ChocoBanana Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Στην 32 ιντσών LG τηλεόραση μου (την οποία χρησιμοποιώ και σαν οθόνη για τον υπολογιστή) έχει καεί ένα pixel. Κάλεσα στη Saturn απ όπου αγόρασα την τηλεόραση και μου παν πως δεν υπάρχει εγγύηση για ένα μόνο pixel. Ξέρουμε αν ισχύει κατ αρχήν αυτό και αν ναι μπορώ να επισκευάσω με δικά μου έξοδα την τηλεόραση ή η μόνη λύση για καμμένα pixel είναι η αντικατάσταση, η οποία θα με φαληρίσει?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Φαίνεται τόσο πολύ ένα καμένο Pixel σε 32" οθόνη την οποία παρακολουθεις και από μια απόσταση 2 έως 4 μέτρων για παράδειγμα ; ;
ChocoBanana Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τόσο πολύ δε φαίνεται, αλλά εγώ που ξέρω που είναι το βλέπω συνέχεια και εκνευρίζομαι. Πες μου πως είσαι και Αστέρας Εξαρχείων..
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Αντε και το πας να σου αλλάξουν panel, το οποιο καταλαβαίνεις οτι θα παει ακριβα. Πως θα ξερεις οτι το καινούργιο panel δεν θα έχει καμένα Pixel ή δεν θα σου εμφανίσει αργοτερα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.