RDreamer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας,λοιπον έγινε το εξής.Οκ,βγάζω πάντα κάρτα μειωμένη κλπ,αλλα δεν έβγαλα κάρτα τον Ιανουάριο...και έτυχε να με πιασει ελεγκτης στο Μετρο με διπλοχτυπημένο εισιτήριο λόγω απροσεξίας. Μου έκοψε πρόστιμο,αλλα οκ επειδή κατάλαβε οτι έγινε κατα λάθος μου είπε οτι έχω το δικαίωμα να κάνω αίτηση για διαγραφη του προστίμου την οποία και έκανα κουτσά στραβά με τα απαραίτητα αποδεικτικα... Οκ βασικά νόμιζα οτι ήταν υπόθεση της στιγμης και οτι θα μάθαινα το αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή...αλλα εκει μου είπαν ότι 8α έρθει γράμμα σε 1-1μισι μηνα... Ομως!το χαρτάκι που μου δώσανε λέει οτι σε 20 μέρες αν δεν πληρώσω πάει στην πρώτη κατοικία και 10πλασιάζεται... ξέρει κανείς τι παίζει σε αυτή την περίπτωση?Δλδ εκεί που ρώτησα σαν να μου παν οκ δε πληρώνω αλλά δεν πολυασχολήθηκαν και δεν έδειναν καν σημασία στο τι έλεγα γενικά. Μήπως να πάω να το πληρώσω καλυτερα το 30ρι όσο είναι καιρός?Η να περιμενω την απάντηση?Δε θέλω να δω κανα 600ρι απο εκεί που δεν το περιμένω... Ευχαριστώ!
Rubin074 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Η πιο σίγουρη λύση: πάρ'τους τηλέφωνο. Εμένα μια φορά είχε γίνει κάτι παρόμοιο (είχα ξεχάσει να βγάλω κάρτα για τον νέο μήνα) αλλά ο ελεγκτής είδε τις κάρτες των προηγούμενων μηνών στο πορτοφόλι μου και μου 'γραψε οικειοθελώς ότι την είχα ξεχάσει και έτσι, βγάζοντας κάρτα εκείνη τη μέρα, την έδειξα στα κεντρικά στο Σύνταγμα και δεν πήρα καν προστιμό. Να 'ναι καλά ο χριστιανός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.