Προς το περιεχόμενο

προβλημα με μπλε οθονη

borba

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδες

εδω και καιρο μου κανει νερα το πι σι

εκει που ειμαι μεσα και ενω κανονικα μποταρει ξαφνιακα σε ανοιποψιαστο χρονο μου βγαζει μπλε οθονη

εσβησα ξαναεγκατεστησα ντριβερς εκανα μεμ τεστ με τα windows 7 , το προγραματακι μου λεει οτι κρασαρει ενα αρχειο το βαζω και αυτο αλλα τιποτα . με πεταει σηνεχεια απο τους browsers καθε λιγο και λιγακι.και αποφασιζω να κανω φορματ .και μετα απο αποτυχημενες προσπαθειες αφου δεν φωρτονοταν τα αρχεια και φτου απο την αρχη σε καποια στιγμη κατα την διαρκεια του φορματ πεταει παλι μπλε οθονη. τελικα με χιλια ζορια εκανα φορματ αλλα και παλι τα ιδια με πεταει παλι εξω απο τους βrowsers και μπλε οθονη και παλι.μαλον ειναι προβλημα hardware αλλα τι ειναι?

μεμ τεστ εκανα και δεν βρηκε τιποτα οπως ειπα .λετε δισκος?

κανενα πληκτρολογιο?

ποντικι?

τι μπορει να ειναι ρε παιδια?

:cry:

• Moderators
Δημοσ.
μαλον ειναι προβλημα hardware αλλα τι ειναι?

μεμ τεστ εκανα και δεν βρηκε τιποτα οπως ειπα .λετε δισκος?

κανενα πληκτρολογιο?

ποντικι?

τι μπορει να ειναι ρε παιδια?

:cry:

Μια και εχεις περασει απο φορματ και συνεχιζει τα προβληματα,μιλαμε για προβλημα hardware(..εκτος και αν το δισκακι που κανεις την εγκατασταση ειναι προβληματικο).

Οταν λες εκανες memtest,εννοεις αυτο των windows ή το original memtest?Αν δεν εχεις κανει το τελευταιο,κανε τον κοπο να το δοκιμασεις κ αυτο για ενα 4ωρο τουλάχιστον.

Στην συνεχεια τεσταρε τον/τους σκληρους σου με διαγνωστικα τεστ που θα βρεις στο site του κατασκευαστη.

Εχεις ασχοληθει με overclocking?Αν ναι,επανεφερε τις default ρυθμισεις στο bios.

Οι τασεις σου ειναι οκ?Το τροφοδοτικο σου?

Eπισης,μηπως θυμασαι τι bug code σου εβγαζαν οι μπλε οθονες?Ηταν ο ιδιος σε καθε μια?

Δημοσ.

οχι δεν γνωριζω απο οc

oxi to bug code δεν ηταν το ιδιο

και θα κοιταξω ολα αυτα που μου ειπες

ευχαριστω

---------- Προσθήκη στις 22:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:28 ----------

ευχαριστω παιδια το ενα απο τα δυο dimm ειναι σκαρτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...