atsaloux Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με Crystal Reports σε VB .NET. Έχω κάποιο SQL ερώτημα το οποίο επιστρέφει αποτελέσματα της μορφής: Επώνυμο| Όνομα | Πατρώνυμο| Διεύθυνση | Τηλέφωνο | Email --------------------------------------------------------------------------- Παπαδόπουλος|Ιωάννης|Κώστας|Δρόμος 1| Τηλέφωνο 1| email 1 Παπαδόπουλος|Ιωάννης|Κώστας|Δρόμος 2| Τηλέφωνο 2| email 2 Παπαδόπουλος|Ιωάννης|Κώστας|Δρόμος 3| Τηλέφωνο 3| email 3 Παπαδόπουλος|Ιωάννης|Κώστας|Δρόμος 4| Τηλέφωνο 4| email 4 Ιωαννίδης|Κώστας|Γιάννης|Δρόμος 5|Τηλέφωνο 5|email 5 Ιωαννίδης|Κώστας|Γιάννης|Δρόμος 6|Τηλέφωνο 6|email 6 Ιωαννίδης|Κώστας|Γιάννης|Δρόμος 7|Τηλέφωνο 7|email 7 Αυτό που θέλω είναι να ομαδοποιήσω τα δεδομένα στο Report δηλαδή να το report να τα εμφανίζει με την εξής μορφή: Παπαδόπουλος Ιωάννης Κώστας Δρόμος 1 | Τηλέφωνο 1 | email1 Δρόμος 2 | Τηλέφωνο 2 | email2 Δρόμος 3 | Τηλέφωνο 3 | email3 Δρόμος 4 | Τηλέφωνο 4 | email4 Ιωαννίδης Κώστας Γιάννης Δρόμος 5 | Τηλέφωνο 5 | email5 Δρόμος 6 | Τηλέφωνο 6 | email6 Δρόμος 7 | Τηλέφωνο 7 | email7 δηλαδή τα δεδομένα που επαναλαμβάνονται να εμφανίζονται μόνο μία φορά ως "header" του αντίστοιχου section. Αν το φαντάζομαι σωστά θα χρειαστούν 2 sections όπου στο 1ο θα υπάρχουν τα στοιχεία που δε θέλω να επαναλαμβάνονται και στο 2ο αυτά που επαναλαμβάνονται αλλά δε μπορώ να βρώ προς το παρόν πως ορίζεται κάτι τέτοιο. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.