτάνει και περισσεύει και είμαι σίγουρος για την ποιότητα τους γιατί τα έχω ακούσει αλλά είναι πανάκριβα και είναι 5.1.. Βέβαια σε αυτά τείνω πιο πολύ κ δεν με νοιάζουν τόσο τα λεφτά αλλά θα το σκεφτώ πολύ ακόμα εκτός κ αν με διευκολίνετε και μου πείτε και την δική σας γνώμη. Εγώ τα θέλω για ταινίες και παιχίδια αλλά είμαι ακόμα αναποφάσιστος. Υπάρχουν διαφορές στα 7.1 και στα 5.1?? Εννοώ ότι τα 2 επιπλέον ηχεία κάνουν σημαντική διαφορά ώστε να επιλέξω αυτά?? Θα τα καλαβαίνω??
elise Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 και τα δυο δεν θα βγαζουν μουσικη και σπουδαιο ηχο... φασαρια θα βγαζουν...
IMAndreas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τα z-5500 δαγκωτό αν όμως έχεις κάπως κατάλληλο χώρο για να τα βάζεις και σε surround διάταξη.....τώρα τα 7.1 είναι απλά άλλα 2 ηχεία αλλά εξαρτάται και το μέγεθος του χώρου σου... Πάντως εγώ σε innovator ηχεία δεν θα πήγαινα....
stm00192 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 και τα δυο δεν θα βγαζουν μουσικη και σπουδαιο ηχο... φασαρια θα βγαζουν... Τωρα αυτο το συμπερασμα από που βγαινει μονο ένας θεος ξερει!!!! +`1 για Ζ-5500... τα έχω και είναι κορυφαία από κάθε άποψη... οτι πιο τοπ υπάρχει αυτή την στιγμη για υπολογιστή! Tα innovator δεν τα έχω ακούσει και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά το όνομα Innovator δεν το εμπιστέυομαι καθόλου.... 5.1 με 7.1 είναι ελάχιστη η διαφορά έως μηδαμινή άσε που τα 7.1 είναι πολύ πιο δύσκολο και να έχεις το κατάλληλο χώρο να τα στήσεις αλλά και να τα στήσεις σωστά!
IMAndreas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Σωστός και άλλο ένα που δεν είπα..... αν ο χώρος σου δεν σου επιτρέπει να διατάξεις όμορφα τα ηχεία γύρω σου τότε πας σε 2.1 που είναι και αυτά μια χαρά το μόνο που τους λείπει είναι το surround αλλά σε σύγχρονα πλέον ηχεία υπάρχουν διάφορα σαν virtual surround που βοηθάνε κάπως...
JIMBOAthens Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και αν πας σε 2.1 τα Logitech Ζ-2300 είναι σχεδόν μονόδρομος...
Sapounos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Γι' αυτό δεν ήξερα τι να κάνω. Γιατί δεν εμπιστευόμουν Innovator. Εντάξει τώρα είμαι πεπεισμένος θα παραγγείλω τα Logitech. Ευχαριστώ παιδιά!
elise Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τωρα αυτο το συμπερασμα από που βγαινει μονο ένας θεος ξερει!!!! +`1 για Ζ-5500... τα έχω και είναι κορυφαία από κάθε άποψη... οτι πιο τοπ υπάρχει αυτή την στιγμη για υπολογιστή! τι θα πει αυτο το συμπερασμα απο που βγαινει???? απαγορευεται να εχω αποψη??? και σε ποιο σημειο ειναι κορυφαια απο καθε αποψη??? μονο και μονο επειδη ειναι δυνατα?? ουαου??? αν θες να παιζεις παιχνιδια και να γινετε κολαση μεσα στο δωματιο , ΝΑΙ ειναι κορυφαια μιας και στο παιχνιδι δεν σε ενδιαφερει η ποιοτητα... αλλα για οτιδηποτε αλλο...... κουκουρουκου
hackerW32 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Total output 1010 Watt RMS rms = αληθινά watt
elise Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 τα ειχα φιλε μου και τα ξερω απο πρωτο χερι... δεν τα αντεξα ομως και τα πουλησα μεσα σε 2 μηνες...
FaRMaKhs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 1010RMS x0ax0xa0x0a ελα παιδια σταματηστε ουτε με 2 τελικα μονομπλοκ meridian δεν βγαινουν τοσα στραγαλια τα καναμε τα watts Wiki-T
moldovan20 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 τα ειχα φιλε μου και τα ξερω απο πρωτο χερι... δεν τα αντεξα ομως και τα πουλησα μεσα σε 2 μηνες... Είσαι ο μοναδικός που έχω δει να λέει οτι δεν ειναι ικανοποιημένος με τα z-5500 @Topic Starter , μη συγκρίνεις την π####α με τη βούρτσα . Αν τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα και έχεις και το χώρο να τα ευχαριστηθείς πάρε τα z-5500 1010RMS x0ax0xa0x0a ελα παιδια σταματηστε ουτε με 2 τελικα μονομπλοκ meridian δεν βγαινουν τοσαστραγαλια τα καναμε τα watts 500 είναι .
FaRMaKhs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 moldo και τα 500 που λες εχουν αρκετη διαφορα με τα πραγματικα Watt που αποδιδουν τα ηχεια και ακους εσυ ως ακροατης Oσο για τα Z-5500 το εχω πει παμπολες φορες για ενα allaround συστημα pc ειναι αστερια αλλα μην περιμενετε να ακουτε μουσικη απο δαυτα καθε πραγμα στη δουλεια του
tarantules Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν.Τα 1000 watt των Z5500 ΔΕΝ είναι RMS αλλά PMPO. Αλλά ακόμα και έτσι είναι αρκετά ποιοτικά για τα λεφτά που δίνεις. Είναι best value for money και ΟΧΙ οτι καλύτερο για να ακούς μουσική. Αλλά για pc speaker (γιατί σε αυτή την κατηγορία κατατάσσεται) , ΝΑΙ είναι ΟΤΙ καλύτερο μπορεί να βρει κάποιος και μάλιστα σε τόσο χαμηλή τιμή. Αντίστοιχων δυνατοτήτων μηχάνημα βρίσκεις σε κανονικά home cinema των 1000+ ευρώ. Εαν θες να ακούς και ποιοτική μουσική ε τράβα πάρε ξεχωριστό ενισχυτή με ξεχωριστά ηχεία αλλά θα τα σκάσεις...Μην μπερδεύουμε τη μια κατηγορία με την άλλη.Εγώ για 230 ευρώ που έδωσα και για αυτό που ακούω είμαι υπερευχαριστημένος.Με τα ίδια λεφτά ούτε ποιοτικό ραδιοφωνάκι χερός δεν παίρνεις...
stelios_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ας πω και εγω την γνωμη μου .. τα ζ-5500 ειναι απο τα καλυτερα pc-speaker (αν οχι το καλυτερο) .. η αποδοση τους μπορει να ειναι 500 watt( συμφωνα με τα μαθηματικα) αλλα στην ακροαση τους δεν φενονται τοσα . ολοι λενε πως εχουν προβλημα με της υψηλες συχνοτητες και θεωρουν το συστημα μια αποτυχια... εδω για ακομα μια φορα αποδικνιει οτι ειναι συστημα για υπολογιστη διοτι χρησιμοποιοντας τον ισοσταθμηστη της καρτας ηχου μπορεις να φτιαξεις εναν υπεροχο ηχο τωρα αν εσυ το θες για συνδεσμολογια με τηλεοραση η κατι αλλο .. εκει παλι πρεπει να παιξεις με τον ισοσταθμιστη της τηλεορασης σου ( οι καινουργιες εχουν ολες) . ας μην ξεχναμε οτι ολα τα home cinema εχουν δικο τους ισοσταθμηστη για να εχουν οσο καλυτερο ηχο γινεται. εξαλου μεσα στην τιμη των ( 250-300) που εχουν ξεχνανε ολοι οτι πληρωνουν και τους αποκοδηκοποιητες που εχει μεσα το μηχανιμα . οποτε και απο μενα τα logitech σου προτεινω.. οσο για τα αλλα που εδειξες ( innovator) καπως ετσι νομιζω... δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλα διοτι απλα δεν ξερω την μαρκα.. παντως επιδη εχω ακουσει πολλες μαρκες απο ηχεια .. οσες μαρκες δεν ηταν επωνυμες δεν ειχαν καθολου καλο ηχο ... to subwoofer παραμορφωνουν τρομερα .. ενω τα περιφεριακα ηχεια ειχαν τοσο ψηλο ηχο που καταντουσαν ενοχλητηκα.. ΠΡΟΣΟΧΗ : τα LOGITECH Z-5500 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ .. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.